EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 81 tot 85 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 24 maart 2018

Rusland hamstert GOUD aan snelste tempo in 12 jaar

Terwijl de spanningen tussen Rusland en Groot-Brittannië (en vele andere NAVO-lidstaten) oplopen, blijft de Russische centrale bank GOUD aan zijn reserves toevoegen. Anderzijds dumpt Rusland zijn Amerikaanse obligaties. Zouden de Russen vermoeden dat het deze keer niet enkel bij woorden blijft?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 24 maart 2018

Goldman Sachs: “GOUD fungeert voorlopig nog niet als veilige haven”

De aandelenmarkten tappen vooralsnog dit jaar uit een compleet ander vaatje dan in 2017 het geval was. In tegenstelling tot vorig jaar is er al weken sprake van een aanzienlijk hoge beweeglijkheid. Daarnaast zijn de aandelenmarkten geconfronteerd met de nodige ‘paniekbewegingen’. Opvallend genoeg weet GOUD daar (nog) niet van te profiteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 maart 2018

Peak Gold dreigt voor de GOUDmarkt

Een van de redenen waarom de GOUDprijs nog niet zo hard stijgt is dat er ieder jaar nog genoeg van het edelmetaal wordt gedolven om aan de vraag te voldoen. Alle GOUDmijnen in de wereld brengen jaarlijks ongeveer 3.000 ton aan GOUD op de markt, dat zijn weg vindt naar centrale banken en dat gebruikt wordt voor de productie van sieraden, GOUDbaren en GOUDen munten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Peter Thiel: ‘Bitcoin wordt het enige echte online GOUD

Technologie-investeerder Peter Thiel heeft nogmaals zijn bewondering uitgesproken over Bitcoin. De legendarische investeerder gelooft dat Bitcoin de online equivalent zal worden van GOUD. De medeoprichter van PayPal ziet in Bitcoin de ultieme digitale store of value in plaats van een betaalmiddel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Russische centrale bank koopt sinds 2015 onafgebroken GOUD

De Russen hebben afgelopen jaren meermaals laten zien dat hun vertrouwen in GOUD nog enorm groot is. Dit ondanks de licht dalende prijs van het gele edelemtaal. De Russische centrale bank heeft sinds maart 2015 iedere maand GOUD gekocht. Door de recente aankoop in januari 2018 van 20.000 kg GOUD heeft Rusland inmiddels een grotere GOUDvoorraad dan China. De GOUDvoorraad van Rusland is nu 1857 metrische ton. China heeft ‘slechts’ 1843 ton, zo blijkt uit cijfers van Bloomberg. Rusland bouwt haar officiële GOUDreserves onder andere verder op vanuit haar eigen mijnproductie.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs