EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7846 tot 7850 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 14 april 2011

GOUD automaten in Turkije

GOUD kopen voor particulieren in Turkije wordt makkelijk gemaakt. De Turkse bank Kuveyt Türk komt met GOUD automaten. De automaat levert twee eenheden: één of anderhalve gram GOUD. Aankopen kunnen gedaan worden via credit card of met cash.

GOUD kopen voor particulieren in Turkije wordt makkelijk gemaakt. De Turkse bank Kuveyt Türk komt met GOUD automaten. De automaat levert twee eenheden: één of anderhalve gram GOUD. Aankopen kunnen gedaan worden via credit card of met cash.

Hoewel dit een primeur voor Turkije is, uniek voor de wereld is deze ontwikkeling niet.

Het ‘Emirates Palace‘ hotel in Abu Dhabi heeft al een GOUD automaat geïnstalleerd in mei 2010. Er staat er ook eentje in Duitsland. Uniek aan dit project is dat een bank deze dienst levert, en de schaal van dit project.

Lees verder op Zilver en Goud blog
Geplaatst op: woensdag 13 april 2011

Help... Mijn GOUDzoeker stijgt niet mee

Hoewel de GOUDprijs in dollars gemeten nieuwe records zet, gaat het bij de GOUDzoekers niet overal echt lekker. Mijn eigen Romarco Minerals (waarnaar mijn zoon is vernoemd) verloor vorige week 20% omdat een vergunning nog niet werd afgegeven. Waanzin die daling, maar wel realiteit.

Lees verder op Beurs Box
Geplaatst op: woensdag 13 april 2011

Over ETFs, edelmetalen en het Verre Oosten

Een veelgebruikte manier om in edelmetalen te beleggen zijn de zgn. ETF’s. Een ETF staat voor Exchange Traded Fund, waarbij u voorgehouden wordt dat u met de aankoop van aandelen ( zgn. i-shares) van het desbetreffende ETF bijvoorbeeld de GOUD- of zilverprijs volgt. Grote spelers zijn op dit gebied het GLD fonds van HSBC en het SLV fonds van JP Morgan.

[...]

Vaste lezers van de site van Harvey Organ zal het misschien al wel zijn opgevallen, maar het SLV fonds kan zo maar een kleine 6 miljoen ounces zilver aan hun reserves toevoegen, en dat in een periode dat de Canadese Mint haar productie moet staken vanwege een zilvertekort en het Sprott fonds nauwelijks aan zilver kan komen. Het riekt naar iets, en het riekt niet fris.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: woensdag 13 april 2011

GOUDomaat in Istanbul

GOUD nodig? Dan kun je in de Turkse metropool Istanbul tegenwoordig naar de GOUDomaat. Voor de kleine Turkse bank Kuveyt Türk was dat een logische stap, nadat die had besloten zich in particuliere GOUDhandel te specialiseren

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 12 april 2011

Waarom zijn edelmetalen zo populair?

Beleggers met verstand van zaken weten dus al veel langer dat ze op dit moment beter GOUD en zilver dan cash hebben.

Beleggers met verstand van zaken weten dus al veel langer dat ze op dit moment beter GOUD en zilver dan cash hebben.

We kunnen het ons in Europa amper indenken, maar in China, waar de economie per jaar 10% groeit, is de inflatie ook steeds verder aan het oprukken. Als officieel de inflatie op 5% staat, ga er dan maar vanuit dat het al 10% is.

Is dat erg, een inflatie van 10%? Wel als u spaarder bent. Immers, een spaarder die 3% rente op het gespaarde vermogen krijgt, gaat er dan dus reëel gezien per jaar 7% op achteruit. Behalve als deze spaarder het bezit in GOUD of zilver aangehouden had.

Lees verder op Beurz.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs