Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 826 tot 830
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 mei 2016

De GOUDprijs heeft momenteel 1 grote vijand

De GOUDprijs zit al een tijdje gevangen tussen $1.200 en $1.300. Het is al van 10 februari geleden dat de GOUDprijs nog buiten deze bandbreedte noteerde. Het sentiment rond GOUD is de laatste maanden bijzonder positief en juist dat kan er voor zorgen dat de GOUDprijs nog een tijdje gevangen blijft binnen deze trading range.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 mei 2016

GOUD: wel of niet in beleggen?

Warren Buffet vindt GOUD maar niks. Het Orakel van Omaha heeft een sterke voorkeur voor aandelen en obligaties.

Net als er voor elke belegging voor- en tegenstanders zijn, geldt dit ook voor GOUD. Het ene kamp ziet een investering in GOUD als de ultieme verzekering tegen inflatie, een zwakkere Amerikaanse dollar en een eventuele beurscrash. Het nee-kamp, inclusief Warren Buffet, vindt dat GOUD niet meer thuishoort in het hedendaagse beleggingsportfolio.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 mei 2016

Beleggers staan in de rij voor GOUD!

GOUD is tot nu toe de grote winnaar van dit beursjaar. De GOUDprijs is sinds het begin van dit jaar al met vele procenten in waarde gestegen en als gevolg daarvan beginnen steeds meer beleggers te geloven in de kansen die het gele edelmetaal te bieden heeft.

Volgens World Gold Council (WCG) is de vraag naar GOUD het afgelopen kwartaal uitgekomen op 1289 ton. Dit is een van de grootste stijgingen in jaren. Voornamelijk de handel in ‘papierGOUD’ is tijdens de eerste 3 maanden van dit jaar explosief gestegen. Tijdens het eerste kwartaal stroomde ruim 363 ton aan GOUD richting de GOUD ETF’s en dat was de grootste instroom sinds het jaar 2009.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 mei 2016

De GOUDmunten vliegen over de toonbank

De verrassing van dit beursjaar is toch wel de flinke opleving binnen de GOUDsector. Deze sector is de afgelopen jaren verguisd en de beren leken daarom ook vrij spel te hebben. Maar de GOUDkevers hebben zich de afgelopen maanden van hun ‘GOUDen’ kant laten zien en steeds meer beleggers beginnen weer te geloven in de GOUDmarkt.

Volgens US Global Investors is de stijging van de GOUDprijs ook goed te merken aan de vraag dat er naar GOUD is. Zo kunnen we op de grafiek hierboven zien dat de verkopen van Amerikaanse GOUDenmunten de afgelopen maand sterk is gestegen. Ook centrale banken lijken zich steeds meer te gaan storten op de GOUDmarkt.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 15 mei 2016

GOUDprijs naar $1400 volgens JP Morgan

De GOUDprijs zal naar $1400 stijgen volgens JP Morgan. De Amerikaanse bank verwacht dat GOUD binnen.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$