Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 7736 tot 7740
Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 27 december 2010

GOUD en zilver door het plafond

31 December is de deadline.

Gaat GOUD en zilver deze week door het plafond? Geruchten gaan dat steeds meer handelaren de levering eisen van de aangegane contracten. Zeker als handelaren bloed ruiken worden ze wild. Niets zo lekker als een concurrent de markt uit drukken. Waarom dacht u bijvoorbeeld dat Lehman Brothers failliet is gegaan. Enkele grote banken staan er gekleurd op en als veel handelaren daadwerkelijk levering gaan eisen, dan zullen ze met schaamrood op de kaken moeten bekennen dat ze de zaak geflest hebben. 31 December is de deadline. We gaan het de aankomende dagen zien.

Bron: Beurs Duivel
Geplaatst: maandag 27 december 2010

Het is niet al GOUD wat er blinkt

We zitten midden in de feestdagen en het is weer tijd voor cadeaus. Wat hebben we gekocht voor onze geliefden? Zilver? GOUD? Nee, koper!

Afgelopen weken steeg GOUD naar zijn hoogste prijs ooit. Zilver vermeerderde sinds de zomer ruim 70 procent in waarde en behaalde een koers die we de afgelopen 30 jaar niet meer hebben gezien. En ook koper bereikte de hoogste koers ooit. Hoewel vrijwel alle grondstoffen gevraagd zijn, profiteren deze drie metalen niet alleen van een enorme vraag, maar kennen ze daarnaast ieder nog hun eigen oorzaak voor de forse prijsstijging.

Bron: Den Haag FM
Geplaatst: zondag 26 december 2010

GOUDhandel in Leidschendam overvallen

De steeds maar stijgende waarde van edelmetaal kan ook negatieve uitwerkingen hebben:

Een GOUD- en diamanthandel aan de Nieuwstraat in Leidschendam is vanmorgen overvallen. Twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk drongen de zaak binnen en bedreigden de medewerker met een wapen. Nadat de man een paar rake klappen had gekregen, gingen ze weer weg. Het is niet bekend of ze iets buit hebben gemaakt. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 december 2010

Recordprijzen voor olie, GOUD en koper

Diverse grondstofprijzen liepen vrijdag verder op. De olieprijs bereikte het hoogste niveau in twee jaar, GOUD ging naar een nieuw record en ook koper was nog nooit zo duur. Analisten denken dat de rek er voorlopig nog niet uit is.

Bron: fd.nl
Geplaatst: donderdag 23 december 2010

Markt in de ban van koperkoorts

Het zijn GOUDen tijden voor koperbezitters. Dinsdag zette koper een record op de borden van $ 9.392 per ton. Daarmee is de koperprijs dit jaar met ruim 28% gestegen. Met name het laatste halfjaar zit de vaart er goed in en is de koperprijs met circa de helft opgelopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$