EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7636 tot 7640 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 5 juli 2011

GOUDprijs daalt tot onder de 1500 dollar en 1030 euro

De GOUDprijs is op de eerste handelsdag van juli 2011 gedaald met 0,92% tot $ 1.486,50. In euro’s daalde de GOUDprijs met 1,23% tot € 1.022,77. De GOUDprijs beweegt al geruime tijd in een trendkanaal tussen $ 1475 tot $ 1550 en € 1.010 tot $ 1.080. Vanuit een puur technische analyse standpunt is dit een bekend patroon van de GOUDprijs. De GOUDprijs kan enkele maanden in binnen een smalle bandbreedte bewegen om daarna snel naar een nieuw hoger niveau te stijgen.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: maandag 4 juli 2011

Militairen India bewaken tempelschat van 7 miljard euro

Commandos bewaken sinds maandag een hindoetempel in Zuid-India waar een schat aan GOUD, zilver en edelstenen is gevonden.

Commandos bewaken sinds maandag een hindoetempel in Zuid-India waar een schat aan GOUD, zilver en edelstenen is gevonden.

Kettingen, munten en waardevolle stenen
Dat hebben de autoriteiten bekendgemaakt. Experts vermoeden dat de schat ongeveer 7,7 miljard euro waard is. Onderzoekers vonden duizenden kettingen, munten en waardevolle stenen in de tempelruimtes. Een geheime kamer moet nog geopend worden, aldus een functionaris maandag.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: zaterdag 2 juli 2011

Marc Faber blijft geloven in het GOUD

Marc Faber, uitgever van het Gloom, Boom & Doom rapport, is van mening dat de vooruitzichten voor de edelmetalen op korte termijn, zeg maar drie maanden, eerder zus en zo zijn.

Marc Faber, uitgever van het Gloom, Boom & Doom rapport, is van mening dat de vooruitzichten voor de edelmetalen op korte termijn, zeg maar drie maanden, eerder zus en zo zijn.

Volgens Faber kunnen de prijzen voor GOUD en zilver op korte termijn zelfs gaan dalen. De vorige week donderdag ingezette correctie zou dus nog een staartje kunnen krijgen. Op lange termijn blijven de vooruitzichten voor GOUD en zilver echter nog steeds goed.

Lees verder op Money Talk.be
Geplaatst op: zaterdag 2 juli 2011

Megaschat ontdekt in India

Honderden kilo’s GOUD, diamanten, robijnen, smaragd en zilverwerk, met een vermoedelijke waarde van meer dan 7 miljard euro. Zo’n onwaarschijnlijke schat is ontdekt in twee ondergrondse kamers van een tempel in de Hindu-cultplaats Sri Padmanabhaswamy in India. In de bewuste ruimtes was zeker 130 jaar niemand geweest.

Lees verder op Puur op Reis
Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2011

Griekenland en Portugal hebben veel GOUD. Dat mogen ze houden. Raar

Als je failliet dreigt te gaan moet je het tafelzilver verkopen, dat weet iedereen. Maar dat is kennelijk anders als het geen tafelzilver is, maar GOUD en als je geen gewone schulden hebt, maar miljardenschulden.

Veel Europese landen hebben van oudsher hun valutareserve voor een deel in GOUD opgeslagen. Zo ook Griekenland en Portugal die momenteel leven op de Europese pof. Athene bezit 4 miljoen ounce GOUD, grofweg 4,5 miljard euro waard. Portugal heeft zelfs voor 13 miljard.

Lees verder op Welingelichte Kringen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs