EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8046 tot 8050
Geplaatst op: woensdag 22 september 2010

GOUDportal aan het woord

Beste lezer van GOUD-Portal. Gister avond (21 september) hebben we kunnen waarnemen dat GOUD en zilver opnieuw records neer hebben gezet. Dit is niet het enige opmerkelijke. Ik raad U ook aan de dollar index wat meer in de gaten te houden. Deze dreigt namelijk onder de 80 punten te zakken op de index. Dit kan gevaarlijk worden voor de dollar en de koersen van GOUD en zilver sneller de lucht in stuwen.

Lees verder op Goud-Portal
Geplaatst op: dinsdag 21 september 2010

GOUD is de plaats van de dollar aan het innemen als wereldreservemunt

De GOUDfutures zijn nu al drie weken op rij naar nieuwe hoogtepunten gestegen. De beleggers blijven GOUD kopen als veilige vluchthaven voor financiële onrust. Zilver bereikte anderzijds de hoogste prijs sinds 1980.

Adam Klopfenstein, senior market strategist bij Lind-Waldock in Chicago, merkt op dat het GOUD in een stroomversnelling is geraakt. De onzekerheid over de financiële markten maakt de beleggers nerveus.

Lees verder op Cash.be
Geplaatst op: dinsdag 21 september 2010

Short in GOUD en Zilver

De grootste Amerikaanse banken zitten niet alleen enorm groot short in GOUD en zilver, ze hebben hun positie afgelopen week zelfs vergroot. Ze zitten nu op 340 miljoen ounces zilver short. Als we ergens in de markt over een hype kunnen spreken, dan zou het wel eens de veel te grote short posities van de grootste Amerikaanse banken kunnen zijn. Ze zitten in GOUD maar liefst bijna 29 miljoen ounces short. Dat is grofweg de helft van de jaarlijkse wereldproductie in GOUD. Een GOUD wereldproductie die sinds een paar jaar weer afneemt, met name omdat de productie van Zuid Afrika, Australië, Canada en de Verenigde Staten fors terugvalt.

Voor de grote banken is er geen weg terug. Ze moeten gelijk krijgen, want anders is het ergens in de toekomst over met de papieren handel in GOUD en zilver en tegelijkertijd ook met de banken.

Ze dansen dus op de rand van de vulkaan met als inzet hun eigen voortbestaan.

Lees verder op Beursbox.nl
Geplaatst op: maandag 20 september 2010

Willem Middelkoop: Zilver interessanter dan GOUD

Volgens Willem Middelkoop is zilver op het moment interessanter dan GOUD. Beide edelmetalen zette afgelopen week nieuwe records neer. Een troy ounce GOUD is momenteel $1275,- waard. Zilver kost per ounce momenteel $20,77. De gold silver ratio is in de afgelopen maand flink gedaald.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 19 september 2010

GOUDprijs mogelijk snel naar $1.300

Nu de GOUDkoers de belangrijke de resistance van $1.250 heeft gebroken voorspellen technisch analisten dat de GOUDprijs snel richting de $1.300 kan. De GOUDhandel heeft de afgelopen maanden een steeds grotere vraag gezien en ook grote investeerders gaan en masse voor GOUD.

Lees verder op Forexnews.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs