Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 7871 tot 7875
Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 23 december 2010

Zilver was GOUD dit jaar

Edelmetalen springen eruit als belegging dit jaar. GOUD en zilver deden het beter dan aandelen en obligaties.

Zilver stijgt 74%
GOUD steeg zelfs voor het elfde jaar op rij. Dat zegt RTL Z beurscommentator Jacob Schoenmaker. In 2010 zagen GOUDbeleggers de waarde van hun belegging met 27% stijgen. Nóg veel beter ging het met zilver. De prijs daarvan steeg met maar liefst 74%.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 23 december 2010

Oproep tot bankrun wordt strafbaar

GOUD-Portal roept slechts iedereen op om waardeloos geld om te zetten in GOUD en zilver.

Het oproepen tot een bankrun wordt strafbaar. Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) en minister van Financiën Jan Kees de Jager (CDA) werken in een wetsvoorstel waarin dat wordt geregeld.

Dat schrijven ze in een brief die donderdag aan de Tweede Kamer is gestuurd. De veroorzaker van een bankrun kan straks worden veroordeeld tot maximaal vier jaar cel, plus een geldboete van 19.000 euro.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: donderdag 23 december 2010

De Chinese vlucht in GOUD en zilver

Ben Davies, Hinde Capital CEO werd geïnterviewd over de vooruitzichten van GOUD op CNBC Europe. Hij ziet GOUD opnieuw onderdeel worden van het internationale monetaire systeem. En als dat gebeurt dan zal de GOUDprijs aanzienlijk hoger worden. In plaats van terug te vallen zoals in de jaren 1980 zal dat lange tijd zo blijven. Zeker wanneer China een vloer zal zetten onder de GOUDmarkt.

De visie van Ben Davies komt niet uit de lucht vallen. Robert Zoellick, president van de wereldbank en insider en kenner van het huidige wereldwijde financiële stelsel, riep al eerder op haast te maken met hervormingen en daarbij GOUD een plaats te geven in een nieuw internationaal monetair raamwerk. Door de toenemende tekorten van de Amerikaanse overheid die door Ben Bernanke indirect gefinancierd worden, is China begonnen om haar dollarreserves in een verhoogd tempo om te zetten. Bij voorkeur in GOUD en zilver.

Bron: de Kritische Belegger
Geplaatst: woensdag 22 december 2010

Willem Middelkoop: zilvermarkt op springen

2011 wordt opnieuw een sterk zilverjaar. Het edelmetaal is nog interessanter dan GOUD. De zilverprijs stijgt volgend jaar naar $40 per ounce en binnen twee jaar naar $50. Dat zegt Willem Middelkoop, auteur, ondernemer en voormalig beurscommentator op RTL Z, in een exclusief interview met De Kritische Belegger.

Bron: Gold and Glory
Geplaatst: woensdag 22 december 2010

En voila: IMF heeft rest van 400 ton GOUD verkocht

Net na sluiting van de Amerikaanse beurzen, 1 uur geleden nadat ik dit hier schrijf, maakt het IMF bekend dat het resterende gedeelte van hun verkoopprogramma van 400 ton GOUD werd verkocht aan marktprijzen. Aan wie is nog niet bekend. Het zou een klapper van jewelste zijn mocht het een westerse overheid zijn. Maar misschien is het gewoon opnieuw China of India, of wie dan ook in het opkomende Oosten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$