Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 826 tot 830
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 12 maart 2016

Zilver was nog nooit zo erg ondergewaardeerd

Een aantal maanden geleden moest haast niemand wat hebben van de edelmetalen. Toch is die gedachten sinds het begin van dit jaar compleet veranderd. De edelmetalen zijn immers op dit moment de best presterende producten van dit beursjaar. Ook de GOUD- en zilvermijnaandelen doen dit jaar enorm goede zaken.

Bloomberg maakte recent door middel van een grafiek duidelijk dat zilver nog nooit zo ondergewaardeerd is geweest. Deze onderwaardering is verrassend genoeg niet in verhouding met de aandelenmarkten, maar met de GOUDprijs zelf.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2016

Beleggen in zilver was nog nooit zo interessant als vandaag

Zilver was niet meer zo goedkoop ten opzichte van GOUD sinds de Financiële Crisis. Fundamentele factoren en de onderwaardering kunnen er voor zorgen dat deze verhouding zal dalen de komende maanden en jaren. Dit wil zeggen dat de GOUDvergelijken.nl//kopen/1-troy-ounce-zilver-maple-leaf-munt" title="Zilverprijs" alt="Zilverprijs">zilverprijs fors kan stijgen, (veel) meer dan GOUD.

Zilver is klaar om uit de schaduw van GOUD te treden. Voor het eerst in meer dan 10 jaar zal de jaarproductie in 2016 lager liggen dan het vorige jaar. De vraag naar zilver zal voor het 4e jaar op rij hoger liggen dan het aanbod. Een sterke stijging van de zilverprijs staat dan ook in de sterren geschreven.

De GOUDprijs steeg dit jaar al 20% terwijl de zilverprijs met een stijging van 12%  wat achterblijft. Dit zorgt ervoor dat de GOUD/zilver ratio momenteel boven 80 staat, het hoogste niveau sinds 2008 en ver boven het 10-jarig gemiddelde van 60.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2016

Willem Middelkoop “Een herwaardering van de GOUDprijs naar bijv. $8.400 zou veel problemen oplossen.”

Met zijn boek ‘The Big Reset’ verwierf Willem Middelkoop internationale roem op het gebied van het globale monetaire systeem. Middelkoop is er van overtuigd dat GOUD een belangrijke rol zal spelen in het volgende systeem en dat China daarvoor zal zorgen.

Epoch Times had een zeer interessant interview met Middelkoop over de rol van China en GOUD.

Epoch Times: Hoe kijkt China naar GOUD?

Middelkoop: ... ...

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2016

Hogere GOUDkoers stuwt GOUDreserve Rusland naar 15%

De waarde van de Russische GOUDvoorraad bereikte in februari een record van meer dan $57 miljard, wat betekent dat de centrale bank voor het eerst meer dan 15% van haar totale reserves in GOUD heeft. Het GOUD van Rusland werd in februari $5,89 miljard meer waard, wat voor een belangrijk deel toegeschreven kan worden aan de stijging van de GOUDkoers.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 11 maart 2016

GOUDprijs stijgt 20%

De GOUDprijs is dit jaar al 20% gestegen. Een trend aan het begin van het jaar zoals in de afgelopen 4 jaar is gezien. Het grote verschil in 2016 is......Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$