Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 8091 tot 8095
Bron: Slim Beleggen.nl
Geplaatst: woensdag 19 mei 2010

James Turk: “Zilver 30$/ounce tegen eind 2010″

James staat bekend om zijn uitgesproken visies op economisch vlak en verwacht een hyperinflatoire depressie (net zoals ons) voor het Westen, die vergelijkbaar zal zijn met wat de Argentijnen al eens hebben mogen meemaken.

Verder noemt hij GOUD ‘de kanarie in de koolmijn’ voor overheden en centrale banken. Ook liet Turk enkele van zijn bekende en opmerkelijke grafieken zien. De meest opmerkelijk is de prijs van olie uitgedrukt in termen van GOUD, die aantoont dat de prijs van olie in de afgelopen decennia amper is gestegen.

Bron: Willem Middelkoops goud.com
Geplaatst: woensdag 19 mei 2010

Willem Middelkoop: GOUDprijs naar recordhoogte

Op de site http://GOUD.com:

In het NOS 20.00 uur journaal van 18 mei een item over GOUD. Steeds meer particulieren investeren in GOUD en de GOUDkoorts is nog niet over...

Bron: Inveztor.nl
Geplaatst: woensdag 19 mei 2010

GOUD veilige toevluchtshaven

GOUD blijft stijgen, ondanks het Europese reddingsplan Wat het nieuws ook is, vrijwel elke dag stijgt de GOUDprijs. De eerste paradox hierbij is dat het GOUD stijgt, terwijl de dollar stijgt. Want over het algemeen daalt het GOUD zodra de dollar stijgt.

Andere verrassing: toen Europa zijn reddingsplan bekend had gemaakt, ontspanden alle markten zich, behalve de GOUDmarkt. Integendeel. Want meer dan ooit is GOUD nu een veilige toevluchtshaven geworden, en wel een toevluchtshaven voor beleggers die opvattingen hebben die lijnrecht tegenover de toekomst van de economie en de financiële markten staan.

Bron: StockCharts.com
Geplaatst: dinsdag 18 mei 2010

Zilver presteert het dubbele van GOUD

In de grafiek (lees verder) valt op te maken dat zilver de afgelopen 17 maanden dubbel zo goed presteert dan GOUD.

Zilver heeft in tegenstelling tot GOUD ook een industriele waarde. Zilver is tevens schaarser dan GOUD en zal daarom ook eerder opraken.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 mei 2010

GOUD is de ultieme bubbel

GOUD is de ultieme bubbel, zei de Amerikaanse financier van Hongaarse afkomst George Soros eerder dit jaar en velen interpreteerden dat verkeerdelijk als zou de miljardair GOUD liever mijden. Niets is minder waar en Soros heeft de afgelopen maanden dus ook aan GOUD een pak geld verdiend. Maar het verschil tussen Soros en andere beleggers is dat hij over genoeg historisch perspectief bezit om te weten wanneer hij moet kopen en wanneer hij moet verkopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$