Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 7696 tot 7700
Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: maandag 14 maart 2011

De Komende Vlucht Uit Valuta - Deel VII:Hoe hebben GOUD en Zilver het afgelopen decennium gepresteerd?

Het zevende deel van de serie guespost uit het rapport:"De Komende Vlucht uit Valuta", gaat in op de vraag of GOUD een bubbel is.

Voor een overzicht van alle delen klikt U GOUDportal.nl/?page=zoeken&fzw=De%20Komende%20Vlucht%20Uit%20Valuta" alt="De Komende Vlucht Uit Valuta " title="De Komende Vlucht Uit Valuta ">hier

Zoals bovenstaande tabellen illustreren was de gemiddelde toename van de prijzen van GOUD en zilver in euro’s de afgelopen 10 jaar meer dan 10%. Dit is meer dan dubbel het rendement dat je van een spaarrekening bij de bank kon genieten. Het antwoord op de vraag luidt mitsdien bevestigend.

Bron: Vrijspreker
Geplaatst: maandag 14 maart 2011

GOUD/zilver als wettig betaalmiddel

In de Amerikaanse staat Utah is een wet aangenomen die GOUD en zilver als wettig betaalmiddel accepteert. Nu papiergeld steeds waardelozer en riskanter wordt, kan dit een belangrijke stap zijn in de richting van echt geld. Veel politici zullen daar tegen zijn, want met dit geld kunnen ze niet zo zwendelen als met papiergeld.

De munten kunnen gebruikt worden voor de waarde van de hoeveelheid GOUD/zilver die ze bevatten. Niet voor de er op gedrukte getallen.

Bron: Gold and Glory
Geplaatst: maandag 14 maart 2011

GOUD, zilver omhoog wegens multi-factoren

Deze week wordt belangrijk voor de edelmetalen en zoveel meer. Gaat de GOUDprijs krachtig door de top rond 1430-1445$ kunnen breken? Zal zilver in 1 week parabolisch gaan, vooraleer een correctie aankomt? Deze week wordt echt belangrijk. Het is slechts een gevoel dat nu in me zit. En sinds vorige week denk ik eraan om winst nemen op speculatieve posities in zilver. Deze week zou dat wel eens kunnen gebeuren als we verder parabolisch gaan.

Bron: GoudMarkt
Geplaatst: maandag 14 maart 2011

De invloed van een stijgende rente op de prijs van edelmetalen

De tijd van extreem lage rentes lijkt voorbij. Door de sterk stijgende inflatie speculeren veel centrale bankiers over renteverhogingen later in dit jaar. Zowel in de Verenigde Staten, het Verenigd Koningkrijgt als in de Euro zone wordt gesproken over de noodzakelijkheid om de rente te verhogen. Alasdair Macleod heeft een analyse gemaakt wat een stijgende rente voor invloed zal hebben op de prijs van GOUD en zilver. Naar zijn mening zal de GOUDprijs hierdoor niet sterk onder druk komen te staan omdat de inflatie en verdere geldontwaarding nog sneller zal stijgen en bezitters van fysiek GOUD geen reden zullen zien om massaal hun GOUD te verkopen. Fysiek GOUD heeft namelijk enkele eigenschappen die niet gecompenseerd kunnen worden door een hogere rente op papieren geld.

Bron: Yabingle
Geplaatst: zaterdag 5 februari 2011

Yabingle - zoeken op een andere manier!

De makers van GOUD-Portal komen met iets vernieuwends: Yabingle

Yabingle gaat verder dan RSS Feeds. Yabingle zoekt ook datgene dat achter de link verschuilt zit, dus zoekt in de daadwerkelijke content. Met zoek parameters krijgt U precies Dat nieuws wat U zoekt!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$