EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7671 tot 7675 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 12 juni 2011

Is de zomer van 2011 opnieuw een goed moment om GOUD te kopen?

Gedurende de afgelopen 10 jaar toen de GOUDprijs ieder jaar steeg en tijdens de sterke opgaande GOUDmarkt in de jaren 70, was de zomer altijd de beste periode om GOUD te kopen. De maanden juni, juli en augustus lieten relatief gezien de minste stijging zien. Of de zomer van 2011 opnieuw ditzelfde patroon in de GOUDprijs zal laten zien is de vraag. Diverse analisten komen tot verschillende conclusies. Het is namelijk eenvoudiger om het verleden in grafieken te verklaren dan de toekomst te voorspellen.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: zondag 12 juni 2011

Een ton GOUD

De superrijken van deze wereld kopen fysiek GOUD, wel met een ton tegelijk, lees ik op Straitstimes.com, een nieuwssite van Singapore. De vrees voor een double-dip van de wereldeconomie en een nieuwe val van de beurzen zetten beleggers ertoe aan om GOUDstaven te kopen, aandelen in GOUDmijnen en GOUDfondsen, aldus executive Josef Stadler van het Zwitserse UBS.

Hij beheert cliëntenrekeningen van mensen die minimum 50 miljoen dollar te investeren hebben. Stadler adviseert hen om zeven tot tien procent van hun vermogen in edelmetalen te beleggen, in hoofdzaak in GOUD. De GOUDprijs is goed op weg om zijn tiende jaar in een onafgebroken winstreeks neer te zetten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 11 juni 2011

GOUD: een hype of een slimme aankoop?

Als echte Gold Digger weet ik hoe het voelt om GOUDkoorts te hebben. In 2010 vond ik met mijn pikhouweel in een paar weken tijd 46,1 gram GOUD in de Australische Outback. Onthypen.nl duikt ook in het GOUD, ze gaan echter niet GOUDzoeken maar vragen zich af, GOUD: Een hype of een slimme aankoop? 

Het vinden van GOUD wordt in veel culturen beschouwd als een teken van geluk. Toch is het bezit ervan vaak een teken dat je het ergste vreest. Natuurlijk zijn er mensen die het edelmetaal kopen omdat ze het mooi vinden, maar de typische GOUDbezitter is een belegger die verwacht dat ‘papieren’ rijkdom steeds minder waard wordt. Feit is dat de GOUDprijs in 10 jaar tijd 600 % is gestegen. Onthypen dook in de wereld die GOUD heet.

Lees verder op Biflatie
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2011

Waar is het GOUD van de FED?

Ron Paul’s kruistocht tegen FED

Ron Paul’s kruistocht tegen FED

De republikeinse senator Ron Paul blijft de Federal Reserve achter de vodden zitten om uit te zoeken wat er mis is bij de Fed.  Hij achtervolgt de de Fed al een paar jaar met lastige vragen over hoe het nu eigenlijk zit met hun GOUDvoorraad. Er circuleren al geruime tijd geruchten dat de Federal Reserve geen GOUD meer zou bezitten omdat het tientallen jaren geleden gestolen zou zijn door de bankiers.

Lees verder op Gewoon-Nieuws
Geplaatst op: vrijdag 10 juni 2011

Vergeet GOUD. We schakelen over naar BitCoin

Ik sprak net met Koen Dil, de eigenaar van Biflatie.nl. Hij vroeg me of ik ooit gehoord had van BitCoin. Vaag in de verte rammelde er een belletje, maar ik kon het niet thuisbrengen.

Ik sprak net met Koen Dil, de eigenaar van Biflatie.nl. Hij vroeg me of ik ooit gehoord had van BitCoin. Vaag in de verte rammelde er een belletje, maar ik kon het niet thuisbrengen.

Ik raakte ultiem in de stemming toen hij me vertelde over BitCoin. Het betreft namelijk een sterk opkomende digitale munteenheid dat los staat van de overheid en (centrale) banken. Geen manipulatie dus. Deze digitale munt neemt de afgelopen weken enorm in populariteit toe. BitCoin is de afgelopen weken enorm in waarde gestegen en vormt een serieus gevaar voor het huidige monetaire systeem! De CIA houdt dit underground geld systeem nauwlettend in de gaten! BitCoin is ten opzichte van de euro in enkele dagen ruim in waarde verdubbelt.

Ik kon niet wachten dit met iedereen te delen hoewel Biflatie.nl de BitCoin credits ontvangt. Koen zal binnenkort een uitgebreid artikel hieromtrent op Biflatie.nl zetten. Ik kan u verzekeren dat u hier binnenkort veel meer over te horen zult krijgen! Er reizen namelijk vele vragen omtrent deze ontwikkeling!

Goede startpunten voor meer info:

bitcoin.org
forum.bitcoin.org
Bitcoincharts.com
en.Bitcoin.it

Lees verder op BitCoin.org
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs