Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 7691 tot 7695
Bron: Inveztor
Geplaatst: zondag 10 april 2011

Video: Kraland (Inveztor.nl) op Kitco

Op de PDAC mijnbouwconferentie in maart interviewde Scott Gibson van Kitco Michael Kraland, financier en oprichter van Inveztor.nl.

Kraland laat zijn licht schijnen over GOUD, basismetalen en waar op te letten bij het beleggen in exploratiebedrijven.

Bron: GoudMarkt
Geplaatst: zondag 10 april 2011

GOUDprijs nadert 1.500 dollar, zilverprijs boven de 40 dollar

De edelmetaal prijzen zijn de afgelopen week opnieuw gestegen tot nieuwe recordniveaus. De GOUDprijs steeg tot $ 1.475,- en € 1.017,94. De zilverprijs steeg voor het eerst sinds 30 jaar boven de 40 dollar en sloopt op $ 40,93 en € 28,25. Opvallend is dat de koers van de dollar blijft dalen. De dollarindex (een index die de waarde van de dollar t.o.v. de belangrijkste valuta weergeeft) is voor het eerst sinds jaren gedaald onder het belangrijke niveau van 75. 1 euro kost nu 1,4490 dollar.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 9 april 2011

Bob Chapman over het schuldplafond in Amerika

Deel twee van het interview die Biflatie.nl en GOUDportal.nl hadden met Bob Chapman. De debt ceiling in de Verenigde Staten, ofwel het plafond van de Amerikaanse staatsschuld, bereikt mogelijk half mei de limiet van 14,3 biljoen dollar. Volgens Bob Chapman gaat dit plafond sowieso worden verhoogd, of ze het nu leuk vinden of niet. Indien het schuldplafond niet naar boven wordt bijgesteld, zal de wereldeconomie vastlopen.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: zaterdag 9 april 2011

GOUD en Zilver naar nieuwe records

Nadat GOUD en zilver de afgelopen twee dagen weinig beweging lieten zien, stegen de GOUD- en zilverprijs vannacht tijdens de Aziatische handel naar nieuwe records. De GOUDprijs liet een nieuw record van $1.474 per troy ounce zien. De zilverprijs steeg met $40.50 per troy ounce naar het hoogste punt sinds 1980.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: zaterdag 9 april 2011

Marc Faber: Alleen bij de Federal Reserve is er geen inflatie

In het programma master of the market van de Amerikaanse televisiezender CNBC kwam de Zwitserse investeringsanalist en schrijver van de GloomBoomDoom report Marc Faber aan het woord. Marc Faber uit zijn mening over GOUD, het beleid van Bernanke en de daaraan verbonden inflatie. Kijk het onderstaande filmpje om de heldere onderbouwingen van Faber aan te horen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$