EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 831 tot 835 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 7 juli 2016

De edelmetalen hebben hun glans terug

De stijging in de edelmetalen GOUD en zilver de afgelopen tijd, zijn u waarschijnlijk niet ontgaan. Na jaren van prijsdalingen, hebben de edelmetalen hun glans volledig terug. De GOUDprijs is dit jaar al met bijna 30% in waarde toegenomen. De zilverprijs doet hier nog een schepje bovenop met een stijging van ruim 45%.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

De GOUDprijs steeg naar het hoogste niveau in twee jaar.

De vlucht uit aandelen werd weerspiegeld in de aanhoudende run op veilig geachte staatsobligaties. Daarbij zakte het rendement op tienjarige Nederlandse staatsobligaties voor het eerst in de historie kortstondig tot onder 0 procent. De vergelijkbare Duitse rente bedraagt nu min 0,2 procent. De GOUDprijs steeg naar het hoogste niveau in twee jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

GOUDprijs kan op weg richting $ 4.200”

De GOUDprijs is bezig aan een indrukwekkend jaar. Terwijl het GOUDen edelmetaal vorig jaar nog moest bezwijken onder de verkoopdruk, staan er op dit moment massa’s aan kopers in de rij om te profiteren van de prijsstijging van het edelmetaal dat ook bekend staat als ‘veilige haven’.

De GOUDprijs is bezig aan een indrukwekkend jaar. Terwijl het GOUDen edelmetaal vorig jaar nog moest bezwijken onder de verkoopdruk, staan er op dit moment massa’s aan kopers in de rij om te profiteren van de prijsstijging van het edelmetaal dat ook bekend staat als ‘veilige haven’.

Volgens Christopher Wood, van investeringsmaatschappij CLSA, is GOUD juist interessant omdat het kan fungeren als veilige haven. Wood komt tot de conclusie dat we op dit moment in een zeer onzekere tijd leven en volgens hem zullen steeds meer mensen opzoek gaan naar een veilige haven.

Daarnaast kunnen we door het huidige monetaire beleid in de nabije toekomst te maken gaan krijgen met het fenomeen dat we moeten gaan betalen om geld te stallen op de bank. Ook dat kan voor de ‘gewone burger’ een reden zijn om het geld ergens anders te gaan stallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

Koersdoel GOUD omhoog bij HSBC

HSBC heeft deze week het koersdoel voor GOUD verhoogd. In juli van 2015 verlaagde de bank het koersdoel. De bank gaat uit van een stijging van.......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 6 juli 2016

GOUD: om terdege rekening mee te houden!

Hoewel het nog te vroeg is om uit de gestaag oplopende GOUDprijs conclusies te trekken, lijkt het er niettemin op dat de centrale banken “op weg” zijn de GOUDteugels wat te laten vieren, na één van de meest destructieve marktoperaties aller tijden. Vanuit een monetair oogpunt is het huidige systeem hard aan vervanging toe daar dit gezien de immense schulden-overhang niet meer valt te saneren. Een nieuw systeem – een Bretton Woods anno 2016/17 – zou dan een wereldvaluta (SDR?) gekoppeld aan GOUD het licht moeten zien. Daarin zou vervolgens wereldwijd gehandeld worden in de wetenschap dat elk ‘fiat papiertje’ een GOUDdekking kent, dat te allen tijde tegen GOUD kan worden ingewisseld mocht in een bepaald land de overheid zich qua uitgaven toch weer te buiten gaan. GOUD zal in een dergelijke situatie moeten worden bijgekocht. Op deze manier wordt een land automatisch “teruggefloten”. Meest belangrijk: de belastingbetaler hoeft niet langer op te draaien voor een nieuw bankenfiasco en besmette valuta’s als de dollar, euro en yen behoren hiermee tot het verleden.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs