EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7666 tot 7670 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 8 juni 2011

Griekenland mag met GOUD betalen

De Commissie Economische en monetaire zaken (ECON), die binnen de Europese Unie onder andere verantwoordelijk is voor het economisch en monetair beleid, heeft het goedgekeurd dat GOUD als onderpand mag dienen voor leningen. Hiermee wordt bevestigd dat GOUD een hoogwaardig en liquide activum is en meer en meer de status van een wereldwijd geaccepteerde valuta terug krijgt. Dit komt Griekenland en Europese Unie goed uit aangezien Griekenland 111.5 ton GOUD heeft en het verkopen van haar GOUD een transactie is die makkelijker te realiseren is dan het verkopen van staatsbedrijven.

Lees verder op Zilver Goud Winkel
Geplaatst op: woensdag 8 juni 2011

Visie op GOUD, de dollar en de euro door James Turk

Deze video was reeds eerder langsgekomen middels Willem Middelkoop's GOUD.com, maar omdat deze zo goed is halen we hem nogmaals aan via GOUDMarkt.

Deze video was reeds eerder langsgekomen middels Willem Middelkoop's GOUD.com, maar omdat deze zo goed is halen we hem nogmaals aan via GOUDMarkt.

James Turk de oprichter van goldmoney heeft eind april een prestentatie gehouden op een conferentie over edelmetalen in Munchen. In deze video laat hij zien hoe GOUD zijn koopkracht heeft behouden ten opzichte van alle valuta die sterk in koopkracht zijn gedaald. GOUD is geld en moet als zodanig ook worden beschouwd. GOUD is in zijn visie geen investering maar slechts een manier om koopkracht te behouden. Een investering moet op de een of andere manier rendement of cashflow genereren. Juist de unieke eigenschap dat GOUD geen cashflow genereert, maakt GOUD tot een van de beste manieren om de waarde van een vermogen te bewaren. Bekijk de hele video.

Lees verder op GoudMarkt
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2011

Update Dow/GOUD Ratio: Drop It Like Its Hot

Vandaag zitten de beurzen duidelijk in een correctiefase, waarbij de belangrijkste indices onder hun steunlijnen zakten. De S&P 500 dook onder de cruciale grens van 1300 en de Dow Jones nadert inmiddels de 12.000 punten.

GOUD daarentegen is aan een sterke performance bezig met een notering rond 1550 USD/ounce!

Deze mix — dalende aandelen in combinatie met een krachtige GOUDprijs — zorgt ervoor dat de Dow/GOUD ratio momenteel door de bodem zakt. De bodem die eerder lag op 7,9x in de grafiek.

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2011

Wanted: GOUD en zilver

De GOUDprijs staat op het hoogste punt in jaren. ‘WANTED: GOUD en ZILVER ongeacht de conditie’, staat op flyers die van huis tot huis worden verspreid. Mensen worden verleid met ‘de hoogste prijs’ voor hun oude GOUDen en zilveren sieraden, in welke staat dan ook. In de Amerikaanse staat Utah mag van de wet nu ook met GOUD en zilver betaald worden. Tien andere Amerikaanse staten bereiden zich voor op het aanvragen van een wetswijziging om hetzelfde te bereiken.

Lees verder op Geld.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juni 2011

Wellink loog over GOUD

De President van De Nederlandsche Bank, Nout Wellink, dwong in februari van dit jaar via de rechter af dat een pensioenfonds het grootste gedeelte van haar GOUDvoorraad moest verkopen. Als reden werd opgegeven dat GOUD te risicovol was als belegging en daarom niet in het belang van de deelnemers aan dit pensioenfonds. Omdat GOUD in de afgelopen 10 jaar spectaculair is gestegen spraken wij in een  artikel onze verwondering uit over deze maatregel.

Lees verder op Gewoon Nieuws
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs