Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 7976 tot 7980
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 mei 2010

Huizenprijzen in vrije val!

In eerste opzicht lijkt er niet zo veel aan de hand te zijn met de vastgoedprijzen in het VK. De gemiddelde prijs van een huis ging van 151.757 pond (2005) naar 186.044 pond (2007), om vervolgens weg te zakken tot 147.750 pond (2009) en daarna te herstellen tot 167.802 pond vandaag.

Een redelijke parcours zou men denken. Maar in realiteit is de prijs van een gemiddelde woning in Engeland echter met 70% gedaald! Zie hieronder de huizenprijs in echt geld: GOUD.

Bron: King World News
Geplaatst: zaterdag 22 mei 2010

GOUD is goedkoop, zilver is goedkoper!

Peter Schiff: Historisch gezien is GOUD nu goedkoop, en Zilver is zelfs nog goedkoper!

Centrale banken kopen alles op wat om dreigt te vallen. Om dit te kunnen doen, zal geld geprint moeten worden. Dit is de enige manier om deflatie te voorkomen.

Bron: EdelMetaal Blog
Geplaatst: zaterdag 22 mei 2010

Een kaartje leggen met Frau Merkel, deel III

In Duitsland, in samenwerking met Nederland, bestaan vergevorderde plannen om uiterlijk medio volgend jaar met een eigen variant van de euro te komen, waarbij de nieuwe euro mede gebaseerd is op een GOUDcomponent. Met de huidige maatregelen probeert men waarschijnlijk tijd te winnen om een en ander goed voor te bereiden en door de hoeveelheid financiële narigheid die dit mee gaat brengen de bevolking klaar te stomen voor vergaande veranderingen.

Bron: PlusPost Economie
Geplaatst: vrijdag 21 mei 2010

GOUD of zilver kopen, of geen van beiden?

Naar mate het crisisgevoel toeslaat, stijgt de belangstelling voor met name GOUD, maar ook voor zilver. Niet voor niets dat de GOUDprijs naar recordhoogte is gestegen. De vraag is nu wie de laatste is die het licht uit gaat doen. 

Uiteraard kan de prijs nog veel verder stijgen. Per slot van rekening kent een koopfrenzy geen ratio en er zijn voldoende ontwikkelingen in de financiële markten om je zorgen over te maken. 

Bron: KRO
Geplaatst: donderdag 20 mei 2010

Willem Middelkoop in de media

Willem Middelkoop in Bij ons in de BV van de KRO (uitzending 17 mei). Presentator Jort Kelder vraagt Willem het hemd van het lijf over GOUD, investeren en natuurlijk: is GOUD de volgende bubble?.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$