Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 846 tot 850
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 7 mei 2016

GOUD ETF ziet sterkste instroom sinds 2011

Beleggers kochten afgelopen maandag 20 ton GOUD via de grootste GOUD ETF. In het verleden bleek.....

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

Miljardair Druckenmiller stapt in GOUD

Volgens miljardair en vermogensbeheerder Stan Druckenmiller is de bull market in aandelen uitgeput geraakt en is het nu tijd om GOUD te kopen. Hij ziet het edelmetaal als een vorm van geld en verklaarde tegenover Bloomberg dat zijn positie in GOUD op dit moment groter is dan zijn positie in andere valuta.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 mei 2016

GOUDprijs kan op korte termijn naar $1.340

De GOUDprijs heeft het moeilijk om de barrière van $1.300 te doorbreken. Toch kan daar op korte termijn verandering in komen. De GOUDprijs doorbrak al verschillende neerwaartse trendlijnen waarmee de dalende trend van 2011 officieel doorbroken is. Nu is het enkel wachten tot de consolidatie ten einde is.

Op onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat de GOUDprijs 5 neerwaartse trendlijnen heeft doorbroken. Het is ook belangrijk om zien dat de kleine correcties steeds hebben standgehouden boven $1.200.

GOUD dient ook als voorbeeld voor andere grondstoffen en dat zien we duidelijk bij olie en zilver, het gele edelmetaal wees de weg en andere grondstoffen zijn gevolgd. Dit duidt op een definitieve trendbreuk in de mindset van de beleggers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 mei 2016

GOUDmijnaandelen exploderen, maar beleggers keren sector de rug toe

Ons ras, de ‘belegger’, is een apart beestje. Ze doen vaak heel onnatuurlijke, tegendraadse dingen op de meest onwaarschijnlijke momenten. En dit zorgt ervoor dat de overgrote meerheid van beleggers op de lange termijn altijd geld VERLIEST met beleggen, in plaats van WINST te behalen.

Dat is niet enkel zonde van het geld, maar vooral ook van de enorme tijd en toewijding. In de wandelgangen noemen we dit ook wel eens een ‘dure hobby’.

Voor ons is het al lang geen hobby meer, maar een methode om rijkdom, en dus (financieel economische) vrijheid te vergaren. En dit moet de doelstelling van iedere belegger zijn!

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 4 mei 2016

China wil import GOUD eenvoudiger maken

China wil de procedures om GOUD te importeren vereenvoudigen, zodat het makkelijker wordt om GOUD uit het buitenland te importeren. De nieuwe regels gelden vanaf 1 juni en hebben betrekking op de GOUDhandel in Beijing, Shanghai, Guangzhou, Qingdao, Nanjing en Shenzhen. In de praktijk betekent het dat de hoeveelheid papierwerk en administratie sterk verminderd kan worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$