Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 8071 tot 8075
Bron: Inveztor.nl
Geplaatst: zaterdag 29 mei 2010

Inveztor over GOUD

Bubbel
Zit GOUD in een bubbel? Waarschijnlijk wel en bij Inveztor zijn we daar blij om. Bubbels zijn een normaal fenomeen in de markt. De vraag is hoe je er mee omgaat.

We denken dat GOUD nu flink aan betekenis en kracht wint. De GOUDprijs kan technisch zakken tot het 200daags gemiddelde dat nu op $ 1070 ligt voordat we negatief worden. Maar ondanks alle heisa zitten de meeste beleggers die we spreken niet in GOUD. Maar het begint nu te komen. Van een melt-up is nog geen sprake. Wanneer GOUD dezelfde richting opgaat als de S&P en de Nasdaq tijdens hun bubbels, dan kan de prijs nog gemakkelijk verdubbelen.

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: zaterdag 29 mei 2010

GOUD en zilver terug in opwaartse trend na daling medio mei 2010

Hoewel het korte termijn beeld voor GOUD en zilver positief is, dienen beleggers zich te realiseren dat de zomermaanden traditioneel relatief zwakkere maanden zijn voor GOUD en zilver. Of dit ook in 2010 het geval zal zijn, is op dit moment onduidelijk. Gelet op de toenemende interesse van investeerders voor GOUD en zilver is het wellicht een van de laatste mogelijkheden om goedkoop in te stappen.

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: donderdag 27 mei 2010

Grieken kopen massaal GOUDen munten (voornamelijk de GOUDen Britse Sovereign)

De Grieken bevinden zich middenin een zich ontwikkelende financiƫle crisis en een van de gevolgen is dat de verkoop van GOUDen munten in Griekenland de laatste maanden sterk is gestegen. De laatste weken staan er iedere dag lange rijen voor het kantoor van de centrale bank van Griekenland voor de aankoop van GOUDen munten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 mei 2010

Huizenprijzen in vrije val!

In eerste opzicht lijkt er niet zo veel aan de hand te zijn met de vastgoedprijzen in het VK. De gemiddelde prijs van een huis ging van 151.757 pond (2005) naar 186.044 pond (2007), om vervolgens weg te zakken tot 147.750 pond (2009) en daarna te herstellen tot 167.802 pond vandaag.

Een redelijke parcours zou men denken. Maar in realiteit is de prijs van een gemiddelde woning in Engeland echter met 70% gedaald! Zie hieronder de huizenprijs in echt geld: GOUD.

Bron: King World News
Geplaatst: zaterdag 22 mei 2010

GOUD is goedkoop, zilver is goedkoper!

Peter Schiff: Historisch gezien is GOUD nu goedkoop, en Zilver is zelfs nog goedkoper!

Centrale banken kopen alles op wat om dreigt te vallen. Om dit te kunnen doen, zal geld geprint moeten worden. Dit is de enige manier om deflatie te voorkomen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$