Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 761 tot 765
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Komt er een tektonische aardverschuiving op de GOUDmarkt?

In een nieuwe video neemt Mike Maloney ons mee naar de enorme verandering die op til is in de GOUDmarkt. Een sterk argument dat de huidige GOUDrally nog maar het begin is van een nieuwe GOUDmanie is de terugkeer van het grote geld. Maar er is meer.

Hedge fund managers en miljardairs die enkele jaren geleden de GOUDmarkt nog meden als de pest, keren allemaal terug. Ze zien het GOUD terug blinken als in de goede oude tijd. Een van de voornaamste reden hiervoor is de orkaan van negatieve rentevoeten op obligaties die over de planeet raast.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Minder zorgen Brexit: GOUDprijs omlaag en aandelen omhoog

De financiële markten maken zich minder zorgen over een Brexit, nu de laatste peilingen wijzen op een meerderheid voor het kamp dat bij de Europese Unie wil blijven. Van de ondervraagden gaf 45% aan bij de EU te willen blijven, terwijl 42% voor een vertrek uit de Europese Unie zegt te stemmen. In een andere peiling van de Sunday Times lagen de verhoudingen op respectievelijk 44 en 43 procent, opnieuw een nipte meerderheid voor het ‘blijven’ kamp.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Superbeleggers zetten in op grondstof die nog niet verhandeld wordt op de beurs

Als u deze site leest is de kans groot dat u wat geld heeft geïnvesteerd in aandelen, vastgoed, obligaties en edelmetalen. Maar hoeveel van uw portefeuille zit in water, misschien wel de belangrijkste grondstof die er is?

Het is een belangrijke vraag, zeker als je weet dat steeds meer superbeleggers inzetten op deze grondstof.

De GOUDkever Jim Rickards bijvoorbeeld Tweet geregeld over hoe water het transparante GOUD wordt. Al moeten we toegeven dat hij misschien bevooroordeeld is, aangezien zijn zoon manager is van een waterfonds.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 19 juni 2016

‘Een zaak staat vast: als het einde van de wereld nabij is zal GOUD in waarde stijgen’

GOUD steeg donderdag voor het eerst sinds augustus 2014 boven de grens van de 1.300 dollar per ounce, alvorens vrijdag wat in te leveren als gevolg van de opschorting van de ‘Brexit’-campagne.

Wanneer GOUD in waarde stijgt, betekent dit dat al de rest verliest – of bijna toch. GOUD opnieuw als de ultieme vermogensbeschermer?

Geen enkel praktisch nut

Superbelegger Warren Buffett omschreef GOUD destijds als ‘een product dat ergens in Afrika of een andere locatie uit de grond wordt gehaald, vervolgens wordt gesmolten en uiteindelijk weer in een nieuw gegraven put wordt begraven en door een grote groep betaalde wachten moeten worden beschermd.’ Hij gaf aan dat GOUD geen enkel praktisch nut heeft:

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 19 juni 2016

GOUDreserves Rusland groeien 84% harder in 2016

De GOUDreserves van Rusland zijn in de eerste 5 maanden van 2016 met 84% harder.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$