Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 8061 tot 8065
Bron: King World News
Geplaatst: zaterdag 22 mei 2010

GOUD is goedkoop, zilver is goedkoper!

Peter Schiff: Historisch gezien is GOUD nu goedkoop, en Zilver is zelfs nog goedkoper!

Centrale banken kopen alles op wat om dreigt te vallen. Om dit te kunnen doen, zal geld geprint moeten worden. Dit is de enige manier om deflatie te voorkomen.

Bron: EdelMetaal Blog
Geplaatst: zaterdag 22 mei 2010

Een kaartje leggen met Frau Merkel, deel III

In Duitsland, in samenwerking met Nederland, bestaan vergevorderde plannen om uiterlijk medio volgend jaar met een eigen variant van de euro te komen, waarbij de nieuwe euro mede gebaseerd is op een GOUDcomponent. Met de huidige maatregelen probeert men waarschijnlijk tijd te winnen om een en ander goed voor te bereiden en door de hoeveelheid financiële narigheid die dit mee gaat brengen de bevolking klaar te stomen voor vergaande veranderingen.

Bron: PlusPost Economie
Geplaatst: vrijdag 21 mei 2010

GOUD of zilver kopen, of geen van beiden?

Naar mate het crisisgevoel toeslaat, stijgt de belangstelling voor met name GOUD, maar ook voor zilver. Niet voor niets dat de GOUDprijs naar recordhoogte is gestegen. De vraag is nu wie de laatste is die het licht uit gaat doen. 

Uiteraard kan de prijs nog veel verder stijgen. Per slot van rekening kent een koopfrenzy geen ratio en er zijn voldoende ontwikkelingen in de financiële markten om je zorgen over te maken. 

Bron: KRO
Geplaatst: donderdag 20 mei 2010

Willem Middelkoop in de media

Willem Middelkoop in Bij ons in de BV van de KRO (uitzending 17 mei). Presentator Jort Kelder vraagt Willem het hemd van het lijf over GOUD, investeren en natuurlijk: is GOUD de volgende bubble?.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 mei 2010

Bill Fleckenstein: “De dollar is een complete grap”

Money Manager Bill Fleckenstein van Fleckenstein Capital werd geïnterviewd op Bloomberg over inflatie, deflatie, dollar, …

Bill Fleckenstein staat bekend voor zijn uitstekend gevoel om de markten te timen, maar momenteel ziet hij niet veel andere mogelijkheden meer voor beleggers dan GOUD, aangezien alle valuta een ramp zijn geworden door het massale printen van de centrale banken. Indien men dan toch voor aandelen moet kiezen, dan tipt hij bijvoorbeeld de ‘no-brainer’ Microsoft.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$