Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 836 tot 840
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 5 april 2016

Jim Rickards: GOUDreserves zijn als pokerchips in volgende crisis

Volgens Jim Rickards, bekend van de boeken ‘Currency Wars‘ en ‘The Death of Money‘, zal GOUD een belangrijke rol spelen in de hervorming van het wereldwijde financiële systeem. Dat is de reden waarom opkomende grootmachten als China en Rusland de laatste jaren zoveel GOUD kopen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 5 april 2016

Rusland profiteert van hogere GOUDprijs

De stijging van de GOUDprijs in de eerste drie maanden van dit jaar pakt goed uit voor de centrale bank van Rusland, want daardoor groeide de totale waarde van haar reserves aan tot $380 miljard. In 2015 voegde de centrale bank meer dan 200 ton GOUD aan haar reserves toe.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 4 april 2016

Verkoop Zilver stijgt met 23%

De verkoop van zilver in het eerste kwartaal met 23% gestegen. De verkoop van GOUD ging veel harder met.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 4 april 2016

Wat gebeurt er als de institutionele beleggers in GOUD stappen?

De stijging binnen de GOUDsector is bij de meeste beleggers niet onopgemerkt gebleven. Steeds meer beleggers vragen zich op dit moment af of ze goede koopjes kunnen doen binnen de GOUDsector. Deze sector is sinds het jaar 2011 hard afgestraft, maar de kans is groot dat er betere tijden gaan aanbreken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 april 2016

Hedge funds blijven inzetten op GOUD

Ook al presteerde GOUD de afgelopen maand nauwelijks, hedge funds zijn behoorlijk zeker over een verdere stijging van de best presterende grondstof van het afgelopen kwartaal. Zij zijn zelfs het meest bullish sinds januari 2015 aldus data van de Commodity Futures Trading Commission.

Het edelmetaal kende zijn grootste driemaandelijkse stijging in dertig jaar wegens turbulente financiƫle markten en een afnemende wereldwijde economische groei. Maar de vraag naar GOUD als toevluchtsoord neemt klaarblijkelijk niet af.

Prijzen stegen het eerste kwartaal van 2016 met 17 procent, de grootste stijging sinds 1986. Dit terwijl het edelmetaal de drie jaren daarvoor enkel wist te dalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$