EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7791 tot 7795 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 20 april 2011

Recht zo die gaat

Met afstand de wereldeconomie beschouwend kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dat in grote lijnen alles verloopt zoals is voorspeld. Amerika’s invloed kalft af, met in haar kielzog het gehele westers economisch systeem. China en Rusland komen op, Europa is bezig te desintegreren. GOUD is bezig met een ( nog door de westerse machthebbers gereguleerde) opmars, en alleen het kleine broertje zilver is de heren door de vingers geglipt vanwege een niet te onderdrukken disbalans tussen vraag en aanbod.

Op korte termijn zijn de tussentijdse bewegingen moeilijker te voorspellen. Dit geldt niet zozeer voor GOUD en zilver, want deze zullen door blijven stijgen, met tussentijdse correcties en stagnaties in de reis naar het noorden.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: woensdag 20 april 2011

TA Zilver: vanuit een andere hoek

Op het moment van schrijven zie ik vanuit mijn ooghoeken de edele stieren record na record breken. Misschien zouden we de koersgrafiek van zilver eens vanuit een andere hoek moeten bekijken om te concluderen dat deze trend vrij gewoontjes is.

Het zou betekenen dat de waarde van papiergeld zoals de euro en de dollar als een baksteen naar beneden vallen.

Klik op de afbeelding of op lees verder voor een grote weergave.

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: woensdag 20 april 2011

We view silver as gold on steroids

Brian Ostroff, de managing director van Windermere Capital, een Canadees investeringsbedrijf laat duidelijk zijn voorkeur voor zilver gelden ten opzichte van GOUD.

In de stierenrace van de edelmetalen hebben de zilveren stieren duidelijk steroïden geslikt.

Er is echter wel een waarschuwing: zilver is erg volatiel. In een downturn kan zilver wel eens behoorlijk hard onderuit gaan.

Brian Ostroff, de managing director van Windermere Capital, een Canadees investeringsbedrijf laat duidelijk zijn voorkeur voor zilver gelden ten opzichte van GOUD.

In de stierenrace van de edelmetalen hebben de zilveren stieren duidelijk steroïden geslikt.

Er is echter wel een waarschuwing: zilver is erg volatiel. In een downturn kan zilver wel eens behoorlijk hard onderuit gaan.

Silver is a better bet than gold in the current precious metals bull run and has been described as gold on steroids by one asset manager.

[...]

But Mr Ostroff warned silver investors that they faced a bumpy ride. Our feeling is that silver offers a better opportunity relative to gold – but make no mistake about it, silver is a lot more volatile. If we get a downturn in precious metals, silver will fall harder than gold, he said.

Asked why he was bullish on precious metals, he said: Ive always believed that gold is a currency. Ultimately, investors have a choice – put their money in dollars, yen, euros or pounds, as they choose, or in gold. The one difference is that gold, unlike paper currencies, has to be found and mined.

What it really comes down to is: if the Americans print 20pc more dollars, the Europeans print 20pc more euros and the British print 20pc more pounds, you cant all of a sudden come up with 20pc more gold. The relative valuation continues to favour gold.

Lees verder op Telegraph.co.uk
Geplaatst op: woensdag 20 april 2011

Breaking News: GOUD doorbreekt 1500 USD/ounce

Voor het eerste in de geschiedenis van de mensheid kost een ounce GOUD meer dan 1500 US dollar… het zijn werkelijk fantastische tijden voor beleggers in edelmetalen. Van kooppaniek is echter nog altijd geen sprake, dus hogere prijzen liggen ook na deze historische barrière in het verschiet: hold the course!

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 april 2011

TA Zilver 19 April

Zilver staat op het punt een trend aan de onderkant te doorbreken. Vele verwachten een heuse correctie voor zilver, maar gezien de macro economische fundamenten kan deze gewoon uitblijven. Zowel de dollar als de euro hebben te maken met grote problemen. S&P heeft onlangs de kredietwaardigheid van de States een negatieve outlook gegeven, en Griekenland blijkt zijn schulden inderdaad niet meer terug te kunnen betalen, zo blijkt recentelijk

Klik op lees verder of op de afbeelding voor een grote weergave

Lees verder op Goud Portal
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs