EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 761 tot 765 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 5 september 2016

War on cash: Langetermijnplanning voor meer staatscontrole

Het elimineren van cash is bijzonder gevaarlijk. Reeds jaren waarschuw ik dat we nooit meer zullen terugkeren naar een GOUDstandaard – we zijn helemaal op weg naar elektronisch geld. Op dit punt wordt de regering een economische dictator die controle tracht te behouden over haar imploderende – corrupte – systeem. Ze zullen de ondergrondse economie samen met de drugshandel trachten uit te schakelen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

PapierGOUD is geen GOUD

Afgelopen week dook er een verhaal op over Xetra-Gold, een beleggingsobject dat op de Duitse beurs verhandeld wordt en dat de mogelijkheid biedt tot fysieke uitlevering van GOUD. Deze belofte werd onlangs gebroken, toen een klant van Deutsche Bank erachter kwam dat hij zijn Xetra-Gold belegging niet kon omzetten in fysiek GOUD.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Alweer blijkt dat enkel fysiek GOUD in eigen beheer vermogen beschermt

De zoveelste GOUD-ETF dat voor 100 procent gedekt zou zijn door fysiek GOUD kan niet aan haar verplichtingen voldoen. De stille run op kluizen is enorm. Lage rentes die onder nul dreigen te vallen, de vrees voor hoge inflatie drukken spaarders en vermogenden steeds meer in de hoek van fysiek GOUD.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Deze grafiek toont het potentieel van GOUD

GOUD zit nog maar in het begin van de nieuwe Bull Market

GOUD zit nog maar in het begin van de nieuwe Bull Market

De GOUDprijs heeft sinds haar dieptepunt van $ 1.045 per ounce een herstelbeweging ingezet die ten einde kwam bij een stijging van meer dan 30%. Ondanks dat we de afgelopen weken te maken hebben gehad met een consolidatie binnen de GOUDsector, heeft de herstelbeweging van de afgelopen maanden weten te zorgen voor een nieuwe Bull Market.

De meeste beleggers onder ons weten dat het enorm lastig is om op het juiste moment de bodem of de top te voorspellen. De vraag is hoe we met de nieuwe Bull Market bij GOUD moeten omgaan. Is dit slechts een herstelbeweging, of is hier sprake van een trenddraai?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Hou je van GOUD, dan hou je van Trump

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijkt de taal te spreken van de grootste GOUDfanaten.

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijkt de taal te spreken van de grootste GOUDfanaten.

Een overwinning van Trump zou goed kunnen uitpakken voor GOUD. Dat schrijft Stephanie Yang op Money Beat, een blog van The Wall Street Journal.

De controversiële presidentskandidaat zorgt volgens Yang voor speculatie op een verdere stijging van de GOUDprijs aangezien het vooruitzicht van Trump als nieuwe Amerikaanse president bijdraagt aan de onzekerheid over het wereldwijde economische plaatje. Maar los daarvan valt Trump ook in de smaak bij enkele grote GOUDinvesteerders omdat hij hun taal spreekt.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs