Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 81 tot 85
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

6 manieren waarop jongeren binnen de 5 jaar miljonair kunnen worden

Jongeren die de arbeidsmarkt betreden, hebben het niet altijd even gemakkelijk. De financiële crisis heeft hun toekomst gefnuikt. De GOUDen jaren liggen achter ons. Maar de economie kruipt recht en er zijn kansen die vroeger onmogelijk waren. Wil je binnen 5 jaar miljonair worden, kan je dat best op een van onderstaande 6 manieren doen.

Onderstaande tips kunnen jou afzonderlijk rijk maken wanneer je dat op de juiste manier aanpakt. Je kan ze ook proberen te combineren om nog sneller je doel te bereiken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Rickards: ‘Het moment om positie te nemen in GOUD is nu’

Jim Rickards waarschuwt al geruime tijd voor een nieuwe crisis, één die nog groter zal zijn dan de laatste crises die we kennen. Hij heeft hierover veel geschreven in zijn boeken ‘The Death of Money: The Coming Collapse of the International Monetary System’, Currency Wars: The makeing of the Next Global Crisis en recent in ‘The New Case for Gold’.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 22 juli 2017

Australie exporteert recordhoeveelheid GOUD naar China

Australië heeft in de eerste kwartaal van dit jaar een recordhoeveelheid van 57,4 ton GOUD naar China geëxporteerd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Australische regering. Vergeleken met de 37,2 ton GOUD die Australië dezelfde periode vorig jaar exporteerde is dat een toename van 54%. Kijken we naar de cijfers over een langere termijn, dan zien we dat de export van GOUD naar China in korte tijd explosief is toegenomen van een paar ton naar enkele tientallen tonnen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 juli 2017

Rusland voegt bijna 10 ton aan GOUDreserve toe

De centrale bank van Rusland heeft in juni opnieuw GOUD aan haar reserves toegevoegd. Met de aankoop van 300.000 troy ounce (9,33 ton) breidt het land haar totale GOUDvoorraad uit tot bijna 1.717 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden. Sinds het begin van dit jaar heeft Rusland al meer dan honderd ton van het edelmetaal aan haar reserves toegevoegd.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Wat levert GOUD in de portefeuille op?

Een van de redenen waarom beleggers GOUD aan hun beleggingsportefeuille toevoegen is dat het edelmetaal bijdraagt aan een lager risico. Historisch gezien heeft het edelmetaal namelijk een lage correlatie met aandelen en obligaties, wat betekent dat het edelmetaal doorgaans goed presteert op het moment dat andere beleggingen in waarde dalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$