Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 7806 tot 7810
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 december 2010

Recordprijzen voor olie, GOUD en koper

Diverse grondstofprijzen liepen vrijdag verder op. De olieprijs bereikte het hoogste niveau in twee jaar, GOUD ging naar een nieuw record en ook koper was nog nooit zo duur. Analisten denken dat de rek er voorlopig nog niet uit is.

Bron: fd.nl
Geplaatst: donderdag 23 december 2010

Markt in de ban van koperkoorts

Het zijn GOUDen tijden voor koperbezitters. Dinsdag zette koper een record op de borden van $ 9.392 per ton. Daarmee is de koperprijs dit jaar met ruim 28% gestegen. Met name het laatste halfjaar zit de vaart er goed in en is de koperprijs met circa de helft opgelopen.

Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 23 december 2010

Zilver was GOUD dit jaar

Edelmetalen springen eruit als belegging dit jaar. GOUD en zilver deden het beter dan aandelen en obligaties.

Zilver stijgt 74%
GOUD steeg zelfs voor het elfde jaar op rij. Dat zegt RTL Z beurscommentator Jacob Schoenmaker. In 2010 zagen GOUDbeleggers de waarde van hun belegging met 27% stijgen. Nóg veel beter ging het met zilver. De prijs daarvan steeg met maar liefst 74%.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 23 december 2010

Oproep tot bankrun wordt strafbaar

GOUD-Portal roept slechts iedereen op om waardeloos geld om te zetten in GOUD en zilver.

Het oproepen tot een bankrun wordt strafbaar. Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) en minister van Financiën Jan Kees de Jager (CDA) werken in een wetsvoorstel waarin dat wordt geregeld.

Dat schrijven ze in een brief die donderdag aan de Tweede Kamer is gestuurd. De veroorzaker van een bankrun kan straks worden veroordeeld tot maximaal vier jaar cel, plus een geldboete van 19.000 euro.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: donderdag 23 december 2010

De Chinese vlucht in GOUD en zilver

Ben Davies, Hinde Capital CEO werd geïnterviewd over de vooruitzichten van GOUD op CNBC Europe. Hij ziet GOUD opnieuw onderdeel worden van het internationale monetaire systeem. En als dat gebeurt dan zal de GOUDprijs aanzienlijk hoger worden. In plaats van terug te vallen zoals in de jaren 1980 zal dat lange tijd zo blijven. Zeker wanneer China een vloer zal zetten onder de GOUDmarkt.

De visie van Ben Davies komt niet uit de lucht vallen. Robert Zoellick, president van de wereldbank en insider en kenner van het huidige wereldwijde financiële stelsel, riep al eerder op haast te maken met hervormingen en daarbij GOUD een plaats te geven in een nieuw internationaal monetair raamwerk. Door de toenemende tekorten van de Amerikaanse overheid die door Ben Bernanke indirect gefinancierd worden, is China begonnen om haar dollarreserves in een verhoogd tempo om te zetten. Bij voorkeur in GOUD en zilver.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$