Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8096 artikelen gevonden. Artikel 7991 tot 7995
Bron: BeursPlaza
Geplaatst: dinsdag 27 juli 2010

GOUDprijs kan oplopen tot ruim $ 3000

De GOUDprijs kan de komende jaren oplopen tot wel boven de 3000 dollar.

[...]

Zwakke economie
Volgens hem zullen de voortdurende economische problemen de vraag opdrijven naar edelmetalen, en dan GOUD in het bijzonder. Hernieuwde zorgen over de staat van de economie betekenen dat beleggers hun cash veilig willen herbeleggen, zegt Foster in een gesprek met het Britse fondsenplatform Citywire.

Bron: rtl[z]
Geplaatst: maandag 26 juli 2010

Nu snel GOUD verkopen?

Wat is er aan de hand? Waarom daalt de GOUDprijs? GOUD kon toch alleen maar verder stijgen? Zomaar wat vragen die door veel hoofden van de Europese GOUDbeleggers spookten de afgelopen weken. Daarom even kort de feiten op een rij.

Golfpatroon
Alle prijzen bewegen zich in een golfpatroon. Net als bijna alles in de natuur. Ook de GOUDprijs ontkomt hier niet aan de onafwendbare cyclus. Maar net als bij de mens duurt ook de cyclus van GOUD tientallen jaren. We moeten 40 jaar terug om naar het begin van de vorige bullmarkt (stijgende markt) in GOUD te gaan.

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: zaterdag 24 juli 2010

Bewijs van GOUDprijs manipulatie door Adrian Douglas

Adrian Douglas een van de bestuursleden van GATA, heeft opnieuw een uitgebreide analyse gemaakt over de ontwikkeling en de manipulatie van de GOUDprijs de afgelopen 30 jaar. Zijn belangrijkste conclusies:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 juli 2010

Wacht niet langer om uw aandelen te dumpen

Robin Griffiths van Cazenove Capital had een vrij sombere boodschap voor beleggers: “Neem uw voorbereidingen om uw aandelen in de huidige opwaartse correctie te dumpen”. Hij verwacht de nodige ravage op de beurzen vanaf eind augustus.

Voor GOUD ziet Robin Griffiths een koopgelegenheid naderen, maar hij wacht nog even tot de huidige neerwaartse correctie zich voltrokken heeft.

[video in het engels]

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: woensdag 21 juli 2010

Chinese deskundigen adviseren meer GOUD en minder staatsobligaties

In mei 2010 heeft China zijn reserves aan Amerikaanse staatsobligaties verminderd met $ 32,5 miljard naar $ 867,7 miljard. Yu Yongding, een voormalig top adviseur van de Chinese Centrale bank en nu hoogleraar, adviseert Peking om meer te investeren in andere valuta dan de Amerikaanse dollar en meer te investeren in tastbare grondstoffen goederen en fysiek GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$