EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8081 tot 8085
Geplaatst op: donderdag 12 augustus 2010

Ik maak me geen zorgen over GOUD

Deze grafieken spreken voor zich…

must see!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 augustus 2010

Pas op voor de Zwitserse KB GOUDverkopers

De laatste tijd worden veel web-seminars (webinars) georganiseerd waarbij men kleine GOUDbaren van 1, 2.5 en 5 gram GOUD probeert te verkopen. De organisator hierachter is de Zwitserse KB bank. Wat men er echter niet bij verteld is dat deze GOUDbaren 35% to 50% boven de actuele GOUDkoers worden verkocht.

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 augustus 2010

Nu geen GOUD, maar zilver

Over GOUD als belegging is de laatste tijd erg veel geschreven. GOUD wordt vaak als een aantrekkelijke vluchthaven gezien in economisch woelige tijden. De GOUDprijs zit ook al een tijd in de lift. Zilver krijgt doorgaans minder aandacht. Toch stijgt ook de prijs van dit edelmetaal, terwijl de recordstanden van 1980 nog ver weg zijn.

Lees verder op Geld & Beleggen
Geplaatst op: woensdag 28 juli 2010

Waarom fysiek GOUD beter presteert dan aandelen in GOUD

Als de keuze voor uw investering gaat tussen aandelen gerelateerd aan edelmetalen zoals mijnbedrijven of het fysieke bezit van deze edelmetalen moet u onthouden dat ze heel verschillende risico/opbrengst attributen hebben. Aandelen en edelmetalen presteren erg verschillend als de globale economie in opschudding is. Bankencrisis, triljoenen tekorten en de versnellende waardevermindering van de meeste valuta zorgt voor negatieve effecten op de aandelenmarkten. Hierdoor vluchten investeerders naar de veiligheid van fysieke edelmetalen.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: dinsdag 27 juli 2010

Dalende productie positief voor GOUDprijs

Zolang de onrust op de financiële markten aanhoudt zal de vraag naar GOUD waarschijnlijk op een hoog niveau blijven, terwijl het aanbod achterblijft. Dit zal de GOUDprijs ondersteunen, zo stellen marktvorsers.

GOUD en andere traditionele veilige havens gedijen uitstekend onder de huidige onzekere economische omstandigheden. De GOUDprijs zet zijn opmars dan ook onverdroten voort en tikte een paar weken geleden zelfs een nieuw record (in US dollars) aan. Beleggers vrezen een terugval van de economische groei en zijn nog niet gerust op de Europese schuldencrisis.

Lees verder op Indexus

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs