EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7991 tot 7995 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 18 januari 2011

De prijs van GOUD gaat omhoog

Dat GOUD en zilver omhoog gaan in prijs is duidelijk. Hieronder krijg je een prognose.

Dat GOUD en zilver omhoog gaan in prijs is duidelijk. Hieronder krijg je een prognose.

Op de website www.thedailygold.com is een lijst van 122 analisten samengesteld met daarin hun verwachtingen voor de toekomstige GOUDprijs. Alle 122 analisten voorzien een prijs van minstens $2.000 per troy ounce. Enkele analisten geven een tijdsvlak aan waar binnen de verwachte prijzen gehaald zullen worden. Deze verschillen van 1 jaar tot 10 jaar. Het grootste deel van de analisten (45 van de 122) voorziet een GOUDprijs tussen de $5.000-$10.000. Op het lijstje bevinden zich de namen van zwaargewichten zoals Ben Davies, Mike Maloney en James Turk.

Mike Maloney, auteur en oprichter van www.goldsilver.com, voorziet een GOUDprijs van $15.000. Hij heeft daarmee de hoogste verwachting van alle 122 analisten. In dit filmpje legt hij uit hoe de GOUDprijs tot $15.000 gaat stijgen.

Lees verder op Ronniealt
Geplaatst op: zondag 16 januari 2011

GOUD verkopen in India gestegen naar 800 ton in 2010

De GOUD verkopen in India zijn in 2010 gestegen naar 800 ton aldus de World Gold Council (WGC). De totale import bedroeg 800 ton GOUD ten opzichte van 557 ton in 2009 een stijging van 43%. Dit niveau is het hoogste niveau ooit dat India aan GOUD heeft geïmporteerd aldus Ajay Mitra van de WGC. Ondanks de sterke prijsstijgingen van GOUD in 2010 verwachten deskundigen dat de vraag in 2011 verder zal stijgen.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: zondag 16 januari 2011

122 Analisten: GOUD boven de $2.000

Op de website www.thedailygold.com is een lijst van 122 analisten samengesteld met daarin hun verwachtingen voor de toekomstige GOUDprijs. Alle 122 analisten voorzien een prijs van minstens $2.000 per troy ounce. Enkele analisten geven een tijdsvlak aan waar binnen de verwachte prijzen gehaald zullen worden. Deze verschillen van 1 jaar tot 10 jaar.  Het grootste deel van de analisten (45 van de 122) voorziet een GOUDprijs tussen de $5.000-$10.000. Op het lijstje bevinden zich de namen van zwaargewichten zoals Ben Davies, Mike Maloney en James Turk.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 15 januari 2011

Huizenprijzen 6 procent omlaag in 2011

Biflatie is gaande. Huizenprijzen dalen terwijl grondstoffen en voedsel alleen maar duurder worden. Zodra GOUD $2000/ounce kost, zullen alle asset classes in waarde toenemen met hyperinflatie wereldwijd tot gevolg.

Biflatie is gaande. Huizenprijzen dalen terwijl grondstoffen en voedsel alleen maar duurder worden. Zodra GOUD $2000/ounce kost, zullen alle asset classes in waarde toenemen met hyperinflatie wereldwijd tot gevolg.

In het RTL nieuws van gisteren sprak Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis de verwachting uit dat de huizenprijzen in 2011 ongeveer 6% gaan dalen.

De huizenprijzen zakken de laatste paar jaren licht, maar vergeleken met de prijsstijgingen van de tien jaren daarvoor, valt het nog best mee. Dit ligt anders voor huizenbezitters die de laatste jaren een tophypotheek hebben gesloten. Zij hebben namelijk geen overwaarde kunnen opbouwen, en hebben nu een schuld die ruim boven de waarde van het huis ligt.

Lees verder op Mijngeld Blog
Geplaatst op: zaterdag 15 januari 2011

Palladium momenteel blikvanger bij de edelmetalen

Ikemizu sluit niet uit dat het historisch recordniveau binnen enkele maanden zal doorbroken worden.

Ikemizu sluit niet uit dat het historisch recordniveau binnen enkele maanden zal doorbroken worden.

Rond het GOUD bleef het vanmorgen opnieuw stil, maar bij de edelmetalen gaat de aandacht momenteel vooral uit naar palladium. Vanmorgen kostte een troy ounce palladium 808,75 dollar. Volgens Bruce Ikemizu, een ervaren handelaar in edelmetalen, kan de palladiumprijs op relatief korte termijn doorstoten richting 1000 dollar. Dit niveau werd sinds 2001 niet meer bereikt.

Lees verder op Cash.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs