EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8051 tot 8055
Geplaatst op: donderdag 16 september 2010

GOUD en zilver stijgen naar nieuwe records - Must Read!

[...]

Als afsluiting een nog een bericht over zilver. Volgens Jack Barnes heeft het witte edelmetaal de potentie om binnen twee jaar naar de $50,- te stijgen. De alltime high van zilver is zo’n $48,-. De prijs steeg ergens in 1979 van $6,- naar $48,-. Dit werd veroorzaakt door de gebroeders Hunt, die hadden samen zo’n derde van al het zilver ter wereld weten te bemachtigen. Uiteindelijk liep de zilverbubbel op ‘silver thursday’ leeg.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 september 2010

Over GOUD, zilver, inflatie en hyperinflatie

Een lezer stelde mij de vraag of GOUD en zilver, als ze eenmaal de top bereiken, ook op de top zullen blijven staan en hoe zich dat verhoudt met de begrippen inflatie en hyperinflatie.

Voorafgegaan dat ik ook niet in de toekomst kan kijken, heb ik wel een aantal overdenkingen die wellicht van nut kunnen zijn.

Lees verder op EdelMetaal Blog
Geplaatst op: woensdag 15 september 2010

Marc Faber: “GOUD zal nooit falen”

Marc Faber is altijd te vinden voor een stevige oneliner zo nu en dan. Tijdens de jongste eConference van Kitco was hij flink op dreef en sloeg de ene na de andere nagel op de kop!

Op de eerste plaats trok hij de meeste analisten en hun analyses in twijfel. Vele maken de vergelijking met aandelen en GOUD. Het is volgens Faber als appelen met peren vergelijken.

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: dinsdag 14 september 2010

GOUD heeft een nieuwe all time high te pakken

GOUD heeft vandaag een nieuwe all time high neergezet. De koers is door de $1268 heen geschoten vandaag.

Verder doen andere precous metals het ook behoorlijk goed. En dan is dit nog maar het begin.

Lees verder op kitco.com
Geplaatst op: dinsdag 14 september 2010

GOUD is cash

Gisteren heb ik een presentatie / gesprek gehouden bij een aantal beleggers uit de buurt. Een gezellige middag waarbij me opviel dat er over GOUD heel weinig bekend was. Ik blijf dat jammer vinden. Wat is de rol van fysiek GOUD in een portefeuille? - Heel simpel, het is cash! U kan uw geld op een spaarrekening aanhouden in Euros of Dollars, maar dan loopt u de kans op inflatie. Immers is er niet alleen het enorme begrotingstekort, maar de hoeveelheid geld wordt bijgemaakt net naar gelang bankiers of politici geld nodig hebben voor hun onstilbare, maar altijd veel te dure ambities.

Lees verder op BeursBox.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs