EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7916 tot 7920 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 24 februari 2011

Over contracten en opmerkelijk nieuws

Zoals u wellicht zult weten worden op de Comex, de beurs waarin onder andere in zilver en GOUD wordt gehandeld, gewerkt met contracten waarin staat dat op een bepaald moment GOUD of zilver geleverd moet worden. De open interest is de maat voor het aantal uitstaande contracten.

Zoals u wellicht zult weten worden op de Comex, de beurs waarin onder andere in zilver en GOUD wordt gehandeld, gewerkt met contracten waarin staat dat op een bepaald moment GOUD of zilver geleverd moet worden. De open interest is de maat voor het aantal uitstaande contracten.

De open interest van GOUD steeg 23 februari met 14.000 contracten naar de 502.000, maar ondanks deze grote toename in één dag van 7 % steeg de prijs van GOUD boven de $1400.

De open interest van zilver daalde die dag 5000 contracten naar 145.000, waardoor zilver de $34 niet kon doorbreken. Op die dag zijn er ruim 89.000 duizend contracten verhandeld , wat ruim twee keer zo veel is dan het aantal uitstaande contracten. Dit wijst op grote activiteit en manipulatie, maar ondanks dat steeg de zilverprijs toch netjes.

Overigens doen de prijzen voor GOUD en zilver het erg goed, gezien de prijsval van onder andere koper en stoffen als palladium en platina.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: donderdag 24 februari 2011

Ligt er GOUD in Fort Knox?

Mike Maloney, oprichter van GoldSilver.com, en David Morgan, oprichter van Silver-Investor.com discussiëren over het GOUD dat in Fort Knox zou moeten liggen. Sinds de bouw in 1937 is Fort Knox de militaire basis waar de Amerikaanse overheid al haar waardenvolle eigendommen opslaat. De kluis van Fort Knox wordt beveiligd door een 22-ton zware kluisdeur, militairen, tanks en apaches en bevat naast de onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten meer dan 8000 ton GOUD. Er is echter sinds de jaren 50 van de twintigste eeuw geen telling van de fysieke hoeveelheid aanwezig GOUD geweest. Maloney en Morgan stellen hun vraagtekens bij de aanwezigheid van het GOUD en wie de daadwerkelijke eigenaar van het aanwezige GOUD is.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: woensdag 23 februari 2011

Interview tussen GATAs Chris Powell en James Turk

Het onderstaande filmpje (klik: lees verder) toont twee gerenomeerde ingevoerden in de GOUD en zilvermarkt. James Turk, oprichter van Goldmoney.com, interviewt Chris Powell, penningmeester en secretaris van de Gold Anti Trust Assocciation. GATA zet zich al jaren in om de prijsmanipulatie in de markten voor edelmetalen aan de kaak te stellen. Chris Powell bespreekt in detail de belangrijke activiteiten van GATA. De manipulaties in de GOUDprijs worden scherp en duidelijk uitgelegd. Voor iedereen met interesse in GOUD een ruim half uur kijkplezier.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: dinsdag 22 februari 2011

Olie: Plus 9 procent

De prijs van olie schiet vanmorgen met +9% de lucht in door een verdere escalatie van de conflicten in Libië.

Hou er rekening mee dat Libië dagelijks goed is voor 2% van de totale wereldproductie van het zwarte vloeibare ‘GOUD’!

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: dinsdag 22 februari 2011

Silver Breaks Out, Paper Market is Nonsense

John Hathaway: gisteren was de COMEX gesloten en toch GOUD en zilver flink gestegen door vraag naar fysiek. Zilver zit hoogstwaarschijnlijk in een short squeeze.

John Hathaway: gisteren was de COMEX gesloten en toch GOUD en zilver flink gestegen door vraag naar fysiek. Zilver zit hoogstwaarschijnlijk in een short squeeze.

What I strongly believe is that the amount of paper we are seeing traded in both gold and silver on the Comex and in the derivatives market is nonsense.  It has to be something in the order of 100 to 1. The fact that the market is moving today when the Comex is closed tells me it is not New York that is doing this, it is physical demand.

[...]

Silver has broken out to the upside and because of that you have technical buying and short covering.  This could in fact be a short squeeze.

Lees verder op King World News
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs