Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 8061 tot 8065
Bron: EdelMetaal Blog
Geplaatst: vrijdag 18 juni 2010

Antwoord op lezersvraag over manipulatie GOUDprijs en zilverprijs

Een van de lezers van dit blog stelde de vraag hoe lang de onderdrukking van de edelmetaalprijs nog doorgaat, hoe je zou kunnen zien dat men de controle verliest en wat de signalen zijn waarop je als belegger zou moeten letten.  Ik hoop hier in onderstaand artikel antwoord op te geven.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 juni 2010

Leuk! - KITCO Gold iPhone App

Voor de Goldbugs onder jullie, die ook toevallig een iPhone op zak hebben. Er is tegenwoordig ook een Kitco iPhone App aanwezig in de iPhone App Store (zoekterm ‘Kcast’), met realtime koersdata van GOUD, Zilver, Platinum, Palladium … A Must Have!

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: woensdag 16 juni 2010

GOUDprijs terug op 1000 euro en gestegen met 30 procent in 1 jaar

De GOUDprijs is vandaag 15 juni 2010 terug op het belangrijke 1.000 euro niveau. Na de stijging begin juni 2010 tot € 1.045,- is de GOUDkoers gestaag gedaald tot € 1.000,-. De euro is in deze periode sterker geworden ten opzichte van de dollar. Ondanks het feit dat in deze periode een all time high van de GOUDprijs in dollars is neergezet, is de prijs in euro’s gedaald. Ten opzichte van 1 jaar geleden is de GOUDprijs gestegen met 30%.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 juni 2010

Mammoetvondst Grondstoffendepots Afghanistan

Volgens het Amerikaanse Pentagon zijn er gigantische mineraalrijke grondstofreverses aanwezig in de bodem van Afghanistan. De totale waarde zou tegen 1 biljoen dollar (1 trillion dollar) aanliggen! Het zou een rijke mix zijn van diverse kostbare metalen, waaronder GOUD, zilver, koper, kobalt, …

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 15 juni 2010

Moodys verlaagt rating van Griekenland

Het ratingbureau Moodys heeft vanavond de rating voor Griekenland verlaagd van niveau A3 tot Ba1. Dat niveau wordt door analisten ook wel gelijkgesteld met junk ofte rommel. Het nieuws werd slecht onthaald: zowel de beurs van New York als de GOUD- en olieprijs zagen hun winstreeks krimpen.
 
Een niveau Ba1 betekent dat er een risico bestaat dat het land zijn schulden niet zal kunnen terugbetalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$