Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 86 tot 90
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Ook GOUD breekt uit!

We zitten tegenwoordig compleet in de ‘zone’. We scoren het ene doelpunt, na het andere. Eerder nog lieten we u zien dat de koperprijs uitbrak. Afgelopen weekend was het de beurt aan Chinese aandelen, om uit te breken. En gisteren was het eindelijk zo ver voor GOUD.

De prijs van het gele edelmetaal brak finaal door de zware barrière van $1.300. Hier zitten we al maanden op te wachten, en we waren blijkbaar niet de enige.

Meteen schoot de prijs door richting $1.310…

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 29 augustus 2017

GOUDprijs hoger na raketlancering Noord-Korea

De GOUDprijs bereikte afgelopen nacht het hoogste niveau in twee maanden, nadat bekend werd dat Noord-Korea een raket over Japan had geschoten. De raketlancering komt als een verrassing, omdat er de afgelopen dagen relatief weinig nieuws kwam uit deze regio. Door de raketlancering steeg de prijs van het edelmetaal met ongeveer een procent naar €1.104 per troy ounce, een niveau dat we eind juni voor het laatst gezien hebben. In dollars steeg de GOUDprijs naar $1.322 per troy ounce, het hoogste niveau sinds september vorig jaar.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Rusland voegt bijna 12,5 ton GOUD aan reserve toe

Rusland heeft in juli 400.000 troy ounce GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de Russische centrale bank deze week naar buiten bracht. Met de toevoeging van omgerekend bijna 12,5 metrische ton groeit de totale GOUDvoorraad van het land naar meer dan 1.729 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste reserves van het edelmetaal. Alleen de Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Frankrijk en China hebben meer edelmetaal in de kluis liggen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Duitsland heeft GOUD (deels) terug

De Duitse Bundesbank heeft haar GOUD versneld teruggehaald uit New York en Parijs. Bijna 700 ton GOUD is teruggekeerd. De Duitsers hebben, vergeleken met andere landen in de wereld, nog steeds een relatief grote GOUDvoorraad.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Krugerrand beste belegging uit Zuid-Afrika sinds 2000

De GOUDen Krugerrand munt was de afgelopen zeventien jaar de beste belegging in Zuid-Afrika, zo concludeert Bloomberg Businessweek. Had je in 2000 als belegger deze GOUDen munten uit eigen land gekocht, dan had je daar nu een hoger rendement op gehaald dan met een belegging in de aandelenmarkt of vastgoedmarkt van Zuid-Afrika.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$