Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 86 tot 90
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Wat levert GOUD in de portefeuille op?

Een van de redenen waarom beleggers GOUD aan hun beleggingsportefeuille toevoegen is dat het edelmetaal bijdraagt aan een lager risico. Historisch gezien heeft het edelmetaal namelijk een lage correlatie met aandelen en obligaties, wat betekent dat het edelmetaal doorgaans goed presteert op het moment dat andere beleggingen in waarde dalen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

GOUDprijs onder zware druk

Natuurlijk had ik het liever anders gezien, en hád ik het voorzien, dan zou ik niet al eerder tegen een hogere koers GOUD hebben gekocht. Laat ik dat vooral vooropstellen. Helaas kan ik dat soort zaken niet met zekerheid voorspellen. Het is misschien een schok, maar ik ben ook gewoon menselijk.

De dip in de GOUDprijs heeft te maken met het enorme vertrouwen dat beleggers hebben.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Maximale short bij GOUD

Het ziet er weer bijzonder slecht uit voor de GOUDmarkt.

Tenminste, dat lezen we op financiële websites en social media. De rampscenario’s dienen zich weer massaal aan. Volgens experts is het een kwestie van tijd, vooraleer de GOUDprijs nieuwe dieptepunten opzoekt.

Tja, het klinkt voor ons stilaan als een grijsgedraaide plaat.

Pas op, we beseffen ook wel dat het momenteel erg slecht uitziet in de GOUDmarkt. Maar dit is niets nieuws voor ons. We hebben dit al zo vaak gezien. Voor wie het nog niet wist: op de bodem, ziet het er altijd barslecht uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Bitcoin blijft de gemoederen bezig houden

Hoofdonderzoeker Tom Lee, van Fundstrat Global Advisors, is de eerste grote Wall Street strateeg die een flink hogere prijs voor Bitcoin in het verschiet ziet. Ook meent hij dat de interesse voor cryptomunten ten koste gaat van de interesse in GOUD.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 14 juli 2017

Russische bank verkoopt GOUD op Shanghai Gold Exchange

De Zwitserse afdeling van het Russische Sberbank is deze week begonnen met de verkoop van GOUD via de Shanghai Gold Exchange (SGE). Vorig jaar september kreeg deze bank een vergunning om het edelmetaal via dit platform aan te bieden en deze maand vond de eerste uitlevering plaats. Dit jaar wil de bank in totaal 5 tot 6 ton GOUD verkopen via de SGE.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$