EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8016 tot 8020 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 1 januari 2011

Nieuw boek Willem Middelkoop: GOUD en het geheim van geld

Het nieuwe boek van Willem Middelkoop heet: GOUD en het geheim van geld - Hoe bankiers ons financiële systeem opblazen.

Het nieuwe boek van Willem Middelkoop heet: GOUD en het geheim van geld - Hoe bankiers ons financiële systeem opblazen.

Enkele dagen geleden plaatsten we al een bericht op GOUDPortal over het nieuw te verschijnen boek van Willem Middelkoop: GOUDboek. Het boek heet: GOUD en het geheim van geld - Hoe bankiers ons financiële systeem opblazen. Het boek is naar verwachting vanaf maart 2011 te koop.

In 2007 schreef Willem Middelkoop in Als de dollar valt dat het niet de vraag was óf ons financiële systeem zou instorten, maar wanneer. Het bleken profetische woorden. Eind 2008 waren we slechts een paar uur verwijderd van de complete ineenstorting van ons wereldwijde kredietkaartenhuis.
In zijn nieuwe boek beschrijft Middelkoop de geschiedenis en kenmerken van ons huidige financiële systeem en toont hij ons de werkelijke waarde en achtergrond van geld. GOUD blijkt als enige valuta in duizenden jaren nooit aan koopkracht verloren te hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat GOUD in economisch barre tijden als vluchthaven wordt gezien, nu een groot aantal landen in een valutaoorlog is verwikkeld. In de vorm van korte vragen en antwoorden worden opnieuw geheimen ontrafeld als ‘Hoeveel GOUD ligt er werkelijk nog in Fort Knox?’ en ‘Haalt mijn pensioen 2030?’.

GOUD en het geheim van geld bevat essentiële informatie voor iedereen met een volle spaarpot, grote erfenis of slecht pensioen.

Lees verder op Nieuwamsterdam.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 januari 2011

IMF rondt verkoop GOUD af

Als blijkt dat de Verenigde Staten al haar GOUD heeft verkocht zal de ondergang van de Verenigde Staten met een stroomversnelling komen.

Als blijkt dat de Verenigde Staten al haar GOUD heeft verkocht zal de ondergang van de Verenigde Staten met een stroomversnelling komen.

Wat vele lezers van dit blog weten is dat het IMF een verkoopprogramma van GOUD heeft. Dit programma is er om geld te creëren dat ze vervolgens uit kunnen lenen aan de ‘arme’ landen. Op dit moment heeft het IMF het laatste deel van dit programma afgerond, waarmee het totaal van verkocht GOUD op iets meer dan 400 (!) ton komt. Deze 400 ton representeert 13% van de totale GOUD reserves van het IMF.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: vrijdag 31 december 2010

De prijs van zilver in de toekomst

In tijden van schaarste gaan de prijzen van produkten en grondstoffen snel omhoog. Voor zilver is de verwachting dat we de komende jaren te maken krijgen met een schaarste en daarmee met een prijsverhoging.In tijden van schaarste gaan de prijzen van produkten en grondstoffen snel omhoog. Voor zilver is de verwachting dat we de komende jaren te maken krijgen met een schaarste en daarmee met een prijsverhoging.

[...]

De verwachting is dat de prijs van zilver de komende tijd zal stijgen. Zilver wordt gebruikt in vele produkten zoals bij fotografie, maar ook bij zonnepanelen, componenten voor computers etc. Omdat zilver slechts in kleine hoeveelheden wordt gebruikt loont het zich niet om het te recyclen. Dit is een belangrijke reden waarom experts denken dat de prijs van zilver op den duur meer in evenwicht zal komen met die van GOUD.

Lees verder op infoNu
Geplaatst op: woensdag 29 december 2010

Voedselprijzen naar recordniveaus

GOUD, zilver en koper zijn zeker niet de enige grondstoffen die het afgelopen jaar flink zijn gestegen in prijs. Ook de voedselprijzen stegen wereldwijd naar recordniveaus.GOUD, zilver en koper zijn zeker niet de enige grondstoffen die het afgelopen jaar flink zijn gestegen in prijs. Ook de voedselprijzen stegen wereldwijd naar recordniveaus.

Duurder
Tarwe, maïs, koffiebonen, sinaasappels, zuivel, suiker en zonnebloemolie zijn een stuk duurder geworden. En ook voor 2011 worden prijsstijgingen verwacht, blijkt uit onderzoek van RTLZ.nl.

Grotere vraag
Grotere vraag zorgde voor hogere zuivelprijzen, die met gemiddeld 21% stegen. Van maïs werd vooral cornflakes gemaakt. Tegenwoordig wordt maïs ook verwerkt tot ethanol, voor in de auto. Door de grotere vraag steeg de maïsprijs met 50%. De suikeroogst kampte wereldwijd met overvloedige regen. Gevolg: de suikerprijs steeg 17%.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: woensdag 29 december 2010

Boek Willem Middelkoop: GOUDboek

Willem Middelkoop komt met zijn vierde boek: GOUDboek. Verwacht wordt dat deze in het eerste kwartaal van 2011 zal verschijnen.

Willem Middelkoop komt met zijn vierde boek: GOUDboek. Verwacht wordt dat deze in het eerste kwartaal van 2011 zal verschijnen.

Er is nog heel weinig over bekend, maar Willem Middelkoop heeft al door laten schemeren dat hij binnenkort een nieuw boek zal uitgeven: GOUDboek.

Willem Middelkoop eindigde een artikel dat hij plaatste op rt[z] als volgt:

Dit betreft een voorpublicatie van GOUD en het geheim van geld dat in het eerste kwartaal van 2011 zal verschijnen.

We zijn heel benieuwd en hopen hier binnenkort meer over te mogen vernemen.

Willem Middelkoop is ook schrijver van het boek Als de dollar valt, Overleef de kredietcrisis en De permanente oliecrisis.

Lees verder op Goud-Portal
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs