Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 786 tot 790
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 mei 2016

Marc Faber: diversifieer, maar maak GOUD een prioriteit

De eeuwige doemdenker Marc Faber gaf op CNBC zijn opinie over de volgende maatregelen van de Fed en hoe beleggers hier best op reageren.

Woensdag zei de Fed dat ze mogelijk de rente verhogen in juni. Een slimme zet zo meent Faber, want ze verplichten zichzelf tot niets.

Ze testen enkel het water: “Als in juni de aandelen zijn gedaald, dan zullen ze niets doen. Als de markt relatief stabiel is of stijgt dan zullen ze de rente optrekken.”

Wie denkt dat de Fed in juni de rente zal optrekken, parkeert zijn geld best in dollars volgens Faber.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 mei 2016

Marc Faber ziet GOUD verder stijgen

Marc Faber, gekend van zijn Gloom, Boom, & Doom rapport en zijn krasse uitspraken, liet in een gesprek met de grondstoffenspecialist Kitco verstaan dat GOUD en GOUDmijnaandelen nog een flinke rit te gaan hebben. Hij verwacht ook geen renteverhogingen door de Fed.

Faber vindt dat het belangrijk is niet uit het oog te verliezen dat edele metalen recent zijn gestegen van extreem lage niveaus. Hij onderstreept daarenboven dat: “de GOUDprijs en de koers van heel wat GOUDmijnen goedkoper zijn dan op het eind van de jaren ’90 wanneer je ze vergelijkt met de hoeveelheid geld en krediet in de wereld vandaag en rekening houdt met het aanhoudende drukken van geld door centrale banken.”

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 19 mei 2016

Beleggers kochten 7.000 ton GOUD sinds 2010

Beleggers hebben sinds 2010 meer dan 7.000 ton GOUD aan hun beleggingsportefeuilles toegevoegd, zo blijkt uit cijfers van Metals Focus die Philip Klapwijk gisteren gebruikte voor zijn presentatie over de GOUDmarkt. Dat is meer dan de productie van GOUDen sieraden en meer dan wat centrale banken gedurende deze periode aan hun reserves toevoegden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

George Soros snijdt in aandelenposities, ziet GOUD weer blinken

De miljardair George Soros heeft in het vorige kwartaal voorbereidingen getroffen op turbulente tijden in de aandelenmarkten. Soros Fund Management heeft de blootstelling aan Amerikaanse aandelen met meer dan een derde verlaagd, terwijl er stevige posities zijn ingenomen in GOUD. Dit blijkt uit stukken ingediend bij het Amerikaanse SEC.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Beleggen in horloges en juwelen – Hoe begin je eraan?

Er zijn veel meer alternatieven op aandelen en obligaties dan GOUD en zilver. Horloges en ook juwelen kunnen dienen als een investering. Het kan soms zelfs veel interessanter zijn om hier mee te beginnen dan met aandelen. Maar hoe begin je eraan?

Beleggen in luxegoederen is niet evident, maar kan wel voor een mooi rendement zorgen. Iedereen heeft verschillende ideeën en middelen om te bereiken wat hij of zij wil. Wil je beginnen aan een collectie horloges en juwelen, kan je best onderstaande tips in acht nemen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$