Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 756 tot 760
Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Rusland en China willen handelsplatform voor GOUD

De centrale banken van Rusland en China willen gezamenlijk een handelsplatform creëren om de GOUDhandel tussen beide landen te optimaliseren. Zowel China als Rusland spelen een belangrijke rol in de wereldwijde GOUDmarkt, niet alleen omdat de centrale banken van deze landen verreweg het meeste GOUD kopen, maar ook omdat beide landen enorme GOUDmijnsector hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Alles wijst op een nieuwe prijsexplosie bij GOUD en zilver

Er zijn 3 duidelijke signalen die aangeven dat we een nieuwe forse opwaartse beweging mogen verwachten bij de edelmetalen GOUD en zilver. Na enkele weken van consolidatie lijkt een nieuwe periode van stijgende koersen aangebroken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Beleid Federal Reserve zorgt voor hogere GOUDprijs

Marktkenners beweren dat de Federal Reserve langer dan normaal vasthoudt aan het huidige monetaire beleid. Hoewel bekend is dat de Amerikaanse centrale bank veel tijd nodig heeft om van koers te veranderen, zorgt het getreuzel voor wat onrust bij beleggers en investeerders, alleszins een goede zaak voor de GOUDprijs.

Met de meest recente renteverhoging achter de rug, lijkt het er op dat de Federal Reserve het roer heeft omgegooid, maar niets is minder waar want de rente blijft immers aan de extreem lage kant. De voornaamste reden voor het getreuzel van Fed-president Janet Yellen is de zorg omtrent de lage inflatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

Zilver krijgt momentum

De GOUD/zilver-ratio bereikte zonet het laagste niveau van 2016 … hetgeen betekent dat zilver nog sneller stijgt dan GOUD!

Je kan niet zeggen dat ik je niet meerdere malen gewezen heb op de lage zilverprijzen.

Dit jaar alleen al, heb ik het maar liefst 20 keer over zilver gehad!

En nog ben ik ervan overtuigd dat de overgrote meerderheid van mijn lezers NIETS met die info heeft gedaan.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

China lanceert GOUDprijs fixing in yuan

China heeft sinds vandaag een eigen GOUDprijs fixing in Chinese yuan. Daarmee is de grootste afzetmarkt van fysiek GOUD ter wereld niet meer afhankelijk van Londen, waar de GOUDprijs alleen in euro's, dollars en ponden wordt vastgesteld. Nu China een eigen referentieprijs voor GOUD heeft kan ze misschien ook meer invloed uitoefenen op de wereldwijde GOUDmarkt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$