EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8021 tot 8025 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 29 december 2010

Voedselprijzen naar recordniveaus

GOUD, zilver en koper zijn zeker niet de enige grondstoffen die het afgelopen jaar flink zijn gestegen in prijs. Ook de voedselprijzen stegen wereldwijd naar recordniveaus.GOUD, zilver en koper zijn zeker niet de enige grondstoffen die het afgelopen jaar flink zijn gestegen in prijs. Ook de voedselprijzen stegen wereldwijd naar recordniveaus.

Duurder
Tarwe, maïs, koffiebonen, sinaasappels, zuivel, suiker en zonnebloemolie zijn een stuk duurder geworden. En ook voor 2011 worden prijsstijgingen verwacht, blijkt uit onderzoek van RTLZ.nl.

Grotere vraag
Grotere vraag zorgde voor hogere zuivelprijzen, die met gemiddeld 21% stegen. Van maïs werd vooral cornflakes gemaakt. Tegenwoordig wordt maïs ook verwerkt tot ethanol, voor in de auto. Door de grotere vraag steeg de maïsprijs met 50%. De suikeroogst kampte wereldwijd met overvloedige regen. Gevolg: de suikerprijs steeg 17%.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: woensdag 29 december 2010

Boek Willem Middelkoop: GOUDboek

Willem Middelkoop komt met zijn vierde boek: GOUDboek. Verwacht wordt dat deze in het eerste kwartaal van 2011 zal verschijnen.

Willem Middelkoop komt met zijn vierde boek: GOUDboek. Verwacht wordt dat deze in het eerste kwartaal van 2011 zal verschijnen.

Er is nog heel weinig over bekend, maar Willem Middelkoop heeft al door laten schemeren dat hij binnenkort een nieuw boek zal uitgeven: GOUDboek.

Willem Middelkoop eindigde een artikel dat hij plaatste op rt[z] als volgt:

Dit betreft een voorpublicatie van GOUD en het geheim van geld dat in het eerste kwartaal van 2011 zal verschijnen.

We zijn heel benieuwd en hopen hier binnenkort meer over te mogen vernemen.

Willem Middelkoop is ook schrijver van het boek Als de dollar valt, Overleef de kredietcrisis en De permanente oliecrisis.

Lees verder op Goud-Portal
Geplaatst op: woensdag 29 december 2010

Een mania in GOUD en zilver?

Hoe ver kan deze bull market nog gaan?Hoe ver kan deze bull market nog gaan?

Niet enkel in de VS wankelde het systeem, het probleem verspreidde zich op wereldschaal, waardoor meteen het seculaire aspect in voege trad. Een seculaire cyclus wordt namelijk gekenmerkt door een meerjarige trend op globaal vlak! Gaandeweg de jaren stegen de prijzen van GOUD en zilver naar steeds hogere niveaus, waarbij de historische topkoersen (opgetekend eind jaren ’70) ondertussen werden verpulverd. Ook zilver lijkt inmiddels goed op weg om de recordprijzen binnen afzienbare termijn achter zich te laten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 december 2010

Is GOUD een bubbel?

Het artikel van Mathijs Bouman: GOUD- zeepbel knapt in voorjaar 2011, dat felle discussies aanwakkert, krijgt wat tegengewicht:Het artikel van Mathijs Bouman: GOUD- zeepbel knapt in voorjaar 2011, dat felle discussies aanwakkert, krijgt wat tegengewicht:

Als we naar de grafiek van GOUD genoteerd in dollars kijken, dan vrees ik dat het alle kenmerken van een bubbel te zien geeft. De vraag is echter, wat laat die grafiek ons eigenlijk zien? De grafiek van de GOUDkoers, is dat om te zeggen dat GOUD meer waard is geworden?

Echt waar? Of is het om te zeggen dat de dollar veel minder waard is geworden omdat er veel meer dollars bijgekomen zijn?

Mag ik de stelling droppen dat iemand die de waarde van GOUD wil weten eerder naar de dollar grafiek en hoeveelheid dollars moet kijken, dan naar de GOUDgrafiek?

Ja, in dollars gemeten is GOUD fors duurder geworden de laatste tien jaar. Het is echter niet omdat het volume in GOUD zo extreem omhoog is gegaan.

Eerder is duidelijk dat de hoeveelheid dollars zo extreem is toegenomen, dat in feite GOUD in waarde is achtergebleven!

Lees verder op BeursBox
Geplaatst op: dinsdag 28 december 2010

Mathijs Bouman: GOUD- zeepbel knapt in voorjaar 2011

Willem Middelkoop: Er zijn in deze wereld 30.000 economen die GOUDinvesteringen economisch onzinnig vinden. Helaas voor hen zijn er 6.6 miljard mensen die er nooit genoeg van kunnen bezitten

Willem Middelkoop: Er zijn in deze wereld 30.000 economen die GOUDinvesteringen economisch onzinnig vinden. Helaas voor hen zijn er 6.6 miljard mensen die er nooit genoeg van kunnen bezitten

Verkoop je GOUD voor april volgend jaar. Want dan (of in een van de twee volgende maanden) loopt de lucht uit de GOUDmarkt. De prijs van GOUD gaat kelderen. De GOUDen bubbel knapt.

Lees verder op blogs.z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs