EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8066 tot 8070 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 30 november 2010

Kan je niet positiever zijn?

Gisteren een oproep van een lezer om toch vooral op de positieve zaken te wijzen en niet te veel alleen maar het negatieve in de economie te benadrukken. - Ik zou het zo graag volledig eens zijn met die lezer! Natuurlijk zou ik graag vooral en liefst exclusief positieve berichten willen schrijven. Echter, maak ik me dan in het huidige economische klimaat niet volledig ongeloofwaardig, gezien de enorme negatieve zaken die nu spelen? Ik richt me naar mijn idee genoeg op de kansen, want die zijn er heus wel. Wat dacht u immers van de GOUD en zilver aanbevelingen? Maar ik moet u toch ook waarschuwen voor de extreem grote gevaren? Immers zou u anders niet begrijpen waarom ik al jaren zo positief over GOUD en zilver ben.

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: maandag 29 november 2010

GOUD verkopen in India en China blijven hoog ondanks gestegen GOUDprijs

In het laatste kwartaal overzicht van de World Gold Council (WGC) is een analyse gepubliceerd van de GOUD verkopen in India en China. Ondanks de gestegen prijzen de afgelopen 10 jaar is de vraag naar GOUD onverminderd hoog

Over de eerste 9 maanden van 2010 bedroeg de totale vraag 921,8 ton, een stijging van 12 procent t.o.v. 2009. Hiervan bestond 57 procent uit GOUD voor de productie voor juwelen en sieraden en 31 procent uit GOUD voor investeringsdoeleinden (GOUDstaven en GOUDen munten). Het lijkt erop dat zowel consumenten als investeerders in India, China, Rusland en Turkije gewend raken aan de hoge prijzen. Gelet op de speciale plaats die GOUD inneemt in de cultuur van India en China is het een logische ontwikkeling dat bij een stijgende koopkracht per hoofd van de bevolking in deze landen, het eerste spaarproduct waar particulieren voor kiezen, GOUD in de vorm van sieraden en GOUDen beleggingsmunten is.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: zondag 28 november 2010

GOUDprijs in euro’s op recordniveau door daling koers euro

De prijs van GOUD in euro’s is in de derde week van november 2011 opnieuw gestegen tot recordniveaus. Op 27 november 2010 sloot de GOUDkoers op € 1.030,84 en stijging van 4,19% in 1 week. In dollars sloot de GOUDkoers op $ 1.364,- slechts 0,75% hoger ten opzichte van een week geleden. De belangrijkste oorzaak van de stijging van de GOUDprijs wordt veroorzaakt door de sterke daling van de euro/dollar koers tot 1,32. De nieuwe financiële crisis in Ierland, Portugal en Spanje in de eurozone heeft nieuwe onzekerheid veroorzaakt.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 november 2010

Nieuw: 1 troy ounce puur GOUD GATA munten

Vanaf vandaag zal het mogelijk zijn om exclusieve GATA jubileummunten te bestellen bij The Silver Mountain. De Gold Anti Trust Action Committee (GATA) is een organisatie uit Amerika die zich sterk maakt tegen de manipulatie en onderdrukking van de GOUDprijs. Deze organisatie is opgericht in 1999 en bestond in 2009 dus 10 jaar. Ter ere van dit jubileum is er een GOUDen munt geslagen in 1 troy ounce puur GOUD. De eerste oplage is gelimiteerde tot slechts 500 stuks. Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: vrijdag 26 november 2010

Middelkoop: Inhaalslag zilver

GOUD- en zilverprijzen stegen de afgelopen jaren naar steeds hogere records. En mijn verwachting voor de GOUD- en zilverprijzen blijven onverminderd positief, de 2000-dollargrens per troy ounce GOUD zal binnen twee jaar bereikt worden, omdat marktfundamenten simpelweg te gunstig zijn.

De jaarlijkse vraag naar GOUD bedraagt ruim 4000 ton terwijl de jaarlijkse GOUDmijnproductie uitkomt op 2300 ton. Vooral in Azië wordt door centrale banken grootschalig ingekocht. Daarnaast wordt de verkoop van Westerse centrale-bankGOUDreserves steeds minder.

Zo zal het Internationaal Monetair Fonds begin volgend jaar door al de GOUDreserves heen zijn. Wanneer je alle centrale banken bij elkaar neemt dan zijn zij als groep netto kopers geworden.

Maar centrale bankiers zijn zeker niet de enige GOUDkopers. In navolging van superbeleggers zoals George Soros, John Paulson, en Jim Rogers, beginnen steeds meer beleggers door te krijgen dat rendement te behalen valt door hun beleggingsportefeuille te spreiden en in edelmetalen te stappen.

Lees verder op IEX.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs