EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7531 tot 7535 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 26 juli 2011

Zilver toch weer richting $50 dollar?

Het lijkt wel of GOUD en zilver dit jaar het zomerdalletje overslaan. GOUD heeft potentie om snel richting $1.650 dollar te gaan klimmen. Zilver gaat ook steeds meer glanzen. Een verwachting van $50 dollar per troy ounce durft men weer in de mond te nemen!

Het lijkt wel of GOUD en zilver dit jaar het zomerdalletje overslaan. GOUD heeft potentie om snel richting $1.650 dollar te gaan klimmen. Zilver gaat ook steeds meer glanzen. Een verwachting van $50 dollar per troy ounce durft men weer in de mond te nemen!

Gold
“If gold cannot be pushed back below $1,600 during option expiry, we should take that to mean that the shorts are losing control.  The consequences of that would be the potential for an upside explosion, which as you know is consistent with what I have been expecting for the gold price this summer.

Silver
My near-term target is still something in the mid $40’s, but if gold starts moving higher as I expect, silver will be testing that $50 level by next month.  That is going to spoil the summer vacations of many of the silver shorts who will be left shocked and in disbelief as they buy hand over fist to limit their losses.”

Lees verder op King World News
Geplaatst op: dinsdag 26 juli 2011

GOUDstandaard losgelaten om oorlog te kunnen voeren

In 1971 werd door de Amerikaanse President Nixon voor de dekking van de dollar de GOUDstandaard losgelaten om zijn oorlog in Vietnam te kunnen betalen. Door het loslaten van de GOUDstandaard konden er onbeperkt dollars worden gecreëerd omdat de benodigde GOUDvoorraad voor de dekking ervan niet meer nodig was.

In het verleden bestonden er drie soorten geld: vals geld, gedekt geld en ongedekt geld. Omdat de GOUDstandaard is losgelaten bestaan er tegenwoordig nog maar 2 soorten geld: vals geld en ongedekt geld. Als we het realistisch bekijken, kunnen we zeggen dat het enige verschil tussen vals en ongedekt geld is, dat vals geld uit het niets wordt gecreëerd door criminelen en ongedekt geld uit het niets wordt gecreëerd door overheden.

Lees verder op Gewoon Nieuws
Geplaatst op: maandag 25 juli 2011

GOUDreserves Rusland opnieuw gestegen in juli 2011

De GOUDreserves van de Russische centrale bank zijn in de maand juli 2011 opnieuw gestegen. De GOUDreserve steeg met 200.000 troy ounces tot het nieuwe record niveau van 830,5 ton. Rusland staat hiermee op nummer 8 van de landen met de grootste GOUDvoorraden.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: maandag 25 juli 2011

Een GOUDen koppel

Hoera, Europa wordt gered [...]

Hoera, Europa wordt gered [...]

En dan nu naar de werkelijkheid. Het akkoord zit zo vol van vaagheid, dat het mijn inziens nog alle kanten op kan. En dat moet ook wel, want ik kan mij niet voorstellen dat Frau Merkel vrijwillig politiek zelfmoord pleegt door de geldkraan vanuit Duitsland richting de rest van Europa ongehinderd open te laten staan.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: maandag 25 juli 2011

GOUDkoorts houdt aan

Het wachten is nog op een GOUDkoorts epidemie:

Het wachten is nog op een GOUDkoorts epidemie:

De GOUDprijs zet zijn recordjacht voort. Voor het eerst ging de GOUDprijs boven de 1.620 dollar per ounce.

GOUD geldt als een veilige beleggershaven, en beleggers zoeken in het edelmetaal bescherming tegen de Amerikaanse schuldencrisis. De voorbije weken was de Europese schuldencrisis de grote boeman. De GOUDprijs steeg tot 1.624,07 dollar per ounce.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs