EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7806 tot 7810 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 9 april 2011

GOUD en Zilver naar nieuwe records

Nadat GOUD en zilver de afgelopen twee dagen weinig beweging lieten zien, stegen de GOUD- en zilverprijs vannacht tijdens de Aziatische handel naar nieuwe records. De GOUDprijs liet een nieuw record van $1.474 per troy ounce zien. De zilverprijs steeg met $40.50 per troy ounce naar het hoogste punt sinds 1980.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 9 april 2011

Marc Faber: Alleen bij de Federal Reserve is er geen inflatie

In het programma master of the market van de Amerikaanse televisiezender CNBC kwam de Zwitserse investeringsanalist en schrijver van de GloomBoomDoom report Marc Faber aan het woord. Marc Faber uit zijn mening over GOUD, het beleid van Bernanke en de daaraan verbonden inflatie. Kijk het onderstaande filmpje om de heldere onderbouwingen van Faber aan te horen.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: vrijdag 8 april 2011

Waarom zijn edelmetalen zo populair?

We kunnen het ons in Europa amper indenken, maar in China, waar de economie per jaar 10% groeit, is de inflatie ook steeds verder aan het oprukken. Als officieel de inflatie op 5% staat, ga er dan maar vanuit dat het al 10% is. Is dat erg, een inflatie van 10%? Wel als u spaarder bent. Immers, een spaarder die 3% rente op het gespaarde vermogen krijgt, gaat er dan dus reëel gezien per jaar 7% op achteruit. Behalve als deze spaarder het bezit in GOUD of zilver aangehouden had.

Lees verder op Beurs Box
Geplaatst op: donderdag 7 april 2011

Interview met Bob Chapman over de zilverprijs

Biflatie.nl en GOUDportal.nl spraken in een uniek met Bob Chapman, oprichter van The International Forecaster in Amerika. In het interview gaat de gepensioneerde trend forecaster in op de toekomst van het huidige economische systeem. In het eerste deel van het interview komt zilver aan bod.

Biflatie.nl en GOUDportal.nl spraken in een uniek met Bob Chapman, oprichter van The International Forecaster in Amerika. In het interview gaat de gepensioneerde trend forecaster in op de toekomst van het huidige economische systeem. In het eerste deel van het interview komt zilver aan bod.

Volgens de Amerikaan gaan er grote problemen ontstaan op de zilvermarkt. Dit komt volgens Chapman onder andere door ‘naked short selling’, van onder andere JP Morgan en HSBC. Ze hebben volgens hem niet genoeg zilver om te leveren. Tevens produceren ze steeds nieuwe zilvercontracten, zoals ETF’s, derivaten en andere beleggingsinstrumenten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 april 2011

Een rondje langs de velden

Afgelopen 5 april zijn er een aantal technische weerstanden beslecht die de richting zullen aangeven waarin GOUD en zilver zich zullen gaan begeven de komende periode.

Lees verder op Edelmetaal Blog
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs