EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8026 tot 8030 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 27 december 2010

Het is niet al GOUD wat er blinkt

We zitten midden in de feestdagen en het is weer tijd voor cadeaus. Wat hebben we gekocht voor onze geliefden? Zilver? GOUD? Nee, koper!

Afgelopen weken steeg GOUD naar zijn hoogste prijs ooit. Zilver vermeerderde sinds de zomer ruim 70 procent in waarde en behaalde een koers die we de afgelopen 30 jaar niet meer hebben gezien. En ook koper bereikte de hoogste koers ooit. Hoewel vrijwel alle grondstoffen gevraagd zijn, profiteren deze drie metalen niet alleen van een enorme vraag, maar kennen ze daarnaast ieder nog hun eigen oorzaak voor de forse prijsstijging.

Lees verder op Beurs Duivel
Geplaatst op: zondag 26 december 2010

GOUDhandel in Leidschendam overvallen

De steeds maar stijgende waarde van edelmetaal kan ook negatieve uitwerkingen hebben:

De steeds maar stijgende waarde van edelmetaal kan ook negatieve uitwerkingen hebben:

Een GOUD- en diamanthandel aan de Nieuwstraat in Leidschendam is vanmorgen overvallen. Twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk drongen de zaak binnen en bedreigden de medewerker met een wapen. Nadat de man een paar rake klappen had gekregen, gingen ze weer weg. Het is niet bekend of ze iets buit hebben gemaakt. 

Lees verder op Den Haag FM
Geplaatst op: zaterdag 25 december 2010

Recordprijzen voor olie, GOUD en koper

Diverse grondstofprijzen liepen vrijdag verder op. De olieprijs bereikte het hoogste niveau in twee jaar, GOUD ging naar een nieuw record en ook koper was nog nooit zo duur. Analisten denken dat de rek er voorlopig nog niet uit is.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 december 2010

Markt in de ban van koperkoorts

Het zijn GOUDen tijden voor koperbezitters. Dinsdag zette koper een record op de borden van $ 9.392 per ton. Daarmee is de koperprijs dit jaar met ruim 28% gestegen. Met name het laatste halfjaar zit de vaart er goed in en is de koperprijs met circa de helft opgelopen.

Lees verder op fd.nl
Geplaatst op: donderdag 23 december 2010

Zilver was GOUD dit jaar

Edelmetalen springen eruit als belegging dit jaar. GOUD en zilver deden het beter dan aandelen en obligaties.Edelmetalen springen eruit als belegging dit jaar. GOUD en zilver deden het beter dan aandelen en obligaties.

Zilver stijgt 74%
GOUD steeg zelfs voor het elfde jaar op rij. Dat zegt RTL Z beurscommentator Jacob Schoenmaker. In 2010 zagen GOUDbeleggers de waarde van hun belegging met 27% stijgen. Nóg veel beter ging het met zilver. De prijs daarvan steeg met maar liefst 74%.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs