EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7581 tot 7585 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 14 juli 2011

Humor - Bernanke: Centrale banken hebben GOUD vanwege traditie

Onder het luik ‘financiële humor’, volgt hierna een clip van de ondervraging van Ben Bernanke door Ron Paul tijdens de halfjaarlijkse cijferpresentatie van de Fed.

Senator Paul vraagt voorzitter Bernanke naar de rol van GOUD en waarom centrale banken het gele edelmetaal aanhouden als reserve.

Z’n antwoorden zijn hilarisch... enjoy the show!

Klik lees verder voor de video!

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2011

GOUD richting 1600 dollar; QE3 in de maak

Een nieuwe dag, een nieuw record voor GOUD. De prijs van het gele edelmetaal handelt momenteel rond 1587 USD/ounce. Aan het huidige tempo kan de GOUDprijs de kaap van 1600 dollar ieder moment doorbreken!

Reden voor het prijsgeweld is de jongste speech van Ben Bernanke. De voorzitter van de Amerikaanse centrale bank zei dat hij bereid is om meer financiële stimulans te voorzien indien nodig.

Welkom QE3!

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2011

James Turk: Dit is een fiat valuta crisis

Chris Martenson had opnieuw een interessant gesprek met GOUD-goeroe James Turk. Ze gaan dieper in op het huidige schuldenprobleem, wat in feite een crisis van onze fiat valuta (USD, EUR, JPY,...) is.

Hij ziet maar 1 vluchthaven: GOUD! GOUD is namelijk geld, maar de bevolking ziet dat op dit moment nog niet zo. Er zal blijkbaar nog veel meer moeten gebeuren vooraleer de massa dit inziet.

Klik op lees verder om het volledige interview te beluisteren:

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2011

Zwitserland begint discussie over GOUDen frank

Het Zwitserse parlement zal naar verwachting later dit jaar een interessante discussie beginnen. De Zwitsers gaan namelijk praten over een nieuwe Zwitserse frank die gedekt wordt door GOUD en die parallel loopt met de huidige Zwitserse frank. Een soort van GOUDstandaard dus. Het initiatief maakt deel uit van de campagne “Een gezonde valuta” die gesponsord wordt door politici van de grootste politieke partij van het land, de rechtse Zwitserse Volksparij (SVP). Ze profiteren van grote angst onder de bevolking over de wereldwijde financiële crisis en angst voor stijgende inflatie.

Lees verder op Biflatie
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2011

GOUDprijs in zowel euro's als ponden naar nieuwe records

Afgelopen zondag ontstond er een geruchtenstroom dat er op maandag in Brussel een spoedoverleg over de schuldpositie van Italië zou plaatsvinden.

Afgelopen zondag ontstond er een geruchtenstroom dat er op maandag in Brussel een spoedoverleg over de schuldpositie van Italië zou plaatsvinden.

De zorgen dat de Griekse schuldencrisis overslaat naar andere Europese landen, zoals Italië en Spanje, blijven mede door het uitblijven van een definitieve oplossing voor de Griekse situatie toenemen. De voorzitter van de Europese raad, Herman van Rompuy, riep op maandag het spoedberaad bijeen om een oplossing te vinden voor de Europese schuldencrisis.

Lees verder op Amsterdamgold.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs