EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8021 tot 8025
Geplaatst op: woensdag 13 oktober 2010

Mohamed El-Erian maakt zich zorgen om de wisselkoersoorlog

Mohamed El-Erian van PIMCO denkt dat QE 2.0 geen effect zal hebben op de economie en vreest de huidige wisselkoersoorlog: “Als we de dollar blijven misbruiken, zal de wereld spoedig opzoek gaan naar een andere reservemunt!”

Zou Mohamed inmiddels ook GOUD en zilver hebben aangeschaft?

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: dinsdag 12 oktober 2010

Goldman Sachs: GOUDprijs over jaar op 1650 dollar

De GOUDprijs mag zich dan rond recordhoogte begeven, volgens Goldman Sachs is de opmars van het goedje nog lang niet gestuit.

1.650 dollar
De zakenbank heeft zijn verwachting voor de GOUDprijs over 12 maanden opgeschroefd tot 1.650 dollar per ounce. Momenteel kost dezelfde hoeveelheid 1.352,30 dollar. “Nu de groei van de Amerikaanse economie afkoelt en de overheid de geldvoorraad waarschijnlijk verder laat groeien, verwachten we dat de GOUDprijs blijft stijgen”, aldus de bank.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: zaterdag 9 oktober 2010

Hyperinflatie: zijn alle Amerikanen in 2020 miljardair?

We zijn goed op weg om tegen 2020 -of eerder zelfs- allen miljardairs te worden, tenminste indien de Federale Bank haar koers niet grondig wijzigt.  Maar verder is het niets om naar uit te kijken, want miljardiar zijn zal geen enkele betekenis meer hebben. De rijkdom van Amerikanen later dit decennium zal worden berekend op basis van de hoeveelheid GOUD en zilver die ze bezitten. We staan aan de vooravond van een massale en wereldwijde vlucht uit de U.S dollar en in GOUD en zilver.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 9 oktober 2010

Koop GOUD zolang het nog kan

Is de snel stijgende GOUDprijs en zilverprijs de afgelopen maanden een signaal van stabiliteit van het financiële systeem? Wanneer de volgende fase van de financiële crisis toeslaat, is het te verwachten dat het dan vrijwel onmogelijk is om fysiek GOUD te kopen. Ook al is de GOUDprijs dan veel hoger dan de $ 1350 / € 960 vandaag, het zal dan erg moeilijk zijn fysiek GOUD te kopen tegen welke prijs dan ook. Ongetwijfeld kunt u dan wel papieren GOUD kopen (door allerlei financiële producten zoals ETF’s, GOUD trackers, GOUD futures of GOUD opties), maar dat is geen substituut voor fysiek GOUD. Met de snel dalende dollar en toenemende economische spanningen ten gevolge van het niet oplossen van de schuldenproblematiek bij overheden en banken is dit een scenario om rekening mee te houden.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: donderdag 7 oktober 2010

Video: het potentieel van zilver

Zilver is ondanks de huidige stijging van de zilverprijs nog steeds een koopje. Gecorrigeerd voor inflatie staat de zilverprijs namelijk nog 85% onder de all time high die in 1980 werd behaald, toen de gebroeders Hunt de zilvermarkt manipuleerden.

Vandaag de dag is de koopkracht van $50 uit 1980 die 1 troy ounce zilver toen vertegenwoordigde niet alleen drastisch afgenomen, ook zijn er andere aspecten die meespeelden die in 1980 nog niet meespeelden. Bijvoorbeeld het continue bijdrukken van geld, het verhandelen van zilver en GOUD op papier in een factor 100 ten opzichte van al het fysieke GOUD en zilver dat wereldwijd beschikbaar is, de bail outs en meer…

Lees verder op EdelMetaal Blog

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs