EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8041 tot 8045 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 28 december 2010

GOUDreserves Rusland opnieuw vergroot

Fysiek GOUD is de enige monetaire grondstof die op de balans van de centrale banken staat vermeld. Dit feit impliceert dus dat GOUD nog steeds geld is in onze moderne economische systemen. Fysiek GOUD is de enige monetaire grondstof die op de balans van de centrale banken staat vermeld. Dit feit impliceert dus dat GOUD nog steeds geld is in onze moderne economische systemen.

Rusland heeft in november 2010 opnieuw haar officiële GOUDreserves vergroot. De Russische GOUDreserves zijn met 300.000 troy ounces gestegen naar in totaal 25,2 miljoen troy ounce. Rusland zet hiermee het ingeslagen beleid door van het structureel verhogen van haar GOUDreserves ten koste van de dollar en euro reserves. De gehele productie van de Russische GOUDmijnen blijft in Rusland zelf en wordt niet geëxporteerd. China hanteert eenzelfde beleid en zorgt er tevens voor dat de GOUDproductie van de GOUDmijnen binnen China blijft. De totale hoeveelheid nieuw GOUD dat voor de wereldmarkt beschikbaar komt, wordt hierdoor aanzienlijk beperkt.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: maandag 27 december 2010

GOUD en zilver door het plafond

31 December is de deadline.

31 December is de deadline.

Gaat GOUD en zilver deze week door het plafond? Geruchten gaan dat steeds meer handelaren de levering eisen van de aangegane contracten. Zeker als handelaren bloed ruiken worden ze wild. Niets zo lekker als een concurrent de markt uit drukken. Waarom dacht u bijvoorbeeld dat Lehman Brothers failliet is gegaan. Enkele grote banken staan er gekleurd op en als veel handelaren daadwerkelijk levering gaan eisen, dan zullen ze met schaamrood op de kaken moeten bekennen dat ze de zaak geflest hebben. 31 December is de deadline. We gaan het de aankomende dagen zien.

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: maandag 27 december 2010

Het is niet al GOUD wat er blinkt

We zitten midden in de feestdagen en het is weer tijd voor cadeaus. Wat hebben we gekocht voor onze geliefden? Zilver? GOUD? Nee, koper!

Afgelopen weken steeg GOUD naar zijn hoogste prijs ooit. Zilver vermeerderde sinds de zomer ruim 70 procent in waarde en behaalde een koers die we de afgelopen 30 jaar niet meer hebben gezien. En ook koper bereikte de hoogste koers ooit. Hoewel vrijwel alle grondstoffen gevraagd zijn, profiteren deze drie metalen niet alleen van een enorme vraag, maar kennen ze daarnaast ieder nog hun eigen oorzaak voor de forse prijsstijging.

Lees verder op Beurs Duivel
Geplaatst op: zondag 26 december 2010

GOUDhandel in Leidschendam overvallen

De steeds maar stijgende waarde van edelmetaal kan ook negatieve uitwerkingen hebben:

De steeds maar stijgende waarde van edelmetaal kan ook negatieve uitwerkingen hebben:

Een GOUD- en diamanthandel aan de Nieuwstraat in Leidschendam is vanmorgen overvallen. Twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk drongen de zaak binnen en bedreigden de medewerker met een wapen. Nadat de man een paar rake klappen had gekregen, gingen ze weer weg. Het is niet bekend of ze iets buit hebben gemaakt. 

Lees verder op Den Haag FM
Geplaatst op: zaterdag 25 december 2010

Recordprijzen voor olie, GOUD en koper

Diverse grondstofprijzen liepen vrijdag verder op. De olieprijs bereikte het hoogste niveau in twee jaar, GOUD ging naar een nieuw record en ook koper was nog nooit zo duur. Analisten denken dat de rek er voorlopig nog niet uit is.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs