Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 7941 tot 7945
Bron: EdelMetaalBlog.nl
Geplaatst: maandag 7 juni 2010

Zilver: een oneindig doorlopende call optie op GOUD

Wat zijn opties en welke rol speelt zilver hierin? Hoe staat zilver in dit verband tegenover GOUD en welke biedt op lange termijn de meeste potentie?

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: zondag 6 juni 2010

GOUDprijs sluit opnieuw boven 1000 euro

Op 4 juni 2010 is de koers van GOUD gesloten op € 1.018,75 naast een absoluut record in euro’s is de GOUDprijs opnieuw terug boven de duizend euro. Een combinatie van factoren heeft aanleiding gegeven tot deze sterke stijging van de GOUDprijs begin juni 2010. Ten eerste de steeds zwakker wordende euro, ten tweede de tegenvallende werkloosheidscijfers in de Verenigde Staten en ten derde het plotselinge bericht dat de financiële situatie in Hongarije een stuk slechter is dan tot nu toe werd gerapporteerd.

Bron: EdelMetaal Blog
Geplaatst: zaterdag 5 juni 2010

Alternatieven voor fysiek zilver en GOUD

Er zijn verschillende alternatieven voor het zelf in bezit hebben van fysiek GOUD en zilver. In dit artikel wil ik kort de voor- en nadelen van deze alternatieven met u doornemen.

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: vrijdag 4 juni 2010

Advocaat van de duivel

Ik stel voor dat we vooreerst naar de praktijk kijken : de aloude wet van vraag en aanbod. In 2009 werd door de GOUDproducerende landen (China, Australië,...) in totaal 41,6 ton opgedolven. Het lijkt heel wat – tot je naar de vraag kijkt. Tot midden mei 2010 werd door de ETFs/GOUDfondsen in totaal opgekocht en uit de markt gehaald : 41,7 ton !

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: vrijdag 4 juni 2010

Wat is geld en waarom overheden tegenstanders van GOUD zijn

Geld wordt dagelijks door iedereen gebruikt zonder er bij na te denken wat geld nu precies is. Overheden willen ons doen geloven dat zij het onbeperkte recht hebben om te bepalen wat geld is, inclusief de mogelijkheid om het geld te manipuleren voor hun eigen voordeel. Het resultaat hiervan kunnen we dagelijks op het nieuws zien: de enorme schulden problematiek van consumenten, bedrijven en overheden primair veroorzaakt door socialistische politici door onverantwoord monetair beleid.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$