Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 836 tot 840
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 30 april 2016

GOUDprijs ruikt $1.300 – 3 dingen die je moet weten

Als je wilt weten waar de prijs naartoe gaat, moet je de kopers volgen. Terwijl velen nog sceptisch zijn tegenover de stijging van de GOUDprijs, zouden ze beter op de kar springen als ze de kopers zouden zien. Dit is je kans!

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 29 april 2016

China wil grootste GOUDkluis ter wereld bouwen

De Hong Kong Gold Exchange en de grootste bank van China, de Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), slaan de handen ineen voor de bouw van een nieuwe opslaglocatie voor GOUD in de vrijhandelszone van Qianhai. De bouw van het nieuwe complex zal naar verwachting twee jaar duren en een miljard Hong Kong dollar (€110 miljoen) kosten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 28 april 2016

RTL-Z in de GOUDkluis van de Nederlandsche Bank

Elianne Kuepers van RTL-Z mocht voor het programma Money Talks een kijkje nemen in de kluis van de Nederlandsche Bank in Amsterdam. Aerdt Houben van de Nederlandsche Bank legt in de video uit dat de GOUDvoorraad dient als ultieme verzekering voor als er ooit iets gebeurt in het financiële systeem.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 28 april 2016

Moet GOUD onteigend worden?

Met grote interesse en verbazing las ik vanmorgen in de Volkskrant het artikel getiteld ‘Moet GOUD onteigend worden?’. Het is geschreven door Peter de Waard en het gaat over het voorstel van obligatiebelegger Pimco om de centrale bank GOUD te laten kopen tegen een veel hogere koers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 april 2016

Handelen in kleine hoeveelheden GOUD binnenkort mogelijk

GOUD verhandelen zonder derde persoon en dus ook zonder extra meerkosten? Dat is weldra allemaal mogelijk dankzij de startup Digix. Het Singaporese bedrijf maakt gebruikt van het Ethereum-platform waardoor investeerders slimme contracten met elkaar kunnen afsluiten zonder de tussenkomst van bv. een notaris.

Net zoals bij de bitcoin zal er gebruikt worden gemaakt van de blockchain-technologie. Een grote openbare database waarin alle orders en transacties worden bijgehouden in blokken, die het mogelijk maakt om alles wat er ooit verhandeld is geweest terug te koppelen naar de desbetreffende partijen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$