EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7561 tot 7565 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 14 juli 2011

GOUD/Zilver Ratio aan de vooravond van forse correctie?

Beleggers in GOUD en vooral zilver: OPGELET!

Beleggers in GOUD en vooral zilver: OPGELET!

We kregen net bevestiging dat de GOUD/Zilver ratio aan het ‘uittoppen’ is.

Dit betekent dat de ratio aan de vooravond staat van een potentiële correctie.

In praktijk levert dit een forse prijsopstoot voor zilver op!

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2011

Bernanke: GOUD is geen geld

De Federal Reserve overweegt extra in de trukendoos te graaien, zo blijkt vandaag nog maar eens duidelijk. Op Zero Hedge wordt de conclusie van Jan Hatzius (Goldman Sachs) gegeven: we denken dat de kans op versoepeling tijdens de komende 6-9 maand hoger is dan de kans op verstrakking.

Ron Paul, voorzitter van de commissie-Financiële Diensten van het Huis, vroeg Bernanke of hij denkt dat GOUD geld is. De voorzitter van de Fed antwoordde Neen. Paul vroeg daarop waarom banken GOUD aanhouden op hun balans en geen diamanten. Traditie, veronderstel ik, was het antwoord.

Lees verder op blogs.tijd.be
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2011

Opnieuw record voor GOUDprijs

De GOUDprijs heeft vandaag weer een recordhoogte bereikt van 1.589,56 Amerikaanse dollar (1.120,18 euro) per troy ounce (31,1 gram). Dat is meer dan het record van gisteren van 1.587 dollar.

De GOUDprijs heeft vandaag weer een recordhoogte bereikt van 1.589,56 Amerikaanse dollar (1.120,18 euro) per troy ounce (31,1 gram). Dat is meer dan het record van gisteren van 1.587 dollar.

Hoofdoorzaak voor die hoge GOUDprijs is de grote onzekerheid van de belegger, vooral wegens de schuldencrisis in Europa en de Amerikaanse kredietwaardigheid die onder druk staat. Gisteren dreigde Moodys er nog eens mee om de toprating van de VS bij te stellen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2011

Weer nieuw record GOUDprijs

De GOUDprijs, die woensdag al een nieuw record bereikte, is donderdag na acht achtereenvolgende dagen van prijsstijgingen gestegen tot een nieuwe recordprijs van 1.589,56 dollar (1.120,18 euro) per troy ounce (31,1 gram).

De GOUDprijs, die woensdag al een nieuw record bereikte, is donderdag na acht achtereenvolgende dagen van prijsstijgingen gestegen tot een recordprijs van 1.589,56 dollar (1.120,18 euro) per troy ounce (31,1 gram). Een kilo GOUD kost nu meer dan 50.000 dollar

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2011

Humor - Bernanke: Centrale banken hebben GOUD vanwege traditie

Onder het luik ‘financiële humor’, volgt hierna een clip van de ondervraging van Ben Bernanke door Ron Paul tijdens de halfjaarlijkse cijferpresentatie van de Fed.

Senator Paul vraagt voorzitter Bernanke naar de rol van GOUD en waarom centrale banken het gele edelmetaal aanhouden als reserve.

Z’n antwoorden zijn hilarisch... enjoy the show!

Klik lees verder voor de video!

Lees verder op Slim Beleggen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs