EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7871 tot 7875 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 4 april 2011

Paul to examine mints failure to coin enough gold and silver

Ron Paul wil onderzoeken waarom U.S. mint niet genoeg GOUDen en zilveren munten kan leveren

Ron Paul wil onderzoeken waarom U.S. mint niet genoeg GOUDen en zilveren munten kan leveren

Daniella Cambone of Kitco News reports that U.S. Rep. Ron Paul, R-Texas, chairman of the House Subcommittee on Domestic Monetary Policy, plans to hold a subcommittee hearing this week on the U.S. Mints failure to keep up with public demand for gold and silver coins.

Lees verder op GATA
Geplaatst op: maandag 4 april 2011

De meest onderschatte factor die de GOUDprijs verder kan laten stijgen

De discussies of GOUD zich wel of niet in een bubbel bevindt, gaan vaak voorbij aan één van de meest onderschatte factoren die de GOUDprijs in de toekomst snel kan laten stijgen. Namelijk het huidige percentage dat GOUD uitmaakt van het totaal geïnvesteerde vermogen onder particuliere en professionele beleggers.

Sinds 1921 schommelde het percentage fysiek GOUD en aandelen in GOUDmijnen in grote aandelen portefeuilles zo rond de 20-30%. Sinds 1980 heeft dit percentage echter een snelle daling meegemaakt naar slechts 0,8% van het totaal geïnvesteerd vermogen.

Lees verder op GoudMarkt
Geplaatst op: zondag 3 april 2011

Een GOUDen pensioen?

Ongeveer een maand geleden werd bekend dat het pensioenfonds voor de Glasfabrieken zijn GOUDbelegging verplicht moest reduceren tot onder de 3% van zn beleggingsportefeuille. Een snelle rekensom leert dat wanneer alle Nederlandse pensioenfondsen 3% van hun vermogen in GOUD beleggen, zij de hand leggen op een slordige 725 ton GOUD. Dat is meer dan DNB zelf als monetaire reserve aanhoudt en meer dan 25% van de jaarlijkse productie van GOUD.

Wanneer Nederlandse pensioenfondsen daadwerkelijk deze hoeveelheid GOUD zouden kopen ontstaat een probleem, want er is nu al enorm tekort aan het edelmetaal. De vraag van ruim 4.000 ton overschrijdt het jaarlijkse aanbod van zo’n 2.500 ton.

Lees verder op IEX.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 april 2011

EURUSD: de thriller

Indien Serge Farra gelijk gaat krijgen, zou dat wel eens zeer gunstig kunnen uitpakken voor GOUD en bovenal zilver

Indien Serge Farra gelijk gaat krijgen, zou dat wel eens zeer gunstig kunnen uitpakken voor GOUD en bovenal zilver

Wees voorbereid op de neerwaartse spiraal voor de US dollar die nu begint.

Ik denk dat de UUP US Dollar Index ETF de komende twee tot drie maanden 10% zal dalen. Traders kunnen kijken naar de UDN (Short UUP) ETF.

Lees verder op Inveztor
Geplaatst op: vrijdag 1 april 2011

CNBC: Jim Rogers kocht afgelopen week zilver en GOUD

Jim Rogers heeft onlangs laten weten bij CNBC in de studio dat hij zijn GOUD en zilver voorraden heeft opgehoogt. Als de prijs van zilver zakt, koop ik nog meer, aldus Jim Rogers die zeer bullish over zilver en GOUD is. Jim Rogers ziet in dat de dollar, maar ook andere valutas aan het devalueren zijn.

Lees verder op Goud Portal
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs