Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 8016 tot 8020
Bron: Wegwijs.nl
Geplaatst: donderdag 2 september 2010

GOUD op het hoogste podium

Het is nog maar een paar maanden geleden dat de euro er niet zo best op stond. Griekenland zakte hevig door het ijs en andere eurolanden als Spanje, Italië, Ierland en Portugal hoorden het ijs onder hun voeten vervaarlijk kraken. Doemvoorspellingen over het mogelijke einde van de euro zorgden voor een grote waardedaling van de munt en beleggers zochten en masse hun heil in het GOUD. De GOUDprijs brak records. Inmiddels is de grootste kou rond de euro uit de lucht. Maar de GOUDprijs weet van geen zakken.

Bron: cash.be
Geplaatst: woensdag 1 september 2010

Vraag naar GOUD kan tot in 2011 sterk blijven

We staan voor een periode dat er een grote vraag naar GOUD zal zijn, met mogelijk een forse stijging van de prijs tot gevolg.

Allereerst is er de Ramadan, op het einde van welke vastenperiode er massaal GOUD wordt gekocht. Daarna is er Diwali in India, vervolgens Kerstmis en Chinees Nieuwjaar. De vraag naar GOUD kan dus groot blijven vanaf augustus tot en met de eerste week van februari.

Bron: amsterdamGold
Geplaatst: dinsdag 31 augustus 2010

Amsterdamgold lanceert nieuwe website

Amsterdamgold.com heeft vandaag haar nieuwe website gelanceerd. Willem Middelkoops GOUD- en zilverwebwinkel is al enige jaren actief, maar is nu geheel opnieuw opgezet. Actualiteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de speerpunten van de nieuwe webwinkel. De nieuwe website is uniek te noemen door de live spotprijzen die steeds de actuele verkoopprijzen tonen tijdens het bestellen. De nieuwe website is te vinden op www.amsterdamgold.nl. Binnenkort zullen ook een engelse en duitse versie worden gelanceerd.

Bron: Edelmetaal Blog
Geplaatst: maandag 30 augustus 2010

Ron Paul pleit voor audit bij Fort Knox en afschaffen Federal Reserve

Ron Paul pleit voor een nieuw wetsvoorstel dat een audit van Fort Knox mogelijk zal gaan maken. Deze wet zal begin volgend jaar worden geïntroduceerd en zal ervoor zorgen dat Ron Paul eindelijk zijn zin krijgt na al langer pogingen te doen een audit bij Fort Knox te realiseren. De GOUDvoorraad van Amerika ligt officieel opgeslagen in Fort Knox maar niemand weet hoe groot deze voorraad GOUD precies is en of al het GOUD er nog wel ligt…

Bron: Beurz.com
Geplaatst: zondag 29 augustus 2010

Wat als GOUD ‘door het dak gaat’?

Stel even, er is een gebeurtenis waardoor ineens de GOUDprijs (of de zilverprijs) extreem omhoog knalt. Wat moet je dan met je GOUD en zilver? Verkopen? Maar zodra je dat doet, dan krijg je weliswaar heel veel papier geld in de vorm van euro’s of dollars, maar wil je die dan wel?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$