Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 7756 tot 7760
Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: donderdag 2 december 2010

Goldalert - Breaking News!

De GOUDprijs is vanochtend [30 november] omhoog geschoten, brak door de €34.000-grens en is daarmee het recordniveau van mei eerder dit jaar gepasseerd. Vanochtend opende GOUD met een kiloprijs van €33.500 en schoot direct omhoog en staat op het moment van versturen op €34.300. Dit is ver boven de €32.000 per kilo van een week geleden en ruim €24.500 begin dit jaar. GOUD is vanaf 1 januari 2010 al met 38% gestegen!

Als gevolg van de aanhoudende problemen in Ierland en Griekenland, beginnen nu ook Portugal en Spanje in de problemen te raken. Bovendien wordt nu al openlijk getwijfeld aan de schuldenpositie van Italië en België. Het vertrouwen van de financiële markten in een Europese oplossing is aanzienlijk afgenomen en dat is terug te zien in rentes op staatsobligaties die omhoog zijn geschoten.

De vooruitzichten voor edelmetalen blijven gunstig. Een verdere prijsstijging is dan ook te verwachten.

Bron: Slim Beleggen
Geplaatst: woensdag 1 december 2010

Maniefase in GOUD & Zilver: of hoe complete waanzin er kan uitzien…

Terwijl de aandelenbeurzen het steeds zwaarder te verduren krijgen, zitten de prijzen voor GOUD en zilver opnieuw in de lift.

Zilver klimt op ’t moment van schrijven naar z’n hoogste stand van de afgelopen 30 jaar, terwijl GOUD op weg lijkt naar een nieuwe all-time-high.

Het zijn ‘GOUDen’ tijden voor beleggers in edelmetalen. Vooral aandeelhouders van GOUDmijnbedrijven zien hun posities fors aandikken!

Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 1 december 2010

Willem Middelkoop + Hans de Geus: waarin beleggen?

De GOUDen tip is volgens Willem: stap in Aziatische aandelen wanneer de markten daar naar beneden gaan. Hans is voorzichtiger: aandelen staan nu op een hoog niveau, ook in opkomende markten.

FED
Willem als Hans zijn het er over eens dat het Fed-beleid averechts werkt. Willem haalt voormalig Fed-topman Greenspan aan die denkt dat de stijging van de prijzen van edelmetalen de allereerste indicator is voor de eerste fase van een vlucht uit papier. Dan wordt GOUD de ultieme zeepbel, als iedereen uit papier wil en in grondstoffen is dat de snelste manier om het systeem op te blazen. Hans vreest niet zoveel schade als Willem, de Fed wil immers ook inflatie, op de langere termijn is dat echter anders. Mensen moeten uiteindelijk toch hun schulden betalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 november 2010

GOUD en Zilver breken €-recordprijzen

Hele mooie grafieken:

De GOUDprijs brak zojuist door de € 1067 voor een ounce, 25 euro hoger dan de vorige recordprijs van € 1044.

Ook zilver breekt potten: het noteert nu aan € 21,22 per ounce, 40 cent hoger dan het record van begin deze maand.

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: dinsdag 30 november 2010

Kan je niet positiever zijn?

Gisteren een oproep van een lezer om toch vooral op de positieve zaken te wijzen en niet te veel alleen maar het negatieve in de economie te benadrukken. - Ik zou het zo graag volledig eens zijn met die lezer! Natuurlijk zou ik graag vooral en liefst exclusief positieve berichten willen schrijven. Echter, maak ik me dan in het huidige economische klimaat niet volledig ongeloofwaardig, gezien de enorme negatieve zaken die nu spelen? Ik richt me naar mijn idee genoeg op de kansen, want die zijn er heus wel. Wat dacht u immers van de GOUD en zilver aanbevelingen? Maar ik moet u toch ook waarschuwen voor de extreem grote gevaren? Immers zou u anders niet begrijpen waarom ik al jaren zo positief over GOUD en zilver ben.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$