Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 806 tot 810
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 mei 2016

669 Canadese mijnbouwers dreigen hun beursnotering te verliezen!

GOUDaandelen zijn een fantastische opportuniteit voor beleggers. Volgens verschillende bronnen zijn ze in decennia zo goedkoop niet meer geweest. Toch is het oppassen geblazen. Op de beurs van Canada zijn zelfs 669 ‘zombiemijnen’ gesignaleerd!

De Canadese beurs staat bekend voor haar mijnbedrijven. Van grote mijnbouwgiganten tot kleine mijnbouwoperaties, van GOUD- tot ijzerertsmijnen: de beurs van Toronto was het voorbije decennium hun favoriete plek om kapitaal op te halen.

Maar dat kapitaal wordt niet altijd even goed besteedt, zeker nu grondstofprijzen al jaren in het slop zitten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 mei 2016

GOUD is het eerlijkste geld dat er bestaat

Het team van Slim Beleggen is ervan overtuigd dat de traditionele beleggingen het stilaan moeten afleggen tegenover nieuwe, alternatieve beleggingen. Dit proces duurt jaren maar de trends zijn duidelijk zichtbaar. Vooral GOUD is een van onze stokpaardjes. Spijtig genoeg bestaat er nogal wat verwarring rond GOUD. Tijd voor wat opheldering.

De grootste fout die de meeste mensen maken, is dat ze GOUD zien als een investering. GOUD is geen belegging, GOUD is geld. 100 aandelen Royal Dutch Shell is een belegging, RDS heeft activa, cash flow, maakt winst, … Vastgoed is een investering wanneer je het verhuurt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 2 mei 2016

GOUDprijs loopt op tot hoogste niveau sinds begin 2015

De GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs is maandagochtend opgelopen tot het hoogste niveau sinds begin vorig jaar.

De zwakke economische groei trekt beleggers al maanden naar het veilig geachte edelmetaal en die lijn werd aan het begin van de nieuwe week doorgezet.

De GOUDprijs piekte in de ochtendhandel op 1300,88 dollar per troy ounce (31,1 gram). Daarmee werd de grens van 1300 dollar voor het eerst sinds eind januari 2015 doorbroken. Begin dit jaar stond de prijs nog op circa 1060 dollar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 2 mei 2016

GOUDprijs boven $1.300 per troy ounce

De GOUDprijs bereikte vandaag voor het eerst sinds januari 2015 weer een niveau van $1.300 per troy ounce. Een zwakkere dollar en de verwachting dat centrale banken nog langdurig vast zullen houden aan een ruimer monetair beleid speelt het edelmetaal in de kaart als veilige haven. Dit jaar is de GOUDprijs al 20% gestegen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 2 mei 2016

Centrale banken houden van GOUD

Edelmetalen hebben het beste kwartaal van de afgelopen 30 jaar achter de rug, terwijl GOUD- en zilvermijnen de sterkste rally in jaren meemaakten. Aandelen van deze bedrijven zijn in amper vier maanden tijd gemiddeld in waarde verdubbeld. Niets gaat in een rechte lijn omhoog, maar GOUD en zilver weigeren vooralsnog veel van hun winst prijs te geven.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$