Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 7881 tot 7885
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 juli 2010

Wacht niet langer om uw aandelen te dumpen

Robin Griffiths van Cazenove Capital had een vrij sombere boodschap voor beleggers: “Neem uw voorbereidingen om uw aandelen in de huidige opwaartse correctie te dumpen”. Hij verwacht de nodige ravage op de beurzen vanaf eind augustus.

Voor GOUD ziet Robin Griffiths een koopgelegenheid naderen, maar hij wacht nog even tot de huidige neerwaartse correctie zich voltrokken heeft.

[video in het engels]

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: woensdag 21 juli 2010

Chinese deskundigen adviseren meer GOUD en minder staatsobligaties

In mei 2010 heeft China zijn reserves aan Amerikaanse staatsobligaties verminderd met $ 32,5 miljard naar $ 867,7 miljard. Yu Yongding, een voormalig top adviseur van de Chinese Centrale bank en nu hoogleraar, adviseert Peking om meer te investeren in andere valuta dan de Amerikaanse dollar en meer te investeren in tastbare grondstoffen goederen en fysiek GOUD.

Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: dinsdag 20 juli 2010

Een GOUD strategie die werkt

Dr. Sjuggerud heeft een simpele strategie ontwikkeld betreffende GOUD. Hij kocht GOUD als GOUD steeg ten opzichte van vier wereldmunten. Hij vermeed GOUD als het niet zo was. Een simpele methode die voorkwam dat er GOUD in bezit was tijdens de periode 1982 tot 2000.

Wie deze methode met een bedrag van 10.000 dollar had toegepast vanaf 1971 zou nu meer dan 2 miljoen dollar bezitten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 juli 2010

GOUD niet zo duur als het lijkt

De prijs wint nu al 9 jaar op rij terrein … de grootste ETF bezit meer van het edelmetaal dan de meeste centrale banken … en de massa lijkt GOUD serieus te overwegen als belegging.

Nog even en pensioenfondsen stoppen het in portefeuille!

Gewoonlijk zijn deze fondsen de laatste idioot die tegen hogere prijzen wil kopen. Herinner je hoe deze fondsen zowel op de top van de grondstoffenbubbel als de private equity zeepbel actief werden in deze markten.

Bron: EdelMetaal Blog
Geplaatst: zaterdag 17 juli 2010

US Mint verkoopt 20 miljoen Silver Eagle munten in een half jaar

De afgelopen jaren neemt de vraag naar fysiek zilver flink toe. De oorzaken hiervoor kunnen gevonden worden in de aanhoudende onzekerheid over de wereldwijde schuldencrisis en de daardoor verwachte inflatie. Beleggers zoeken een veilige belegging en kiezen voor onder andere GOUD en zilver. Zilver, dat historisch gezien in verhouding tot GOUD enorm goedkoop is en daarnaast steeds schaarser wordt doordat zilver in de moderne industrie verbruikt wordt, wint aan populariteit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$