EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7836 tot 7840
Geplaatst op: maandag 14 februari 2011

Koop GOUD zolang het nog kan!

Ee euro is monopoly geld - Funny money.

Must read!

Ee euro is monopoly geld - Funny money.

Must read!

Ik kreeg gisteren nog een aanwijzing dat de Nederlandse autoriteiten een campagne tegen GOUD en zilver begonnen zijn. De DNB heeft pensioenfonds voor de Glasfabrieken gesommeerd om hun 13% belang in GOUD terug te brengen tot hooguit 3%. Het pensioenfonds weigerde en ging naar de rechter. De rechter gaf DNB gelijk. Het pensioenfonds moet nu haar zeer winstgevende positie naar 3% terugbrengen. Wie winnen er bij dit verhaal? Niet de pensioenverzekerden... DNB heeft bestaansrecht dankzij fiat geld zoals de Euro. Ze dwingt nu pensioenfondsen die waardeloze euros op, zodat pensioengerechtigden straks de uiteindelijke en onvermijdelijke rekening gaan betalen. Dit gigantische bedrog rondom geld gaat immers een keer klappen. Iedereen die dan euros heeft, cash of op spaarrekening, is dan alle waarde die daar nu in is vastgelegd simpelweg kwijt.

Lees verder op BeursBox
Geplaatst op: maandag 14 februari 2011

AFM sluit grens voor GOUD

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt het buitenlandse bedrijven moeilijk om aan Nederlanders GOUD te verkopen.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt het buitenlandse bedrijven moeilijk om aan Nederlanders GOUD te verkopen.

Het betreft nieuwe Nederlandse klanten van Goldmoney, een Engels bedrijf wat handelt in GOUD.

“Goldmoney heeft besloten om voorlopig even geen nieuwe klanten te accepteren die woonachtig zijn in Nederland of de Nederlandse Antillen. De directie heeft een brief van de AFM  ontvangen, als gevolg van het feit dat de AFM een richtlijn heeft veranderd die betrekking heeft op buitenlandse aanbieders van GOUDrekeningen. Het betreft hier een specifiek Nederlandse situatie, die zich in geen enkel ander land ter wereld voordoet.

[...]

De financiële autoriteiten in Nederland maken zich de laatste tijd behoorlijk druk om het GOUDbezit van Nederlanders. Vorige week nog de veroordeling van het pensioenfonds voor de glasindustrie, die op last van De Nederlandsche Bank binnen 2 maanden het grootste gedeelte van zijn GOUDvoorraad moet verkopen. DNB vindt het niet in het belang van de deelnemers om zoveel GOUD te bezitten. Zie ons artikel hierover. Ondanks dat GOUD van 2000 tot 2010 met een kleine 500% is gestegen, vinden de DNB en de AFM GOUD kennelijk een risicovolle belegging. Ter vergelijking; De AEX is in dezelfde periode met 56% gedaald.

Lees verder op Gewoon Nieuws
Geplaatst op: maandag 14 februari 2011

GOUDprijs herstelt zich van daling in januari

Op 27 januari 2011 werd de daling van de GOUDprijs beëindigd op een prijs van $1.314,90. Een daling van 7% vanaf het record in november 2010. In euro’s werd eveneens op 27 januari het laagste punt genoteerd van €958,38. Inmiddels is de GOUDprijs weer gestegen tot boven de $1.355 en €1.000. De grote groep anti-GOUD analisten was er in januari direct bij om te verkondigen dat dit het einde was van de opgaande prijs in GOUD (en zilver) en dat het nu weer tijd was om ‘normaal’ in allerlei papieren producten te investeren. Alhoewel een markt alleen maar kan bestaan doordat men tegengestelde conclusies trekt uit dezelfde gegevens, zijn wij het op alle punten oneens met de anti-GOUD analisten.

[...]

Wij zijn van mening dat de vraag naar GOUD de komende jaren verder zal stijgen vooral in Azië ondanks het trage herstel van de economie. Deze vraag wordt verder gevoed door toenemende onzekerheden op het gebied van de schuldenposities van landen. In 2010 was de vraag naar GOUD door investeerders voor het eerst hoger dan de vraag naar GOUD voor juwelen aldus de GFMS.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: zondag 13 februari 2011

The Reason For Mubaraks Power Hand Off Delay: Plundering The Gold

Mubarak gebruikte tijd tijdens demonstraties om zijn geld en GOUD te verplaatsen.

Mubarak gebruikte tijd tijdens demonstraties om zijn geld en GOUD te verplaatsen.

Its official: as Egypt was burning, Mubarak was stealing the gold. When we reported, presumably jokingly, two weeks ago that the Egyptian Central Bank may have been plundered, it turns out we were pretty much accurate once again. For all those wondering why Mubarak was refusing to hand over power for the past two weeks as hundreds of people were dying, we now have the answer - it was all just to make sure he transferred his assets, especially gold.

Lees verder op Zerohedge
Geplaatst op: vrijdag 11 februari 2011

Politie waarschuwt voor nepGOUD via twitter

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) waarschuwt mensen voor het eerst via Twitter voor nepGOUDverkopers, die volgens het KLPD weer actief beginnen te worden.

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) waarschuwt mensen voor het eerst via Twitter voor nepGOUDverkopers, die volgens het KLPD weer actief beginnen te worden.

Het korps kreeg onlangs de eerste melding van het jaar van een gedupeerde binnen, aldus het KLPD vrijdag.

,,Elk jaar is het raak: als de krokussen uit de grond komen, dan schieten zij als paddestoelen uit de grond, aldus een woordvoerder van het korps.

Lees verder op Z24! Business Nieuws

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs