Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 86 tot 90
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Beleggers storten zich massaal op een speciale belegging in GOUD die al 180% gestegen is

Zo kan je echt véél geld verdienen met GOUD. GOUD is net als zilver opnieuw bezig aan een sterk begin van het jaar. De GOUDprijs staat zo’n 10% hoger. GOUDmijnaandelen staan echter zo’n 15%. Maar 1 ETF verdubbelde al bijna in prijs. En beleggers storten zich er massaal op.

Het volume is deze bijzonder belegging in GOUD ligt dit jaar 4 keer hoger dan normaal terwijl het volume bij GOUD-ETFs en GOUDmijn-ETFs daalt. Beleggers storten zich dan ook massaal op de Direxion Daily Junior Gold Miners Index Bull 3x Shares ETF (JNUG).

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

GOUD en de regering Trump

Wat je ook van Trump kan zeggen, hij is in ieder geval geen politicus en hij is zonder twijfel een ondernemer. In die zin waait er een frisse wind door politiek Amerika. Sommigen zeggen een forse storm, maar hoe dan ook, er wordt goed gelucht.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

GOUDprijs breekt door de 38.000 per kilo

De GOUDprijs is deze week door de €38.000 per kilo gebroken. De komende weken moeten we rekening houden met.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 februari 2017

Olieprijs kan terugvallen naar $30 (of – 40%)

Volgens Hans van Cleef, ABN AMRO, kan de olieprijs de komende maanden terugvallen naar $30 per vat. De productiebeperking van de OPEC was maar geldig tijdens de eerste 6 maanden van 2017. Er moet dringend duidelijkheid komen over de periode daarna, anders kan de olieprijs met tientallen procenten dalen.

Eind november kwamen de OPEC-leden overeen om de olieproductie met 1,2 miljoen vaten per dag in te krimpen. Rusland sprong aan boord waardoor de beperking opliep tot 1,8 miljoen vaten per dag. Hierop schoot de olieprijs omhoog. Maar sindsdien blijft de prijs van het zwarte GOUD stil hangen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 23 februari 2017

GOUDprijs naar hoogste niveau in bijna vijf maanden

De GOUDprijs steeg donderdag naar €37.941 per kilo en bereikte daarmee het hoogste niveau in bijna vijf maanden tijd. Ook de zilverprijs zit in de lift, de prijs van dit edelmetaal kwam donderdag boven de €550 per kilogram. Voor zilver was dat het hoogste niveau sinds begin oktober. De prijzen van beide edelmetalen zitten sinds eind vorig jaar in een opgaande trend, toen de Federal Reserve haar tweede renteverhoging in meer dan tien jaar doorvoerde.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$