EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8061 tot 8065 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 1 december 2010

Maniefase in GOUD & Zilver: of hoe complete waanzin er kan uitzien…

Terwijl de aandelenbeurzen het steeds zwaarder te verduren krijgen, zitten de prijzen voor GOUD en zilver opnieuw in de lift.

Zilver klimt op ’t moment van schrijven naar z’n hoogste stand van de afgelopen 30 jaar, terwijl GOUD op weg lijkt naar een nieuwe all-time-high.

Het zijn ‘GOUDen’ tijden voor beleggers in edelmetalen. Vooral aandeelhouders van GOUDmijnbedrijven zien hun posities fors aandikken!

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: woensdag 1 december 2010

Willem Middelkoop + Hans de Geus: waarin beleggen?

De GOUDen tip is volgens Willem: stap in Aziatische aandelen wanneer de markten daar naar beneden gaan. Hans is voorzichtiger: aandelen staan nu op een hoog niveau, ook in opkomende markten.

FED
Willem als Hans zijn het er over eens dat het Fed-beleid averechts werkt. Willem haalt voormalig Fed-topman Greenspan aan die denkt dat de stijging van de prijzen van edelmetalen de allereerste indicator is voor de eerste fase van een vlucht uit papier. Dan wordt GOUD de ultieme zeepbel, als iedereen uit papier wil en in grondstoffen is dat de snelste manier om het systeem op te blazen. Hans vreest niet zoveel schade als Willem, de Fed wil immers ook inflatie, op de langere termijn is dat echter anders. Mensen moeten uiteindelijk toch hun schulden betalen.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 30 november 2010

GOUD en Zilver breken €-recordprijzen

Hele mooie grafieken:Hele mooie grafieken:

De GOUDprijs brak zojuist door de € 1067 voor een ounce, 25 euro hoger dan de vorige recordprijs van € 1044.

Ook zilver breekt potten: het noteert nu aan € 21,22 per ounce, 40 cent hoger dan het record van begin deze maand.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 november 2010

Kan je niet positiever zijn?

Gisteren een oproep van een lezer om toch vooral op de positieve zaken te wijzen en niet te veel alleen maar het negatieve in de economie te benadrukken. - Ik zou het zo graag volledig eens zijn met die lezer! Natuurlijk zou ik graag vooral en liefst exclusief positieve berichten willen schrijven. Echter, maak ik me dan in het huidige economische klimaat niet volledig ongeloofwaardig, gezien de enorme negatieve zaken die nu spelen? Ik richt me naar mijn idee genoeg op de kansen, want die zijn er heus wel. Wat dacht u immers van de GOUD en zilver aanbevelingen? Maar ik moet u toch ook waarschuwen voor de extreem grote gevaren? Immers zou u anders niet begrijpen waarom ik al jaren zo positief over GOUD en zilver ben.

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: maandag 29 november 2010

GOUD verkopen in India en China blijven hoog ondanks gestegen GOUDprijs

In het laatste kwartaal overzicht van de World Gold Council (WGC) is een analyse gepubliceerd van de GOUD verkopen in India en China. Ondanks de gestegen prijzen de afgelopen 10 jaar is de vraag naar GOUD onverminderd hoog

Over de eerste 9 maanden van 2010 bedroeg de totale vraag 921,8 ton, een stijging van 12 procent t.o.v. 2009. Hiervan bestond 57 procent uit GOUD voor de productie voor juwelen en sieraden en 31 procent uit GOUD voor investeringsdoeleinden (GOUDstaven en GOUDen munten). Het lijkt erop dat zowel consumenten als investeerders in India, China, Rusland en Turkije gewend raken aan de hoge prijzen. Gelet op de speciale plaats die GOUD inneemt in de cultuur van India en China is het een logische ontwikkeling dat bij een stijgende koopkracht per hoofd van de bevolking in deze landen, het eerste spaarproduct waar particulieren voor kiezen, GOUD in de vorm van sieraden en GOUDen beleggingsmunten is.

Lees verder op GoudMarkt.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs