EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8031 tot 8035
Geplaatst op: donderdag 7 oktober 2010

Klassieke correlatie zoek

De euro op z’n hoogst, de rentes op hun laagst, het GOUD op z’n hoogst - bijna elke dag maken we een record mee
En wat er nu gebeurt, is ronduit verbazingwekkend. Laten we even stilstaan, om een terugblik te werpen op de huidige ontwikkelingen van de markten. Van alle markten. Om te proberen te begrijpen wat wellicht logisch lijkt en het helemaal niet is.

Lees verder op Inveztor.nl
Geplaatst op: donderdag 7 oktober 2010

Vermogende particulieren stappen massaal in het GOUD

GOUDkoorts! Speculanten en vermogende particulieren jagen de GOUDprijs naar recordhoogten. Maar waar laat je al dat spul?

De rijken der aarde kopen massaal GOUD: met staven tegelijk en soms zelfs per ton. Dat zegt een aantal topbankiers op het Reuters Global Private Banking-Congres dat op dit moment in Genève, New York en Singapore wordt gehouden.

‘Ze steken hun geld niet alleen in GOUDfondsen of GOUDfutures, maar kopen ook fysiek GOUD’, aldus de Zwitser Josef Stadler, die als directeur bij de Zwitserse UBS Bank verantwoordelijk is voor cliënten die minstens 50 miljoen dollar te beleggen hebben.

Lees verder op Depers.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 oktober 2010

Zilver slaat op hol

Bericht van GOUDPortal.nl:

GOUD, maar met name zilver lijken op hol te slaan. Gaat de manie nu aanslaan? Begint de sneeuwbal te rollen? Het lijkt erop van wel. De dollarindex blijft opnieuw dalen en het lijkt erop dat de Euro nog verder wordt opgepompt nu China te kennen heeft gegeven de EU middels Griekenland te gaan ondersteunen.

Lees verder op Kitco.com
Geplaatst op: dinsdag 5 oktober 2010

Is er sprake van een GOUD bubble?

In de reguliere financiële media wordt regelmatig gerapporteerd dat de GOUDprijs opnieuw een record heeft gebroken en dat dit simpele feit dat de prijs almaar stijgt een duidelijk bewijs is dat GOUD zich in een ‘bubble’ fase bevindt en dat het onverstandig zou zijn om nu GOUD te kopen. Hieronder zullen wij aantonen dat deze redenering fout is en dat GOUD zich in het geheel niet in een ‘bubble’ bevindt en dat GOUD nog steeds relatief goedkoop is.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: zondag 3 oktober 2010

Amerika is praktisch de eigendom van China

De Amerikaanse suprematie als ‘s werelds belangrijkste economie zal sneller eindigen dan velen denken. Daarom is GOUD een betere investering dan de dollar, ondanks dat GOUD al maandenlang het ene record na het andere breekt.  Dat zei Tom Winnifrith, CEO van financiëledienstenbedrijf Rivington Street Holdings, op de Amerikaanse televisiezender CNBC.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs