Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 7886 tot 7890
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 3 januari 2011

Prijsstijging olie in 2011 is onvermijdelijk

Uiteindelijk gaat de markt richting de $120 tot $130 in juli, en er zijn steeds meer mensen die dat zeggen. Het is onvermijdelijk.

De olieprijs is in 2010 jaar met ruim 15% gestegen. Momenteel is een vat ruwe olie (159 liter) $91,38 waard. Naar verwachting zal de prijs van het zwarte GOUD in 2011 verder blijven stijgen. Voor de kredietcrisis uitbrak in 2008 stond de olieprijs nog boven de $140,-. Door de recessie daalde de prijs met ruim 100 dollar. Zolang de dubbele dip uitblijft zal de vraag (en dus ook de prijs) van olie naar alle waarschijnlijkheid blijven stijgen.

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: maandag 3 januari 2011

GOUDprijs in 2010 gestegen in alle valuta. Vooruitblik GOUD in 2011

In 2011 voorspellen wij dat zal blijken dat de stimulerings-maatregelingen van de afgelopen jaren niet gewerkt zullen hebben.

De GOUDprijs is in 2010 in alle valuta gestegen. De GOUDkoers is gestegen voor het tiende jaar op rij. In 2010 steeg de GOUDprijs in dollars met 29%. In euro’s steeg de GOUDprijs in 2010 met 39%. In Britse Ponden steeg de GOUDprijs in 2010 met 33% en in Japanse Yen met 13%. In dit artikel kijken we terug op 2010 en vooruit naar de GOUDprijs verwachtingen over 2011.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: zaterdag 1 januari 2011

Zilver Waardevoller Dan GOUD?

Nog net voor de jaarwisseling kwam een mooi filmpje over zilver voorbij. In het filmpje worden een aantal interessante cijfers gepresenteerd. Hieronder alvast een kort overzichtje:

Bron: Nieuwamsterdam.nl
Geplaatst: zaterdag 1 januari 2011

Nieuw boek Willem Middelkoop: GOUD en het geheim van geld

Het nieuwe boek van Willem Middelkoop heet: GOUD en het geheim van geld - Hoe bankiers ons financiële systeem opblazen.

Enkele dagen geleden plaatsten we al een bericht op GOUDPortal over het nieuw te verschijnen boek van Willem Middelkoop: GOUDboek. Het boek heet: GOUD en het geheim van geld - Hoe bankiers ons financiële systeem opblazen. Het boek is naar verwachting vanaf maart 2011 te koop.

In 2007 schreef Willem Middelkoop in Als de dollar valt dat het niet de vraag was óf ons financiële systeem zou instorten, maar wanneer. Het bleken profetische woorden. Eind 2008 waren we slechts een paar uur verwijderd van de complete ineenstorting van ons wereldwijde kredietkaartenhuis.
In zijn nieuwe boek beschrijft Middelkoop de geschiedenis en kenmerken van ons huidige financiële systeem en toont hij ons de werkelijke waarde en achtergrond van geld. GOUD blijkt als enige valuta in duizenden jaren nooit aan koopkracht verloren te hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat GOUD in economisch barre tijden als vluchthaven wordt gezien, nu een groot aantal landen in een valutaoorlog is verwikkeld. In de vorm van korte vragen en antwoorden worden opnieuw geheimen ontrafeld als ‘Hoeveel GOUD ligt er werkelijk nog in Fort Knox?’ en ‘Haalt mijn pensioen 2030?’.

GOUD en het geheim van geld bevat essentiële informatie voor iedereen met een volle spaarpot, grote erfenis of slecht pensioen.

Bron: Edelmetaal Blog
Geplaatst: zaterdag 1 januari 2011

IMF rondt verkoop GOUD af

Als blijkt dat de Verenigde Staten al haar GOUD heeft verkocht zal de ondergang van de Verenigde Staten met een stroomversnelling komen.

Wat vele lezers van dit blog weten is dat het IMF een verkoopprogramma van GOUD heeft. Dit programma is er om geld te creëren dat ze vervolgens uit kunnen lenen aan de ‘arme’ landen. Op dit moment heeft het IMF het laatste deel van dit programma afgerond, waarmee het totaal van verkocht GOUD op iets meer dan 400 (!) ton komt. Deze 400 ton representeert 13% van de totale GOUD reserves van het IMF.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$