Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 791 tot 795
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 juni 2016

Hét moment om in GOUD te investeren … is nu!

GOUD is dé belegging van de komende jaren. Na een serieuze dip wijzen de recente stijgingen in de richting van een nieuwe hausse. Dat tipt de internationaal gereputeerde analist en trader Chris Vermeulen, oprichter van TheGoldandOilGuy.com.

2016 is tot dusver een fantastisch jaar voor GOUD. De prijs ging met 17 procent de hoogte in. En er is meer: volgens Chris Vermeulen is nu het beste moment om aan te kopen als je op lange termijn wil investeren. Hij verwijst naar het Elliott Wave principe, dat al in de Jaren dertig van de vorige eeuw ontdekt werd. Massagedrag volgt volgens dat principe terugkerende golfbewegingen, waardoor de beurzen afwisselend opwaarts en neerwaarts gingen. De huidige prijsstijging van GOUD geeft aan dat het metaal in een opwaartse spiraal is beland, geeft Vermeulen aan.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 1 juni 2016

Koersdoelen GOUDprijs grote banken 6% boven huidige prijs

De koersdoelen voor GOUD van de grootste banken staan gemiddeld 6% boven de huidige.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 juni 2016

Een nieuw argument voor GOUD

De wereld zucht onder deflatie en zit gevangen in een voortdurend spel van valutaoorlogen. Beleidsmakers en centrale bankiers doen alles om lokale economieën voort te stuwen. Het lijkt er steeds meer op dat lokale belangen en internationale belangen tegenstrijdig zijn. Maar dit hoeft niet zo te zijn.

Een nieuwe uitweg kan gevonden worden in een oude vriend – GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

VS moet geld vanuit helikopters gaan strooien (en waarom u GOUD moet bezitten)

De economen van de Ivy League Business Schools zijn het erover eens: “De economie hapert omdat de Centrale Banken niet genoeg geld hebben (bij)gedrukt”

Een vanzelfsprekend absurde stelling, geredeneerd vanuit de omgekeerde wereld. Immers, sinds de Federal Reserve in 2008 de geldpers heeft aangezet is er al voor $3,5 biljoen extra aan briefgeld de economie ingegaan (maar eigenlijk op de aandelenbeurzen terecht gekomen). Daarbij is wereldwijd de rente op historische lage niveau’s aanbeland. Waar het de bedoeling was om de economie van nieuwe impulsen te voorzien is het resultaat dramatisch: de VS, Europa en Japan groeien niet zo traag sinds de Tweede Wereldoorlog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 mei 2016

Niobium, het nieuwe GOUD?

Niobium is één van de meeste gegeerde materialen op aarde tegenwoordig. Het metaal wordt onder andere gebruikt voor pijpleidingen, raket-en nucleaire brandstof. Daarbovenop is het super hard en  supergeleidend. Het grote minpunt aan dit fantastische materiaal is dat het volledig in handen is van slechts één enkele groep.

Het metaal dat bij velen onbekend is, zit verborgen achter het nummer 41 op de tabel van Mendeljev onder de afkorting Nb. Dit metaal heeft tal van mogelijkheden door de sterkte, super-geleiding en eenvoud om te bewerken. Tot voor kort was dit nauwelijks bekend waarbij dit door de steeds maar groeiende high-tech snel aan belang wint. Het ene negatieve puntje aan dit onontbeerlijke metaal is echter dat het op slechts drie plaatsen ter wereld gewonnen kan worden. Deze plaatsen zijn echter allemaal in de handen van slechts één groep.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$