Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 7976 tot 7980
Bron: De Standaard.biz
Geplaatst: maandag 12 april 2010

Recordprijs voor GOUD... in euro

GOUD is nog nooit zo duur geweest als je de prijs in dollar omrekent naar euro. De beleggers zijn zo nerveus door de schuldencrisis waar Griekenland maar niet lijkt uit te kunnen ontsnappen, dat ze krampachtig op zoek gaan naar zekerheid. Die vinden ze deels bij Duitse, Franse, Nederlandse en zelfs Belgische overheidsobligaties, maar ook in het GOUD.
Bron: Cash.be
Geplaatst: zondag 11 april 2010

GOUDprijs stijgt tot boven 1150 dollar, beleggers vrezen escalatie Griekenland-crisis

De GOUDprijs is gisteren hoger gesloten en dat voor de vijfde dag op rij. Er is opnieuw een sterke vraag naar fysiek GOUD, terwijl het GOUD daarnaast ook als veilige vluchthaven wordt beschouwd tegen de achtergrond van de Griekenland-affaire.

Veel beleggers zijn echter bezig om zich in te dekken tegen onverwachte gebeurtenissen en dus wordt er niet gelet op de stijging van de dollarkoers. Unni verwacht dat er op langere termijn een negatieve correlatie tussen GOUD en dollar zal blijven bestaan.

Bron: Xander Nieuws
Geplaatst: zondag 11 april 2010

Landen worden één voor één doelbewust financieel kapot gemaakt

Volgens GOUDexpert en beleggingsveteraan Jim Sinclair staat het financieel omvallen van IJsland en Griekenland niet op zichzelf, maar zijn zij feitelijk de eerste slachtoffers van het plan van s werelds machtigste financiële instituten om alle landen financieel ten onder te laten gaan, zodat de weg vrij gemaakt wordt voor één wereldomvattend financieel systeem met één centrale bank, en uiteindelijk één wereldregering.

GOUDspecialist Jim Sinclair blijft gezien alle uiterst zorgelijke ontwikkelingen benadrukken dat GOUD, écht GOUD, de enige waardevaste valuta van de toekomst is en daarom als verzekeringspolis moet worden beschouwd. Bij een Grieks faillissement zou de GOUDprijs zelfs in één klap met $ 200 dollar kunnen stijgen. Hij adviseert iedereen om nu nog in GOUD te investeren, omdat het nu nog steeds te krijgen is. Aan het einde van 2010 zou de GOUDmarkt namelijk wel eens op slot kunnen gaan, omdat dan erkend zal moeten worden dat de vraag het aanbod vele malen overtreft.

Bron: Edelmetaal Blog
Geplaatst: zaterdag 10 april 2010

Grootste bullion bank Canada blijkt amper fysiek GOUD te hebben

ScotiaMocatta, de grootste bank in Canada die fysiek GOUD voor klanten aanhoudt en opslaat, blijkt amper GOUD in haar kluizen te hebben liggen.

De totale marktwaarde van deze voorraad zilver en GOUD wordt geschat op $100 miljoen, terwijl de totale GOUDverkopen van de Royal Canadian Mint in 2008 alleen al zo’n 10x hoger ligt.

The game ends when the people who own all these paper obligations say enough and take physical delivery, and that’s when the mess will occur.” Aldus Harvey Orgen

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 5 april 2010

GOUD kan naar $15.000,- in 2015

Mike Maloney, auteur van The guide to investing in gold & silver, verwacht dat de GOUDprijs binnen 5 tot 10 jaar de 15.000 dollar per ounce zal bereiken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$