Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 796 tot 800
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 maart 2016

Yellen zorgt voor hogere GOUDprijs

Yellen zorgde dat GOUD gisteren een sprong omhoog maakte van 2 procent naar $1.260 per ounce en de dollar onder druk kwam te staan. Dit nadat de Federal Reserve aangaf dat de VS nog steeds risico’s ondervind van de onzekere wereldeconomie en het feit dat omstandigheden sinds december, om de rente te kunnen verhogen, niet veel positiever zijn geworden.

Zoals de markt verwachtte verhoogde de Amerikaanse centrale bank de rente niet. Nieuwe projecties van beleidsmakers toonden echter wel een verwachting van renteverhoging met twee kwart punt tegen het einde van het jaar.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 16 maart 2016

De GOUD/zilver ratio

Je kunt er zowat alle sites op naslaan, die over de edelmetalen gaan en de term GOUD/zilver ratio komt wel eens voorbij. De betekenis is helder en die is: hoeveel zilver troy ounces is in waarde gelijk aan 1 GOUD troy ounce. En hoe die waarde tot stand komt is van minder belang. Dit kan in van alles worden uitgedrukt, zelfs in fiatgeld zoals we dat nu kennen.

[...]

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 16 maart 2016

Turkije probeert GOUD kopen te ontmoedigen

In navolging op India probeert nu ook Turkije GOUD kopen te ontmoedigen. De bevolking van het land koopt GOUDen sieraden, munten en GOUDbaren als vorm van spaargeld, tot ongenoegen van de banken. Zij willen graag het spaargeld van de Turken beheren en proberen daarom klanten te verleiden hun GOUD in te leveren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 16 maart 2016

2x zoveel GOUD (zonder extra investering)

Ik ga je vandaag iets tof leren. Een simpele manier om aan het einde van de rit twee keer zoveel GOUD te hebben.

Zonder dat je er een euro extra voor op tafel moet leggen.

Dat dacht ik al...

Als je vandaag een ounce GOUD bezit, kan je die ruilen voor 81 ounces zilver.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 16 maart 2016

GOUD is beste belegging voor pensioenfondsen

Pensioenfondsen zouden tot 70% van hun vermogen in GOUD of GOUDgerelateerde beleggingen moeten investeren. Dat zegt vermogensbeheerder Christopher Wood van het toonaangevende Aziatische beleggingsfonds CLSA. De uitbreiding van het stimuleringsprogramma van de ECB en de invoering van een negatieve rente door de Bank of Japan laten volgens de vermogensbeheerder zien dat centrale banken verslaafd zijn geraakt aan ‘onconventioneel monetaire beleid’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$