Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 7536 tot 7540
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 maart 2011

Is ons koersdoel voor zilver te conservatief?

We hebben meermaals en uitgebreid de verhouding tussen de prijs van GOUD en zilver geanalyseerd in het verleden.

De verhouding tussen beide edelmetalen is al meerdere jaren in dalende lijn.

Momenteel noteert de GOUD/zilver ratio net boven 38.

Gezien we ons momenteel in een seculaire bull market begeven voor grondstoffen in het algemeen, en GOUD en zilver specifiek, gaan we ervan uit dat de historische bodem van de afgelopen decennia voor de GOUD/zilver ratio opnieuw aangetikt wordt.

We hebben momenteel een koersdoel voor de GOUD/zilver ratio van 16.

Rekeninghoudend met ons koersdoel voor GOUD van +5000 USD/ounce, liggen de toekomstige topprijzen voor zilver stevig boven+ 300 USD/ounce.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: dinsdag 29 maart 2011

GOUD tekort in China

De zender China Central Television (CCTV) had een nieuwsbulletin over het toenemende GOUDtekort in China. Een eigenaar van een GOUDbewerkings fabriek komt aan het woord en meld dat zijn omzet al twee jaar in de lift zit en maandelijks met 20% stijgt. Hieronder het nieuwsbulletin van CCTV.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: maandag 28 maart 2011

De Komende Vlucht Uit Valuta - Deel X:Overzicht van de redenen om GOUD aan te houden.

Het tiende deel van de serie guespost uit het rapport:De Komende Vlucht uit Valuta, geeft een overzicht van de redenen om GOUD aan te houden.

Bron: GoudMarkt
Geplaatst: zaterdag 26 maart 2011

GOUDprijs naar recordniveau door acties centrale banken en politieke onrust

Na de aardbeving in Japan daalde de GOUDprijs in eerste instantie. Dit was het gevolg dat veel investeerders snel liquiditeit nodig hadden om andere marge verplichtingen af te dekken t.g.v. de sterk dalende Japanse en internationale beurzen. GOUD is traditioneel de meest liquide valuta en werd daarom verkocht. Een zelfde beweging hebben we eerder gezien. Als de beurzen zeer snel dalen dan dalen ook de koersen van de meeste grondstoffen. Deze dalingen duren in het algemeen slechts kort.

Nu beleggers de balans hebben opgemaakt en de situatie overzien, is de verdere stijging van de GOUDprijs ingezet. Na de aardbeving in Japan was de eerste reactie van de centrale bank van Japan het creëren van massale liquiditeit aan yens door een stimuleringspakket van enkele honderden miljarden dollars. Dit laat opnieuw zien dat centrale slechts een instrument hebben: het creëren van nieuw geld uit het niets.

Bron: Yabingle
Geplaatst: zaterdag 26 maart 2011

Een gebundelde informatiebron

Wegens onderhoud zal vandaag de informatievoorziening tot 18:00 (26 maart) worden stopgezet.

Tot die tijd wil ik U doorverwijzen naar ons nieuwe project Yabingle.nl.

Yabingle is een geautomatiseerd system dat ieder kwartier een aantal vooraf gedefinieerde websites langsloopt (spider) om daar het laatste nieuws vandaan te halen. Voordelen: snel en overzichtelijk.

Yabingle is een nieuw project van de makers van GOUD-Portal, en is opgezet om geavanceerde RSS Feeds te bouwen zodat U altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws - precies wat u wilt lezen.

Yabingle is anders
In tegenstelling tot online RSS Tools, beperkt Yabingle zich niet tot de informatie die een website in zijn RSS Feed aanbiedt. Yabingle zoekt naar de daadwerkelijke content op de betreffende websites zoals Google dat doet, waardoor we gedegen resultaten kunnen aanbieden.

Het project staat in de kinderschoenen, maar is al bruikbaar: het scheelt ontzettend veel browsen!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$