Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 7566 tot 7570
Bron: Slim Beleggen
Geplaatst: dinsdag 5 april 2011

Zilver laat nu ook 39 USD per ounce achter zich...

Het zijn feestdagen voor beleggers in edelmetalen! Volgend op de uitbraak van GOUD, doet nu ook zilver z’n duit in ‘t zakje. De prijs van het witte edelmetaal breekt door de grens van 39 USD per ounce. 40 USD/ounce lijkt aan het huidige tempo niet meer een kwestie van dagen, maar van uren!

Bron: GoudMarkt
Geplaatst: dinsdag 5 april 2011

GOUDprijs sinds 2008 nu 10 kwartalen op rij gestegen

De internationale GOUDprijs is het eerste kwartaal van 2011 gesloten op een prijs van $ 1.431,80. Dit is een stijging van slechts 0,7%. In euro’s sloot de GOUDprijs op 31 maart 2011 op € 1.007,42 een daling van 5,1% ten gevolge van de daling van de dollar/euro koers.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: dinsdag 5 april 2011

De Komende Vlucht Uit Valuta - Deel X:Waarom zilver de GOUDen tip is.

Het elfde en laatste deel van de serie guespost uit het rapport:"De Komende Vlucht uit Valuta", geeft een GOUDen tip.

Ga voor GOUD met zilver: Waarom zilver de GOUDen tip is
Praktisch al hetgeen in het voorgaande is geschreven om GOUD in plaats van euro’s te houden kan ook voor zilver gezegd worden. Maar daarnaast zijn er nog er nog diverse andere redenen aan te wijzen waarom de prijs van zilver momenteel verhoudingsgewijs nog veel meer opwaarts potentieel kan ontvouwen dan GOUD:

Bron: GATA
Geplaatst: maandag 4 april 2011

Paul to examine mints failure to coin enough gold and silver

Ron Paul wil onderzoeken waarom U.S. mint niet genoeg GOUDen en zilveren munten kan leveren

Daniella Cambone of Kitco News reports that U.S. Rep. Ron Paul, R-Texas, chairman of the House Subcommittee on Domestic Monetary Policy, plans to hold a subcommittee hearing this week on the U.S. Mints failure to keep up with public demand for gold and silver coins.

Bron: GoudMarkt
Geplaatst: maandag 4 april 2011

De meest onderschatte factor die de GOUDprijs verder kan laten stijgen

De discussies of GOUD zich wel of niet in een bubbel bevindt, gaan vaak voorbij aan één van de meest onderschatte factoren die de GOUDprijs in de toekomst snel kan laten stijgen. Namelijk het huidige percentage dat GOUD uitmaakt van het totaal geïnvesteerde vermogen onder particuliere en professionele beleggers.

Sinds 1921 schommelde het percentage fysiek GOUD en aandelen in GOUDmijnen in grote aandelen portefeuilles zo rond de 20-30%. Sinds 1980 heeft dit percentage echter een snelle daling meegemaakt naar slechts 0,8% van het totaal geïnvesteerd vermogen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$