EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 826 tot 830 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2016

De vreemde relatie tussen GOUD en Trump

GOUD is Macht, veel meer dan je denkt. Je haat het of je houdt ervan, maar GOUD bespeelt de emoties van veel beleggers. Je kan GOUD kopen voor verschillende redenen, maar doorheen de geschiedenis staat het gele edelmetaal steeds op hetzelfde podium met macht. En dat wordt opnieuw duidelijk met Donald Trump.

Donald Trump en GOUD, het lijkt een vreemde combinatie. Maar alles draait om macht, je houdt er dus van … of niet. Trump zelf is een liefhebber van GOUD, omdat het macht uitstraalt. En nu is de Republikein op zoek naar de ultieme machtspositie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2016

Vrkoop van GOUDen Munten stijgt 22%

De verkoop van GOUDen munten staat momenteel 22% hoger dan het jaar ervoor. Maar de laatste maand is de....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2016

Wat betekent een ‘president Trump’ voor de GOUDprijs?

Een verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten zal het GOUD gevoelig duurder maken. Dat staat in een rapport van de Nederlandse bank ABN Amro.

Een verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten zal het GOUD gevoelig duurder maken. Dat staat in een rapport van de Nederlandse bank ABN Amro.

Er wordt daarbij op gewezen dat vele beleggers vrezen dat het politiek beleid van Trump de Amerikaanse economie zou verzwakken en tot een grotere onzekerheid op de markt zou leiden.

Die negatieve verwachtingen zullen volgens het rapport de interesse in GOUD opnieuw doen toenemen. Daardoor zou de GOUDprijs de volgende jaren kunnen oplopen tot 1.850 dollar per ounce. Op dit ogenblik wordt voor één ounce GOUD ongeveer 1.350 dollar betaald.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2016

Perth Mint: Vraag naar GOUD substantieel

De vraag naar fysiek GOUD was in de eerste helft van dit jaar substantieel, zo verklaarde Richard Hayes van de Australische Perth Mint in een gesprek met Bloomberg. Mede dankzij de zwakke economische vooruitzichten weet de GOUDprijs het niveau van meer dan $1.300 per troy ounce vast te houden, wat suggereert dat er nog steeds veel vraag is naar het edelmetaal.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 1 augustus 2016

Bill Gross: GOUDEN EEUW aandelenmarkten is voorbij!

Paniek op de beurzen, als het aan de obligatiekoning van Amerika ligt. Bill Gross heeft weer eens van zich laten horen. Als het aan Gross ligt, bewegen we nu met grote stappen naar het onheil. De GOUDen eeuw op de aandelenmarkt is voorbij.

Nu is achteraf praten makkelijk, maar deze boodschap noteert van een kleine maand geleden. En ziehier wat de beurzen hebben gedaan:

Lees verder op Beursplein6.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs