EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7591 tot 7595 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2011

Italie aangevallen voor zn GOUDreserve?

Een interessante denkpiste van Max Keiser en Stacy Herbert: wordt Italië aangevallen voor z’n enorme GOUDreserve?

De Italiaanse centrale bank bezit volgens de jongste cijfers van de World Gold Council over 2451,8 ton GOUD, de tweede grootste individuele GOUDbezitter in Europa (na Duitsland met 3401 ton GOUD).

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: vrijdag 22 juli 2011

GOUD versus dollarreputatie

Volgens Peter Schiff is Ben Bernanke bezig de met het vernielen van de reputatie van de dollar. Tijdens de kredietcrisis halverwege 2008 gingen grondstoffen naar beneden, tezamen met GOUD en zilver, en vluchtte investeerders in de “veilige” dollar.

Maar tijden veranderen...

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: donderdag 21 juli 2011

Schuld hoger? GOUD hoger!

De grafiek toont een overduidelijke correlatie tussen GOUD en het Amerikaanse schulden plafond.

De grafiek toont een overduidelijke correlatie tussen GOUD en het Amerikaanse schulden plafond.

Sommige grafieken behoeven niet veel nadere toelichting. Dit is er zo eentje. Het verhogen van het schuldenplafond houdt de kranten bezig “want anders gaat Amerika failliet”. Los van het feit dat Amerika al failliet is, kan iedereen op z’n klompen aanvoelen wat er straks gaat gebeuren. Een verhoging van de limiet is onvermijdelijk. Noch de Democraten noch de Republikeinen willen toegeven.

Lees verder op deKritischeBelegger
Geplaatst op: donderdag 21 juli 2011

Californische GOUDkoorts keert terug

Een groep investeerders wedden voor miljoenen dat de GOUDkoorts nog steeds niet over is in de Sierra Foothills. Investeerders spenderen meer dan $20 miljoen dollar om de mijn Amador County weer aan de praat te krijgen.

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: donderdag 21 juli 2011

Een korte uitleg over geld

DOLLAR staat voor I Owe You Nothing... (Ja ik weet dat dit niets met de letters D O L L A R te maken heeft...). EURO staat voor Who Owes You Nothing... Met dank aan Doug Casey.

DOLLAR staat voor I Owe You Nothing... (Ja ik weet dat dit niets met de letters D O L L A R te maken heeft...). EURO staat voor Who Owes You Nothing... Met dank aan Doug Casey.

Bij de dollar was dat voor 1971 wel anders. Toen stond er nog op ieder dollar biljet dat je de dollar kon inwisselen tegen een bepaalde hoeveelheid GOUD. Toen de Fransen door hadden dat Amerika zich veel te veel in de schulden werkten in Vietnam (Waar de Fransen ook de nodige ervaringen hadden opgedaan) gingen ze dat GOUD maar eens opvragen. President Nixon realiseerde zich snel dat er veel meer dollars dan GOUD was en dat de Fransen heel de Amerikaanse GOUDvoorraad konden meeslepen. Nixon deed toen het ergste wat hij als president kon doen. Hij bevestigde zijn landverraad. Had had dat landverraad immers al gepleegd toen hij teveel dollars liet drukken. Het feit dat de dollar niet meer ingewisseld kon worden was de handtekening onder het bedrog.

[...]

Lees verder op BeursBox
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs