EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 2 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 2 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 2 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 2 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 3 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 3 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 3 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 3 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8001 tot 8005 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 19 december 2010

Zieke Euro, doodzieke dollar?

Ze roepen het overal: stap in GOUD en zilver.Ze roepen het overal: stap in GOUD en zilver.

Dat de Euro met kunst en vliegwerk in stand moet worden gehouden weten we hier wel. Ook dat de oorzaken vooral liggen in het veel te ruime overheids beleid en de veel te grote overheidstekorten. Dus zakte de Euro tov de dollar, maar staat de dollar er wel zoveel beter voor?

[...]

Kom ik toch weer op GOUD en grondstoffen of de producenten daarvan, als een van de weinige oplossingen ter bescherming (en zelfs vermeerdering) van uw vermogen.

Lees verder op Vrijspreker
Geplaatst op: zondag 19 december 2010

Drijfveren van edelmetalen

GOUD bereikte met $1430 vorige week weer een nieuwe hoogste koers ooit; zilver noteerde met $31 op de hoogste stand sinds dertig jaar. De drijfveren deden weer hun werk.

Lees verder op Beleggers Belangen
Geplaatst op: vrijdag 17 december 2010

Willem Middelkoop: Kopercomplot

De Financial Times bracht dinsdag het nieuws dat JP Morgan zijn zilverpositie in alle stilte aan het verkleinen is. De bron van de FT die “bekend is met de situatie”, vertelde dat JP Morgan vanwege de controverse over hun rol in de zilvertermijnmarkt hun positie substantieel aan het verkleinen is.

[...]

De Telegraph berichtte laatst dat JP Morgan de tot dan toe onbekende partij was die tussen de 50-80% van de kopervoorraad op de Londense termijnmarkt had opgekocht. Reuters vroeg JP Morgan over hun positie in koper.

Zij vroegen of het klopte dat zij 90% van de voorraad van koper op de Londense termijnmarkt hebben opgekocht. JP Morgan liet weten dat dit niet klopt, maar weigerde elk commentaar hoe groot deze positie wel is.

Daar waar JP Morgan met hun posities op de termijnmarkt voor zilver lange tijd speculeerde op lagere prijzen, speculeert het op de kopermarkt op hogere prijzen.

[...]

Met de toenemende vraag naar zilver, met name door de instroom van beleggers, probeert JP Morgan nu de financiële schade te beperken. De vooruitzichten voor zilver blijven onverminderd positief en worden zelfs verbeterd door het nieuws dat JP Morgan de short-positie verkleind.

De vraag vanuit Azië, zeer waarschijnlijk gefinancierd met overtollige Chinese dollars, verhoogt de druk op de fysieke voorraden GOUD en zilver op de termijnbeurzen in London en New York.

Het risico dat die voorraad niet toereikend is om daadwerkelijk fysiek te kunnen leveren, is een risico dat ook JP Morgan kennelijk niet durft te nemen.

Lees verder op IEX.nl
Geplaatst op: donderdag 16 december 2010

GOUD en zilver in 2011

2010 zal alvast de geschiedenisboeken ingaan als een ‘aardsverschuiving’ voor GOUD en zilver. GOUD kreeg steeds meer erkenning als monetair actief. Het hoogtepunt voor ons was toen de president van de Worldbank, Robert Zoellick, een oproep lanceerde voor een nieuw soort GOUDstandaard: wereldschokkend!

Maar ook bij zilver gingen enkele belangrijke figuurlijke bommen af. Zo waren er de verklaringen van enkele traders over de manipulatie van de prijs van zilver op de futuremarkten. Ook werd de gigantische shortpositie van JP Morgan onder vuur genomen. Het een en ander zorgde ervoor dat GOUD en zilver een stijging konden voorleggen van respectievelijk 25 procent en 65 procent in 2010!

Lees verder op Beursduivel.be
Geplaatst op: maandag 13 december 2010

Op naar 2011

Fysiek GOUD en zilver zijn de achilleshiel van het westers financieel systeem.Fysiek GOUD en zilver zijn de achilleshiel van het westers financieel systeem.

[...]

Toch hebben de FED en de grote banken hier een klein probleempje mee: De vraag naar fysiek GOUD en zilver is vanuit Azië al een tijd zo groot, dat elke gefabriceerde dip in de GOUD- en zilverprijs in het Oosten aangegrepen wordt om extra fysiek in te gaan kopen. En daar zit hem nou net de kneep voor de Westerse banken, want fysiek GOUD en zilver is dat waar men een tekort aan heeft.

Vanwege die Oosterse druk zijn de koersbewegingen naar beneden weliswaar steil, maar ook kort. Te verwachten valt dan ook, dat binnen zeer korte termijn de oude recordhoogtes voor GOUD en zilver verbroken zullen gaan worden.

Lees verder op EdelMetaal Blog
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs