EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 8091 tot 8095
Geplaatst op: dinsdag 20 juli 2010

Een GOUD strategie die werkt

Dr. Sjuggerud heeft een simpele strategie ontwikkeld betreffende GOUD. Hij kocht GOUD als GOUD steeg ten opzichte van vier wereldmunten. Hij vermeed GOUD als het niet zo was. Een simpele methode die voorkwam dat er GOUD in bezit was tijdens de periode 1982 tot 2000.

Wie deze methode met een bedrag van 10.000 dollar had toegepast vanaf 1971 zou nu meer dan 2 miljoen dollar bezitten.

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: maandag 19 juli 2010

GOUD niet zo duur als het lijkt

De prijs wint nu al 9 jaar op rij terrein … de grootste ETF bezit meer van het edelmetaal dan de meeste centrale banken … en de massa lijkt GOUD serieus te overwegen als belegging.

Nog even en pensioenfondsen stoppen het in portefeuille!

Gewoonlijk zijn deze fondsen de laatste idioot die tegen hogere prijzen wil kopen. Herinner je hoe deze fondsen zowel op de top van de grondstoffenbubbel als de private equity zeepbel actief werden in deze markten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 17 juli 2010

US Mint verkoopt 20 miljoen Silver Eagle munten in een half jaar

De afgelopen jaren neemt de vraag naar fysiek zilver flink toe. De oorzaken hiervoor kunnen gevonden worden in de aanhoudende onzekerheid over de wereldwijde schuldencrisis en de daardoor verwachte inflatie. Beleggers zoeken een veilige belegging en kiezen voor onder andere GOUD en zilver. Zilver, dat historisch gezien in verhouding tot GOUD enorm goedkoop is en daarnaast steeds schaarser wordt doordat zilver in de moderne industrie verbruikt wordt, wint aan populariteit.

Lees verder op EdelMetaal Blog
Geplaatst op: zaterdag 17 juli 2010

Verkoop voor vakantie je aandelen

TA-goeroe en oud Goldman Sachs analist Charles Nenner waarschuwt voor een crash na augustus, waarbij de Dow Jones tot 5.000 punten kan kelderen. Nenner is omstreden, maar zijn recente trackrecord is beter dan veel mensen denken.

De technische modellen van Nenner zijn omstreden, maar zijn recente trackrecord is succesvol. Toen begin 2009 markten voor een ravijn stonden voorspelde hij een rally van de S&P van 660 naar 1.000 punten binnen een jaar. Ook zijn prognoses over GOUD kwamen uit. Verder voorspelde Nenner in december 2009 de voorlopige top van Amerikaanse indices binnen een tijdsbestek van vier dagen.

Lees verder op Blikopdebeurs.com
Geplaatst op: donderdag 15 juli 2010

Inflatie - een Havenstein moment

Rudolf Havenstein was president van de Reichsbank gedurende de Weimarrepubliek. Vandaag de dag nemen centrale banken helaas dezelfde route die hij nam, welke leidde tot vernietigende hyperinflatie en de ondergang van de Reichsmark begin jaren 20. Fysiek GOUD en zilver kunnen u hierbij beschermen. De voortdurende koopkracht vermindering van nationale valuta wordt gemaskeerd door vermogensvernietiging van overgewaardeerde vermogensbestandsdelen als huizen die terugzakken naar realistische niveaus. Deze vermogensafname door dalende prijzen voelt als deflatie, maar is het niet. In feite is het een afleiding die onze ogen afhoudt van het werkelijke probleem: dat van de euro, de dollar en de meeste andere nationale valuta die koers hebben gezet richting hyperinflatie. Over hyperinflatie schreef ik reeds eerder.

Lees verder op beursbox.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs