Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 761 tot 765
Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 1 juni 2016

Koersdoelen GOUDprijs grote banken 6% boven huidige prijs

De koersdoelen voor GOUD van de grootste banken staan gemiddeld 6% boven de huidige.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 juni 2016

Een nieuw argument voor GOUD

De wereld zucht onder deflatie en zit gevangen in een voortdurend spel van valutaoorlogen. Beleidsmakers en centrale bankiers doen alles om lokale economieën voort te stuwen. Het lijkt er steeds meer op dat lokale belangen en internationale belangen tegenstrijdig zijn. Maar dit hoeft niet zo te zijn.

Een nieuwe uitweg kan gevonden worden in een oude vriend – GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

VS moet geld vanuit helikopters gaan strooien (en waarom u GOUD moet bezitten)

De economen van de Ivy League Business Schools zijn het erover eens: “De economie hapert omdat de Centrale Banken niet genoeg geld hebben (bij)gedrukt”

Een vanzelfsprekend absurde stelling, geredeneerd vanuit de omgekeerde wereld. Immers, sinds de Federal Reserve in 2008 de geldpers heeft aangezet is er al voor $3,5 biljoen extra aan briefgeld de economie ingegaan (maar eigenlijk op de aandelenbeurzen terecht gekomen). Daarbij is wereldwijd de rente op historische lage niveau’s aanbeland. Waar het de bedoeling was om de economie van nieuwe impulsen te voorzien is het resultaat dramatisch: de VS, Europa en Japan groeien niet zo traag sinds de Tweede Wereldoorlog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

Niobium, het nieuwe GOUD?

Niobium is één van de meeste gegeerde materialen op aarde tegenwoordig. Het metaal wordt onder andere gebruikt voor pijpleidingen, raket-en nucleaire brandstof. Daarbovenop is het super hard en  supergeleidend. Het grote minpunt aan dit fantastische materiaal is dat het volledig in handen is van slechts één enkele groep.

Het metaal dat bij velen onbekend is, zit verborgen achter het nummer 41 op de tabel van Mendeljev onder de afkorting Nb. Dit metaal heeft tal van mogelijkheden door de sterkte, super-geleiding en eenvoud om te bewerken. Tot voor kort was dit nauwelijks bekend waarbij dit door de steeds maar groeiende high-tech snel aan belang wint. Het ene negatieve puntje aan dit onontbeerlijke metaal is echter dat het op slechts drie plaatsen ter wereld gewonnen kan worden. Deze plaatsen zijn echter allemaal in de handen van slechts één groep.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

Deze landen hebben het meeste GOUD in hun bezit

Voor 2010 wilden Centrale Banken massaal af van hun GOUDvoorraden. Maar afgelopen jaren is deze trend omgedraaid en sloegen zij honderden tonnen aan GOUD in. Dit is een echte game-changer voor de GOUDmarkt.

Welke landen bezitten momenteel (officieel) het meeste GOUD?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$