EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8071 tot 8075
Geplaatst op: zondag 29 augustus 2010

Wat als GOUD ‘door het dak gaat’?

Stel even, er is een gebeurtenis waardoor ineens de GOUDprijs (of de zilverprijs) extreem omhoog knalt. Wat moet je dan met je GOUD en zilver? Verkopen? Maar zodra je dat doet, dan krijg je weliswaar heel veel papier geld in de vorm van euro’s of dollars, maar wil je die dan wel?

Lees verder op Beurz.com
Geplaatst op: zaterdag 28 augustus 2010

Bijzondere ontwikkelingen op de zilver- en GOUDmarkt

[...]

In het weekend van 24 juli waren plotseling geen gegevens meer beschikbaar over de handelsactiviteiten van de banken die in GOUD en zilver handelen. Deze informatie-stop werd vier dagen later weer opgeheven. Het lijkt erop, dat er in die periode aan een of meerdere grote partijen zoveel GOUD moest worden geleverd, dat men GOUD tekort kwam en dus feitelijk failliet was. Via de BIS, de Bank of International Settlements, de centrale bank van de centrale banken, is toen in allerijl gezorgd voor een hoeveelheid GOUD om de boel niet te laten klappen. Toen de boel weer op orde was, heeft men de informatie-stop weer opgeheven alsof er niets aan de hand was.

Lees verder op EdelMetaal Blog
Geplaatst op: zaterdag 28 augustus 2010

China, sparen, GOUD en sociale zekerheid

In september 2009 maakte de Chinese centrale bank bekend dat zij haar GOUDreserves had verhoogd van 400 ton naar 1054 ton. Dit was het begin van de sterke stijging van de GOUDprijs die nog steeds aanhoudt en werd internationaal gezien als een belangrijk signaal.  Minder bekend is dat de Chinese bevolking in vergelijking met de centrale bank grotere kopers van GOUD zijn.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 augustus 2010

Is zilver een goede belegging?

Sinds 2009 is de zilverprijs met bijna 70% gestegen!! De GOUDprijs steeg in dezelfde periode met slechts 40%. Een ounce zilver is in 2010 al met 5% gestegen en noteerde recent al $ 18,50. Door toenemende vraag van industriële kant kan de zilverprijs op verdere steun rekenen.

Lees verder op Todio.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 augustus 2010

Waarom GOUD kopen?

Edelmetalen, verzamelnaam voor onder andere GOUD en zilver, zijn beter dan eender welke valuta. Vooral in tijden van stijgende prijzen (inflatie) en zwakke valuta's, zijn edelmetalen en onroerend goed de beste beleggingsvormen. Lees hier waarom.

Lees verder op Todio.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs