EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7821 tot 7825 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 10 april 2011

Video: Kraland (Inveztor.nl) op Kitco

Op de PDAC mijnbouwconferentie in maart interviewde Scott Gibson van Kitco Michael Kraland, financier en oprichter van Inveztor.nl.

Op de PDAC mijnbouwconferentie in maart interviewde Scott Gibson van Kitco Michael Kraland, financier en oprichter van Inveztor.nl.

Kraland laat zijn licht schijnen over GOUD, basismetalen en waar op te letten bij het beleggen in exploratiebedrijven.

Lees verder op Inveztor
Geplaatst op: zondag 10 april 2011

GOUDprijs nadert 1.500 dollar, zilverprijs boven de 40 dollar

De edelmetaal prijzen zijn de afgelopen week opnieuw gestegen tot nieuwe recordniveaus. De GOUDprijs steeg tot $ 1.475,- en € 1.017,94. De zilverprijs steeg voor het eerst sinds 30 jaar boven de 40 dollar en sloopt op $ 40,93 en € 28,25. Opvallend is dat de koers van de dollar blijft dalen. De dollarindex (een index die de waarde van de dollar t.o.v. de belangrijkste valuta weergeeft) is voor het eerst sinds jaren gedaald onder het belangrijke niveau van 75. 1 euro kost nu 1,4490 dollar.

Lees verder op GoudMarkt
Geplaatst op: zaterdag 9 april 2011

Bob Chapman over het schuldplafond in Amerika

Deel twee van het interview die Biflatie.nl en GOUDportal.nl hadden met Bob Chapman. De debt ceiling in de Verenigde Staten, ofwel het plafond van de Amerikaanse staatsschuld, bereikt mogelijk half mei de limiet van 14,3 biljoen dollar. Volgens Bob Chapman gaat dit plafond sowieso worden verhoogd, of ze het nu leuk vinden of niet. Indien het schuldplafond niet naar boven wordt bijgesteld, zal de wereldeconomie vastlopen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 april 2011

GOUD en Zilver naar nieuwe records

Nadat GOUD en zilver de afgelopen twee dagen weinig beweging lieten zien, stegen de GOUD- en zilverprijs vannacht tijdens de Aziatische handel naar nieuwe records. De GOUDprijs liet een nieuw record van $1.474 per troy ounce zien. De zilverprijs steeg met $40.50 per troy ounce naar het hoogste punt sinds 1980.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 9 april 2011

Marc Faber: Alleen bij de Federal Reserve is er geen inflatie

In het programma master of the market van de Amerikaanse televisiezender CNBC kwam de Zwitserse investeringsanalist en schrijver van de GloomBoomDoom report Marc Faber aan het woord. Marc Faber uit zijn mening over GOUD, het beleid van Bernanke en de daaraan verbonden inflatie. Kijk het onderstaande filmpje om de heldere onderbouwingen van Faber aan te horen.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs