Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 7531 tot 7535
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 juni 2011

Deze indicator zegt GOUD kopen

Gold Stock Analyst publiceert een interessant artikel dat ik hier graag voor u vertaal. Wat is nu die indicator die aangeeft dat je in GOUD - en bij uitbreiding de edelmetalen - moet zitten ? Het draait  om de échte rentevoet, dat wat je netto als rendement krijgt op je investering.

Bron: Edelmetaal Blog
Geplaatst: donderdag 2 juni 2011

Grieks GOUD

Net is bekend geworden dat Griekenland gered gaat worden; de komende drie jaar wordt het land voorzien van financiële fondsen om het nog even uit te zingen.

[...]

Het geld wat in Griekenland gestoken wordt en de bezuinigingen die in Europa worden doorgevoerd zal uiteindelijk naar de ECB vloeien, de grote banken en financiële stellingen, die zo hun kaartenhuis nog even overeind kunnen houden met bijbehorende bonussen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 juni 2011

Rapport van de World Gold Council over Q1 2011 is uit

De vraag naar GOUD als investering steeg wereldwijd met 26 % tegenover een jaar eerder waarbij vooral baren (plus 62 %) en munten (plus 42 %) in trek waren.  In het bijzonder in Azië werd flink gekocht, zoals in China waar de burgers hun bezit lieten aangroeien met 91 ton.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 juni 2011

GOUD sterkhouder temidden van barre beursdag

De lawine aan slecht economisch nieuws overspoelde de markten, waardoor beleggers massaal de handdoek in de ring wierpen.

Er was te midden van de ravage echter 1 sterkhouder: GOUD!

Bron: Slim Beleggen
Geplaatst: woensdag 1 juni 2011

James Turk interviewt Egon von Greyerz over GOUD

We kregen een interessante tip in onze mailbox. Onderstaande opname is een recent gesprek tussen twee voorstaande visionairs, James Turk van GoldMoney en Egon von Greyerz van GoldSwitzerland.

De heren bespreken de huidige situatie van het internationale monetaire systeem, de potentiële uitkomst en de gevolgen voor GOUD en zilver.

Wat ons betreft een MUST-SEE video voor GOUD- en zilverbeleggers!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$