EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7696 tot 7700 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 2 juni 2011

GOUD sterkhouder temidden van barre beursdag

De lawine aan slecht economisch nieuws overspoelde de markten, waardoor beleggers massaal de handdoek in de ring wierpen.

Er was te midden van de ravage echter 1 sterkhouder: GOUD!

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2011

James Turk interviewt Egon von Greyerz over GOUD

We kregen een interessante tip in onze mailbox. Onderstaande opname is een recent gesprek tussen twee voorstaande visionairs, James Turk van GoldMoney en Egon von Greyerz van GoldSwitzerland.

De heren bespreken de huidige situatie van het internationale monetaire systeem, de potentiële uitkomst en de gevolgen voor GOUD en zilver.

Wat ons betreft een MUST-SEE video voor GOUD- en zilverbeleggers!

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2011

HBNews: Grondstoffen update

De grondstoffenmarkt maakt de laatste tijd vreemde sprongen. Hoe staan de verschillende grondstoffen ervoor? Tijd voor een analyse.

De grondstoffenmarkt maakt de laatste tijd vreemde sprongen. Hoe staan de verschillende grondstoffen ervoor? Tijd voor een analyse.

Overboughtsituatie voorbij: olie en zilver
Hierboven is op basis van een 50-daags gemiddelde (plus 2 standaarddeviaties boven en onder ) te zien of de desbetreffende grondstof overbought is. De flinke correctie op de olie- en  zilvermarkt heeft ervoor gezorgd dat de overboughtsituatie waarin deze grondstoffen zaten ten einde is gekomen. Technisch gezien kunnen de prijzen van olie en zilver weer makkelijker omhoog. Aardgas en GOUD bevinden zich wel in een overboughtsituatie en maken beiden binnenkort kans op een neerwaartse correctie. Op de lange termijn ben ik nog steeds erg optimistisch over grondstoffen. Landen als China kopen nogsteeds massaal grondstoffen op en ook de overliquiditeit in de wereld zorgt voor een sterke opwaartse druk voor grondstoffen.

Lees verder op HBNews
Geplaatst op: woensdag 1 juni 2011

Interview met Greyerz door James Turk

Egon von Greyerz van Matterhorn Asset Management en James Turk van goldmoney.com bespreken in het onderstaande interview uitvoerig de GOUDmarkt.

Egon von Greyerz van Matterhorn Asset Management en James Turk van goldmoney.com bespreken in het onderstaande interview uitvoerig de GOUDmarkt.


De Europese schuldencrisis, de financiële en fiscale problemen van zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk en de Chinese rol in de economie passeren de revue. Doordat centrale banken met hun geldpersfinanciering wereldwijd de waarde van valuta’s steeds verder uithollen, zal de GOUDprijs blijven stijgen. 

[VIDEO]

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: dinsdag 31 mei 2011

Utah heeft alternatief voor de dollar

Dankzij de Legal Tender Act of 2011  krijgen de bewoners van de Amerikaanse staat Utah de keuze om zowel met dollarbiljetten als GOUDen en zilveren munten (Golden Buffalo &Silver Eagle) te betalen. De GOUDen en zilveren munten, die door de US Mint geslagen worden, zijn al een wettig betaalmiddel, maar dankzij de wet zijn ze niet meer gebonden aan hun nominale waarde.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs